VateraBenz
2012-01-09 10:06
IDÉZET(zejopy @ 2012-01-09 08:37)

Addig is, amíg nem tökéletesítik a feltöltőoldalt, saját gyakorlati tapasztalatomból mondok valamit, hátha segít.

...
Köszönjük, továbbítom a fejlesztő kollégáknak
rudiversum
2012-01-09 17:11
Üdv !
Akárhányszor rákattintok a személyes porfilomban az eladás fülre, mindig az előző oldalra dob vissza amit éppen nézek, vagy errort ír ki. Mi lehet a hiba oka ? minden más gomb működik.
Üdv: Rudiversum
VateraBenz
2012-01-09 17:24
IDÉZET(rudiversum @ 2012-01-09 16:11)

Üdv !
Akárhányszor rákattintok a személyes porfilomban az eladás fülre, mindig az előző oldalra dob vissza amit éppen nézek, vagy errort ír ki. Mi lehet a hiba oka ? minden más gomb működik.
Üdv: Rudiversum
Tisztelt rudiversum!
Mi a pontos hibaüzenet?
rudiversum
2012-01-09 17:33
IDÉZET(VateraBenz @ 2012-01-09 16:24)

Tisztelt rudiversum!
Mi a pontos hibaüzenet?
Reggel amúgy még jó volt, sőtt még du 2-kor is. Sokszor hibaüzenet sincs csak mikor rákattintok a személyes porilomon belül az eladásra, hogy megnézzem hányan nézték a termékeim...stb csak ugy visszadob az előző oldalra.
Ha mégis hiba üzenetet ír ki a következő az:
ERROR
The requested URL could not be retrieved
Invalid Request error was encountered while trying to process the request:
...
Some possible problems are:
Missing or unknown request method.
Missing URL.
Missing HTTP Identifier (HTTP/1.0).
Request is too large.
Content-Length missing for POST or PUT requests.
Illegal character in hostname; underscores are not allowed.
HTTP/1.1 "Expect:" feature is being asked from an HTTP/1.0 software.
Your cache administrator is info@vatera.hu.
Remélem sikerül megoldani a problémát, mert imádok vaterázni

)))) Nem is tudom mi lenne velem nélküle

)
VateraBenz
2012-01-09 17:48
IDÉZET(rudiversum @ 2012-01-09 16:33)

Reggel amúgy még jó volt, sőtt még du 2-kor is. ...
Megnézzük, köszönjük.
Egy részét töröltem a hibaüzenetnek, mert széthúzta a fórum megjelenését. Előtte természetesen továbbítottam a fejlesztő kollégáknak.
rudiversum
2012-01-09 17:52
IDÉZET(VateraBenz @ 2012-01-09 16:48)

Megnézzük, köszönjük.
Egy részét töröltem a hibaüzenetnek, mert széthúzta a fórum megjelenését. Előtte természetesen továbbítottam a fejlesztő kollégáknak.
Köszönöm
Kedves Benz!
Kihúztam a suliban, hazajöttem, bedugtam, és azt láttam kiírva, mintha be lennék lépve. Megnyomtam a személyest, és akkor beléptetett valóságosan is. De nem szabadott volna azt látnom, hogy "Üdvözöljük nagyon kedves zejopy, nem Ön az? akkor kattintson ide", hanem a szokásos nyitóoldallal kellet vona találkoznom. Igazából nincs komoly gond, de legalábbis nem akkut, csak nem így szokott viselkedni.
VateraBenz
2012-01-09 20:49
IDÉZET(zejopy @ 2012-01-09 18:29)

Kedves Benz!
Kihúztam a suliban, hazajöttem, bedugtam, és azt láttam kiírva, mintha be lennék lépve. Megnyomtam a személyest, és akkor beléptetett valóságosan is. De nem szabadott volna azt látnom, hogy "Üdvözöljük nagyon kedves zejopy, nem Ön az? akkor kattintson ide", hanem a szokásos nyitóoldallal kellet vona találkoznom. Igazából nincs komoly gond, de legalábbis nem akkut, csak nem így szokott viselkedni.
Kedves zejopy!
Erre szokták azt mondani, hogy nem bug, hanem feature

