IDÉZET(delikati @ 2008-02-11 19:47)

Kedves draglion!
A legeslegelső hozzászólásodban volt egy olyan mondat, ami legyen a kiindulási pont. Azt írtad, hogy nekik nem a nyelvi nehézségek okoznak gondot, hanem a regisztráció maga.
Azt hiszem, itt van a kutya elásva, mert ha el tudnák olvasni pontosan, hogy mit kell csinálni, akkor ugyanúgy, mint bamboo-nak vagy mazsollának, meg sokmindenkinek külföldről, ismerőseidnek is sikerülne a regisztráció.
Ha csak vásárolni akarnak, akkor a megkapott kódot be kell írniuk egy megadott helyre, de azt a helyet tudni kell elolvasni a regisztrációs lapon... Az, hogy te segíteni szeretnél nekik, nagyon dícséretes, de nem biztos, hogy a hitelkártyaszámukat majd tudnák, hova kell beírni. Nem tudom, érted-e, mit szeretnék sugallani.
Kedves delikati,
Igazad van, valóban azt írtam hogy nem okoz nekik gondot a nyelv...hát tévedtem, én úgy vettem ki hogy addig mindegyik eljutott hogy sms-hez meg kellett adjon egy telefonszámot
Amikor behatóbban foglalkoztam ezzel akkor volt ott egy opció ahol a ''külföldi regisztrációról szó esett....most megnéznem akkor de ha jól emlékszem akkor sem tudtam érdembeli információt szerezni.
Abban bizony roppantul igazad van hogy egy sem beszél magyarul vagy román vagy szerb vagy olasz vagy német belga holland de egy sem magyar és tutira nem is tud magyarul (a nevükből következtetve).
Úgy látszik én roppantul félreértettem amikor azt írtam hogy a nyelv nem okoz nekik gondot...mivel abból indultam ki hogy a stádiumba eljutottak a regisztráció folyamán...hát tévedtem ....és nagyon jól látod azt a kutyát (egy macska mindig észre kell vegye a kutyát még ha az el is van ásva

)
Köszönöm szépen a segítséget valamennyivel előrébb jutottam...
Mivel én nem próbáltam végigmenni a regisztráción mert azt egyszer teszi az ember az meg elég régen volt...lehet hogy nem vagyok tisztában milyen adatkoat kell megadni...ez lehet az oka hogy nem sok fogalmam van róla mit lehet tenni...mindenki telefonszámot kér hogy adjam meg azt majd az sms -re lenne szükségük amit a vatera küldene...
Üdvözlettel,
draglion