Elsőre talán furcsa, de sokaknak hasznos újítás. A lényeg az, hogy a felirat ellenére nincs bejelentkezve.
IDÉZET(VateraBenz @ 2012-01-09 19:49)

Kedves zejopy!
Erre szokták azt mondani, hogy nem bug, hanem feature

Elsőre talán furcsa, de sokaknak hasznos újítás. A lényeg az, hogy a felirat ellenére nincs bejelentkezve.
Köszönöm, akkor megpróbálok vele megbarátkozni.
Koriander87
2012-01-10 06:56
IDÉZET(VateraBenz @ 2012-01-09 08:16)

Ilyen esetekben az ikont hamarosan kivesszük a listázásokból. Szíves türelmét kérjük.
Kedves Benz! Pont erre akartam én is panaszkodni, tudniillik, hogy nagyon félreérthető az ingyenes szállítás ikon. De akkor más megtette helyettem.

Köszönöm és jó reggelt mindenkinek.
Jó napot kívánok!
Tanácsot kérnék nálam ügyesebbtől. Miért van az, hogy egyes lapokon, - jelesül a Vateránál a fórumon (terméklapon nem) - a processzor elkezd 100 % - on dolgozni, ezzel alaposan megnehezítve más, párhuzamos tevékenységeket. Csak ha előtérben van a lap, tehát nem a megnyitás ténye gond. Nem a portál működését kritizálom. Nyilván nálam van valami bibi, mert az egyik közmédia mellék lapjánál is tapasztaltam ezt. Mit tehetnék? Köszönöm.
operakedvelo
2012-01-10 14:46
Üdvözlet,
az Iphone/Android Vatera alkalmazásnál a kiemelések díjai még a tavalyi összeget tükrözik.
Várható frissítés?
Szép napot!
VateraBenz
2012-01-10 14:53
IDÉZET(operakedvelo @ 2012-01-10 13:46)

Üdvözlet,
az Iphone/Android Vatera alkalmazásnál a kiemelések díjai még a tavalyi összeget tükrözik.
Várható frissítés?
Szép napot!

Tisztelt operakedvelo!
Február végén várható egy frissítés, akkor kerülnek be az új díjak is.
IDÉZET(vidaeff @ 2012-01-10 12:50)

Jó napot kívánok!
Tanácsot kérnék nálam ügyesebbtől. Miért van az, hogy egyes lapokon, - jelesül a Vateránál a fórumon (terméklapon nem) - a processzor elkezd 100 % - on dolgozni, ezzel alaposan megnehezítve más, párhuzamos tevékenységeket. Csak ha előtérben van a lap, tehát nem a megnyitás ténye gond. Nem a portál működését kritizálom. Nyilván nálam van valami bibi, mert az egyik közmédia mellék lapjánál is tapasztaltam ezt. Mit tehetnék? Köszönöm.

Tisztelt vidaeff!
A jelzett hibát nem tapasztaltuk. A saját gépén lesz valami, ami a háttérben leköti az erőforrásokat.
Kedves Benz!
Volt itt régen egy topik a fórummal kapcsolatos problémáknak, de Leó azt is kitakarította. Pedig néha szükség lenne rá. (Nem lehetne visszaállítani?

)
Szóval tegnap óta keresem a helyesírás-ellenőrző beállítását. Nem találom. Igazán lekötelezne, ha segítene a problémámon. Köszönöm.
De vajon ezt miért ide irtam?
Elnézést kérek.
VateraBenz
2012-01-10 15:52
IDÉZET(zejopy @ 2012-01-10 14:30)

Kedves Benz!
Volt itt régen egy topik a fórummal kapcsolatos problémáknak, de Leó azt is kitakarította. Pedig néha szükség lenne rá. (Nem lehetne visszaállítani?

)
Szóval tegnap óta keresem a helyesírás-ellenőrző beállítását. Nem találom. Igazán lekötelezne, ha segítene a problémámon. Köszönöm.
De vajon ezt miért ide irtam?
Elnézést kérek.

Kedves zejopy!
Nem tudom merre lehet az a régi topik. Szerintem azért nincs annyi fórummal kapcsolatos hiba, hogy megérne egy külön topikot.
A helyesírás-ellenőrző inkább a fórum adminban lehet valahol... Vagy látta régebben a vezérlőpultjában és most nem találja?
Őszintén szólva soha sem kerestem, de a saját vezérlőpultomban most én sem találtam.
IDÉZET(VateraBenz @ 2012-01-10 14:52)

Kedves zejopy!
Nem tudom merre lehet az a régi topik. Szerintem azért nincs annyi fórummal kapcsolatos hiba, hogy megérne egy külön topikot.
A helyesírás-ellenőrző inkább a fórum adminban lehet valahol... Vagy látta régebben a vezérlőpultjában és most nem találja?
Őszintén szólva soha sem kerestem, de a saját vezérlőpultomban most én sem találtam.
Nem láttam, vagy ha igen, nem emlékszem, de valahol kellene lennie. Ugye? Vagy mégsem?
Az a bajom, hogy a post írásakor nem ellenőriz, én pedig azért szeretem, mert jobb a biztonság.

Régebben, tavaly aláhúzta, ami nem tetszett neki, most meg nem.
Nem tudom Önnél (bár biztosan más a felülete, mint az enyém) és a többieknél van-e változás ezen a téren, azaz eltűnt-e másnak is.
VateraBenz
2012-01-10 16:03
IDÉZET(zejopy @ 2012-01-10 14:59)

Nem láttam, vagy ha igen, nem emlékszem, de valahol kellene lennie. Ugye? Vagy mégsem?
Az a bajom, hogy a post írásakor nem ellenőriz, én pedig azért szeretem, mert jobb a biztonság.

Nem tudom Önnél (bár biztosan más a felülete, mint az enyém) és a többieknél van-e változás ezen a téren, azaz eltűnt-e másnak is.

Nekem az sem tűnt fel, hogy régebben lett volna
Utánanézek majd, hogy mi a helyzet.
IDÉZET(VateraBenz @ 2012-01-10 15:03)

Nekem az sem tűnt fel, hogy régebben lett volna
Utánanézek majd, hogy mi a helyzet.
Persze, Ön biztos másképpen néz ki, mint én, mármint a felülete.
Nagyon kedves, köszönöm.

(Ön szerint melyik a jobb keresés szempontjából?
1. Moldova: Akit a mozdony füstje ...
vagy
2. Akit a mozdony füstje megcsapott )
IDÉZET(zejopy @ 2012-01-10 14:59)

Nálam semmi sem változott, a beíráskor szépen pirossal aláhúzza a hibás szavakat. Lehet, hogy inkább böngészőfüggő a dolog? (FF 3.6.25)
IDÉZET(VateraBenz @ 2012-01-10 13:53)

Tisztelt vidaeff!
A jelzett hibát nem tapasztaltuk. A saját gépén lesz valami, ami a háttérben leköti az erőforrásokat.
Tisztelt VateraBenz!
Én is feltételeztem - le is írtam - nálam van a hiba. Arra gondoltam, esetleg nálam tapasztaltabb tud valami konkrét tanácsot adni. Mindenestre köszönöm, hogy figyelemre méltatott.
IDÉZET(VateraBenz @ 2012-01-09 08:16)

Ilyen esetekben az ikont hamarosan kivesszük a listázásokból. Szíves türelmét kérjük.
Köszönöm a gyorsaságot, további jó munkát kívánok!
Üdvözlettel: jawas0
IDÉZET(vidaeff @ 2012-01-10 12:50)

Jó napot kívánok!

Amikor belefutsz ebbe, akkor CTRL+ALT+Delete kombinációra előjön a feladatkezelő, ott kattints a Folyamatok-ra, ott tudod megnézni, hogy melyik exe mekkora %-ot köt le a CPU-ból. Abból talán okosabb leszel, rákeresel a neten, vagy megvárjuk Bigdept véleményét.
operakedvelo
2012-01-10 18:20
IDÉZET(VateraBenz @ 2012-01-10 13:53)

Tisztelt operakedvelo!
Február végén várható egy frissítés, akkor kerülnek be az új díjak is.
Nagyon köszönöm.
IDÉZET(svejku @ 2012-01-10 16:34)

Nálam semmi sem változott, a beíráskor szépen pirossal aláhúzza a hibás szavakat. Lehet, hogy inkább böngészőfüggő a dolog? (FF 3.6.25)

Akkor megint én vagyok a hunyó. Nemrég telepítettem a legfrissebbet. Na akkor asszem el is mehetek felakasztani magam, mert már nem lesznek a szép piros vonalak.
Kedves Benz, ha nem tud nekem instrukciót nyújtani a nagyon közeli jövőben, legalább annyit tegyen meg, hogy egy kellemesen vastag kötelet küldjön expressz gyorsasággal a címemre.
Különös, mennyire megszokik az ember bizonyos konfortemelő dolgokat. És aztán milyen nehéz leszokni ezekről. Na de edzésben vagyok.

A lényeg, hogy a kötél minőségi legyen, nehogy leszakadjon nekem.
IDÉZET(svejku @ 2012-01-10 17:00)

Amikor belefutsz ebbe, akkor CTRL+ALT+Delete kombinációra előjön a feladatkezelő, ott kattints a Folyamatok-ra, ott tudod megnézni, hogy melyik exe mekkora %-ot köt le a CPU-ból. Abból talán okosabb leszel, rákeresel a neten, vagy megvárjuk Bigdept véleményét.
Köszönöm a segítőkész hozzáállást.

Az ajánlott metódus eredményeként "bűnös" maga a böngésző, (FF 9.0.1.) de csak az inkriminált lapoknál.
Reméljük Bigdept érdeklődését sikerül felkelteni. Eleddig ilyen proci bedurvulással - ez merőben más műfaj, de ott ez természetes - az Sound Forge 6.0 (és későbbi verziói) felvételi üzemmódjában tapasztaltam. Még egyszer, köszönöm.
IDÉZET(zejopy @ 2012-01-10 18:58)

Akkor megint én vagyok a hunyó. Nemrég telepítettem a legfrissebbet. Na akkor asszem el is mehetek felakasztani magam, mert már nem lesznek a szép piros vonalak.
Inkább te is kérj segítséget házi informatikusunktól (örök hálánk Bigdept!

). Biztosan be lehet valahol állítani. Nekem is kínálgatja hetek óta a FF 9.-est, de én már csak ilyen maradi vagyok, amíg nem muszáj nem változtatom, azt ami bevált.
(azt az ugri-bugri bannert is sikerült Bigdept segítségével eltüntetnem)
IDÉZET(svejku @ 2012-01-10 17:00)

Amikor belefutsz ebbe, ...
A kilences verzió t.képpen kényszer volt, mert az előző óránként összeomlott.
Ez legalább stabil. Nem úgy, mint idegállapotom.
IDÉZET(svejku @ 2012-01-10 20:09)

Inkább te is kérj segítséget házi informatikusunktól (örök hálánk Bigdept!

). Biztosan be lehet valahol állítani. Nekem is kínálgatja hetek óta a FF 9.-est, de én már csak ilyen maradi vagyok, amíg nem muszáj nem változtatom, azt ami bevált.
(azt az ugri-bugri bannert is sikerült Bigdept segítségével eltüntetnem)
Én az ugráló cuccot is türelmesen nézem, mert meghaladja a tudásomat a kinyírása, de mindeközben azzal vigasztalom magamat, hogy legalább pénzt hoz a Vatinak (

), amitől mi is stabilabban adunk el. Tegnap már ríttam a Vészben Bigdept után, de füle botját sem mozdította. Sőt, így helyesírásellenőrző nélkül: Fűlle bottyát ..

Asszem marad a kötél.
Nem a helyesírásommal van egyébként baj, hanem rendszeresen "csak megérintek" betűket, de nem nyomom le őket, és ezért kimaradnak. Gyorsan írok, de nagyon finoman, ezzel együtt járnak az ilyen hibák.

A fene egye meg. Erre lenne jó a hullámvonal.
Szép estét mindenkinek!
Akkor szépen sorjában:
A 9-es FF-el nincs különösebb próbléma, bátran rá lehet engedni a gépre.
A helyesírás ellenőrzést fórum beírás közben ill. a legtöbb webes ablakban az FF végzi (végezné), kivéve ahol nem. Spec. a vatera fórum abalaka, ill. a termékfeltöltő szöveg mezője ilyen kivétel, ez nem régóta van így, kb. amikor beindult a termékfeltölő oldal szövegszerkesztőjének a szidalmazása nagy hévvel, akkor történhetett valami itt fejlesztői oldalról. Fel is figyeltem erre egy feltöltés közben, mert gőzöm sem volt arról, hogy szerver oldalról kikapcsolható az FF ellenőrzőkéje (valószínűleg a Vatera fejlesztő arra gondolt, hogy az összeakad a termékfeltöltő saját ellenőrzőkéjével)
Ezt azért gondolom, mert az FF 9-es ellenőrzőke másutt renben működik, pl. gmail felületén.
Előfordulhat ugyanakkor galiba is, pl. megsérül a helyi szótár, vagy törlik véletlenül, vagy éppenséggel valaki más nyelvi szótárat is szeretne, ezért leírom ide, amit erről tudni kell.
Eszközök, Beállítások -> jobbra, a legvégén "Haladó" fül
Itt három mezőt látsz, középen, a Böngészés mező legalsó opciója a "Helyesírás ellenőrzés böngészés közben". itt lehet ki-be kapcsolni.
Vagy: Jobb egérgomb klikk a beviteli ablak felett (akár itt, fórum beírás közben)
Megjelenik a helyi menü, itt is ki-be lehet kapcsolni a helyesírás ellenőrzést.
Ugyanitt nyelvet kiválasztani az ellenőrzéshez, ill. szótárat hozzáadni, a megfelelő menüpontot (nyelvek /szótárak hozzáadása) kiválasztva, vagy akár a magyar szótárt újra telepíteni.
Klikk rá, megnyílik egy új oldal, letölthető szótárakkal. Ha kiválasztod a magyart, ide jutsz:
ht tps://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/hungarian-dictionary/
Oldal közepe táján ott vírit egy zöld gomb: "Hozzáadás ehhez: Firefox"
Na, ha erre rákatt, akkor felül a címsor alatt esetleg megjelenik: "A firefox nem engedte, hogy erről a webhelyről (addons.mozilla.org) szoftver települjön", alatta az "Engedélyezés", na erre kell bökni. A böngészőt eztán újra kell indítani...
Vidaeff:
Megkergült profilok szoktak ilyent okozni, ekkor sajnos csak az segít, ha törlöd a profilt...
itt van, ha a rendszermeghajtó C:
c:\Documents and Settings\ <login neved >\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\
itt levő mappát töröld...
ill. esetleg az itt levőt, de előtte készíts róla másolatot!:
c:\Documents and Settings\<login neved >\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\
A fájlokat egyenként mentsd vissza, miután létrejött az új profil, különösen ezeket: signons.sqlite; key3.db , ezekben vannak a jelszavak, bejelentkezések, bookmarks.html -> könyvjelzők....
IDÉZET(zejopy @ 2012-01-10 20:47)

Tegnap már ríttam a Vészben Bigdept után, de füle botját sem mozdította. Sőt, így helyesírásellenőrző nélkül: Fűlle bottyát ..

Nem ríni kell, írni. Most üzentem neki, hogy segítsen rajtatok.
Na, már itt is van!
IDÉZET(svejku @ 2012-01-10 22:41)

Nem ríni kell, írni. Most üzentem neki, hogy segítsen rajtatok.
Na, már itt is van!

Jó hosszan írtam jó ideje, kiléptetett a Vatera, előlről kellett kezdenem.
Most néztem át a fórum oldal kódját, kell lennie valahol egy helyesírás ikonnak, http://www.vatera.hu/forum/style_images/1/folder_editor_images/spellcheck.gif
de nem jelenik meg az oldalon...
VateraBenz
2012-01-11 12:52
IDÉZET(rudiversum @ 2012-01-09 16:33)

Reggel amúgy még jó volt, sőtt még du 2-kor is. Sokszor hibaüzenet sincs csak mikor rákattintok a személyes porilomon belül az eladásra, hogy megnézzem hányan nézték a termékeim...stb csak ugy visszadob az előző oldalra.
Ha mégis hiba üzenetet ír ki a következő az:
...
Tisztelt rudiversum!
A hibajelenséget nem sikerült reprodukálnunk. Önnél még mindig jelentkezik? Ha igen, akkor első körben próbálja meg törölni a Vaterás sütiket.
Milyen böngészőt használ (név+verziószám)?
Tisztelt vatera!
Nem tudok vásárolni mert megjelenik pisoran a vásárlási limit. Nem tudom ezt mire vélni, hisz nem tudom mit tettem. Szeretném ezt megtudni, hogy mivel érdemeltem ezt ki és mit tehetek elenne. Köszönöm!
IDÉZET(nora33 @ 2012-01-12 18:39)

Tisztelt vatera!
Nem tudok vásárolni mert megjelenik pisoran a vásárlási limit. Nem tudom ezt mire vélni, hisz nem tudom mit tettem. Szeretném ezt megtudni, hogy mivel érdemeltem ezt ki és mit tehetek elenne. Köszönöm!
Hahó, amíg Benz nem jön, érd be az én válaszommal. Nem követtél el semmit. A kezdő vásárlóknak maximálva van a vásárlási lehetőségük. Senki sem tudja, hogy pontosan mi alapján, és milyen határok vannak, mert ezek az adatok nem publikusak, érthető okokból, hiszen ha mindenki tudná, kijátszható lenne a rendszer.
Ez a visszaélések megelőzésére lett bevezetve. Ahogy egyre több értékelésed lesz, úgy fogynak el a korlátok.

Két dolgot tehetsz:
1. Lezárod a függőben lévő vásárlásaidat, azaz te is és az eladód is megírja az értékelést.
2. Bezöldülsz, azaz megcsinálod a bankszámla ellenőrzést a 100 Ft utalásával, ezáltal teljes jogú felhasználóvá válsz. (Én ezt tenném a helyedben, mert egy zölddel szemben mindig kicsit nagyobb a bizalom, ráadásul akkor te is tehetsz fel cuccot eladni.)
És hogy tényleg lásd, itt egy ember a licitkorlátozás bevezetése előtti időszakból. több, mint 200 eladóból csinált bolondot, okozott problémát:
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1776610Ezt az intézkedést a mi érdekünkben hozta a Vatera.
Kedves Vaterabenz!
Szeretnék valami hatalmas jutalékkedvezményt kérni, mit a Vatera feltehetőleg legelső regisztráltja, a termékeimnél ugyanis a felhasználónevem alatt regisztrációs időpontként jelen pillanatban 1970/01/01 van

)
http://www.vatera.hu/amiga_pc_adatkabel_1529377736.html42 éve itt vagyok eszerint, ez a minimum szerintem
IDÉZET(VateraBenz @ 2012-01-12 20:55)

Tisztelt boutet!
Én 2010/06/08-at látok

Rosszul.

Én is láttam a 70-es dátumot. Mi ketten vagyunk, Ön pedig egyedül.

Sajnos, mi vagyunk többen.

Tisztelt boutet!
Én 2010/06/08-at látok

Dögöljön meg a lovam, ez csak 1970
Eladó: boutet(237)
98.37%
Regisztráció időpontja: 1970/01/01
Kérdés az eladótól Kérdezzen az eladótól!
Az eladó további termékei
Á, biztos a napfolttevékenység miatt van, esetleg a Jupiter a Szűz csillagképben találkozik a Merkúrral

IDÉZET(zejopy @ 2012-01-12 21:00)

Rosszul.

Én is láttam a 70-es dátumot. Mi ketten vagyunk, Ön pedig egyedül.

Sajnos, mi vagyunk többen.

Na jó, bevallom, tényleg 1970-ben regisztráltam, még az ARPANET-ről
IDÉZET(boutet @ 2012-01-12 21:01)

Dögöljön meg a lovam, ez csak 1970
Eladó: boutet(237)
98.37%
Regisztráció időpontja: 1970/01/01
Kérdés az eladótól Kérdezzen az eladótól!
Az eladó további termékei
Már nálam sem 70. Szegény lovad.....
IDÉZET(boutet @ 2012-01-12 21:01)

.....
Á, biztos a napfolttevékenység miatt van, esetleg a Jupiter a Szűz csillagképben találkozik a Merkúrral

Nálam még mindig 1970... Nem lehetne, hogy így marad, kedves Vaterabenz? Ilyen korai reggel még csajozni is lehet
VateraBenz
2012-01-12 22:21
IDÉZET(boutet @ 2012-01-12 21:07)

Nálam még mindig 1970... Nem lehetne, hogy így marad, kedves Vaterabenz? Ilyen korai reggel még csajozni is lehet

Néha előfordul, de én a rendes dátumot látom itt:
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1514182Arra még nem gondoltam, hogy ezzel csajozni is lehet

Tisztelt boutet!
Én 2010/06/08-at látok

én is

patt.

etűnt a kullógó virzor az ablakból
IDÉZET(VateraBenz @ 2012-01-12 21:21)

Néha előfordul, de én a rendes dátumot látom itt:
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1514182Arra még nem gondoltam, hogy ezzel csajozni is lehet

Lehet, lehet, laptopról írok a Bakegérből, lementem egy "1970-ben regisztráltam magam a Vaterára" kítűzővel, már van érdeklődő. Igaz, hogy alakra leginkább egy bojlerre hasonlít, de az ember ne válogasson
IDÉZET(Bigdept @ 2012-01-10 22:38)

......
Vidaeff:
Megkergült profilok szoktak ilyent okozni, ekkor sajnos csak az segít, ha törlöd a profilt...
itt van, ha a rendszermeghajtó C:
c:\Documents and Settings\ <login neved >\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\
itt levő mappát töröld...
ill. esetleg az itt levőt, de előtte készíts róla másolatot!:
c:\Documents and Settings\<login neved >\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\
A fájlokat egyenként mentsd vissza, miután létrejött az új profil, különösen ezeket: signons.sqlite; key3.db , ezekben vannak a jelszavak, bejelentkezések, bookmarks.html -> könyvjelzők....
Pirulnom kell, hogy csak most válaszolok. A tanács hasznos volt, a probléma megoldódott.
"Nyilvántartásunk alapján sajnálattal állapítottuk meg, hogy az Ön eladói számlaegyenlege -24 Ft, amelyből lejárt befizetési határidejű tartozás: -24 Ft."
Ugye ennek nem lesz negatív következménye? Érzékeli a rendszer, hogy túlfizetés van?!
Köszönöm előre is a választ!
VateraBenz
2012-01-13 18:14
IDÉZET(kokati @ 2012-01-13 15:44)

"Nyilvántartásunk alapján sajnálattal állapítottuk meg, hogy az Ön eladói számlaegyenlege -24 Ft, amelyből lejárt befizetési határidejű tartozás: -24 Ft."
Ugye ennek nem lesz negatív következménye? Érzékeli a rendszer, hogy túlfizetés van?!
Köszönöm előre is a választ!
Tisztelt kokati!
24 Ft miatt nem fogjuk felfüggeszteni, ráér majd a következő számlájával együtt befizetni.
IDÉZET(VateraBenz @ 2012-01-13 17:14)

Tisztelt kokati!
24 Ft miatt nem fogjuk felfüggeszteni, ráér majd a következő számlájával együtt befizetni.
Igen? Nahát. Mióta?
Nem egyszer hallottuk a múltban, hogy pár forintért is bünti járt. Ez igazán pozitív változás. Emberi.

De jó...
IDÉZET(vidaeff @ 2012-01-13 13:10)

Pirulnom kell, hogy csak most válaszolok. A tanács hasznos volt, a probléma megoldódott.

Miért? Elég hosszadalmas folyamatot írtam (nem lévén egyszerűbb megoldás), én amilyen agyfacsart és elfoglalt vagyok hasonló esetben tovább halogattam volna foglakozni vele...
Viszont annak örülök, hogy sikerült,

és hogy segíthettem

Benz, ezt nem lehetne felvenni?
h ttp://www.smileyvault.com/albums/basic/smileyvault-welcome.gif
VateraBenz
2012-01-13 22:14
IDÉZET(Bigdept @ 2012-01-13 20:59)

Benz, ezt nem lehetne felvenni?
h ttp://www.smileyvault.com/albums/basic/smileyvault-welcome.gif
Hétfőn megpróbálom elintézni.