Ez sajna a te hibád.
Igen is van egy forintos árverés, de ott a kockázat, hogy buksz rajta.
Ez ilyen.
kamikazeee
2007-06-12 01:38
Csak csendesen ismét: nem szíjjak, hanem szíjak. De már elvesztettem a reményt....
draglion
2007-06-12 06:17
IDÉZET(fercsibercsi @ 2007-06-11 21:26)

Szerintem kötelezővé kellene tenni a minimum árat, mert 1ft-ért seki nem ad el semmit. Én pl. elfelejtettem minimumot megadni és most egy 100000.- érő termékért elverik rajtam a port 1ft.-ért. Nem azért teszek fel valamit hogy 1ft-ért eladjam!
Más! A licit helyett véletlenül az elviszem -re klikkeltem és mivel nincs visszakérdezés ablak, ezért most villámáron kéne megvennem azt, amire még tudtam volna licitálni. Ez nem igazság!!!
sajons pedig 1 forintos leütési áron 1 forintért oda kell adni a tételt
egy téves listázás esetén ha 100000 forintot ér és egy forintért lett listázva valamint egy forintért kelt el meg kell beszélni a vásárlóval hogy tévedés volt de ez még nem zárja ki a negatív értékelést a részéről, szomorú de a vásárlónak van igaza ebben az esetben
én nagyon sok tételt adtam el 100-200 forintokért amely 1000-1500 forintot ért, mert csak annyira vitték fel az árát, nem mintha nem érné meg az említett árat, csak éppen kis hazánkban abban a pillanatban itt nem volt rá kereslet drágábban.
két lehetőség van : vagy listázza az ember annyiért amennyit ér és kivárja hogy elvigyák vagy felteszi egy forintért és adnak érte amennyit ...annyit ...
üdvözlettel,
draglion
draglion
2007-06-12 06:18

Más! A licit helyett véletlenül az elviszem -re klikkeltem és mivel nincs visszakérdezés ablak, ezért most villámáron kéne megvennem azt, amire még tudtam volna licitálni. Ez nem igazság!!!
vigyázni kell az elviszem gombbal...csalóka, szerintem ha egyszer megjárta az ember többször nem fogja megjárni
Vatera_Fórum_Moderátor
2007-06-12 14:00

...
Kedves fercsibercsi!
Villámáras vásárlás esetén is jóvá kell hagynia a licitet, az elviszem gomb megnyomása után.
draglion
2007-06-12 14:05
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2007-06-12 14:00)

Kedves fercsibercsi!
Villámáras vásárlás esetén is jóvá kell hagynia a licitet, az elviszem gomb megnyomása után.
...de el is kell olvasni hogy mit hagyunk jóvá...
üdvözlettel,
draglion
Listázások... sokszor láttam már. Enyhén szólva is nonszensz, hogy azért mert valaki fizet azért, hogy a "listázások elejére" kerüljön, ezért felborulnak az IDŐRENDI listák is! Mégis mitől jár le elöbb egy 2007.06.18-i árú mint egy 2006.06.12-i? Ezért aztán az összes időrendi lista hamis, manipulált.
Vatera_Fórum_Moderátor
2007-06-12 15:12
IDÉZET(kaszast @ 2007-06-12 14:51)

Listázások... sokszor láttam már. Enyhén szólva is nonszensz, hogy azért mert valaki fizet azért, hogy a "listázások elejére" kerüljön, ezért felborulnak az IDŐRENDI listák is! Mégis mitől jár le elöbb egy 2007.06.18-i árú mint egy 2006.06.12-i? Ezért aztán az összes időrendi lista hamis, manipulált.
Kedves kaszast!
Elsőként a listázások elejére kiemelést igénybe vevő aukciók jelennek meg a befejezés dátuma szerint sorrendben, majd az ezzel a kiemeléssel nem élő aukciók kerülnek felsorolásra szintén a befejezés dátuma szerint sorrendben.
draglion
2007-06-12 15:30
IDÉZET(kaszast @ 2007-06-12 14:51)

így működik ez mindehol
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2007-06-12 15:12)

Kedves kaszast!
Elsőként a listázások elejére kiemelést igénybe vevő aukciók jelennek meg a befejezés dátuma szerint sorrendben, majd az ezzel a kiemeléssel nem élő aukciók kerülnek felsorolásra szintén a befejezés dátuma szerint sorrendben.
Azaz a két hét múlva lejáró aukciók az én két óra múlva lejáró aukcióm előtt jelenik meg. Nehogy már ez legyen a normális! Legyen kiemelve valami szinnel vagy mittudom én. De az, hogy nem is jelenik meg a listában elég furcsa megoldás...
IDÉZET(draglion @ 2007-06-12 15:30)

így működik ez mindehol
Nem működik így mindenhol. E-bay és hasonszőrüek ilyet nem engednek meg maguknak!
draglion
2007-06-12 15:49
IDÉZET(kaszast @ 2007-06-12 15:34)

Azaz a két hét múlva lejáró aukciók az én két óra múlva lejáró aukcióm előtt jelenik meg. Nehogy már ez legyen a normális! Legyen kiemelve valami szinnel vagy mittudom én. De az, hogy nem is jelenik meg a listában elég furcsa megoldás...
ez az eBayen már 12 éve így van
aki fizet érte annak kiemelik aki nem fizet annak nem emelik ki
nem jótékonysági cég a vatera
draglion
2007-06-12 15:51
IDÉZET(kaszast @ 2007-06-12 15:35)

Nem működik így mindenhol. E-bay és hasonszőrüek ilyet nem engednek meg maguknak!
én ha jól emélkszem akkor már 12 éve igy van az eBayen ...megengedhetik maguknak az más kérdés hogy az eladónak mi a véleménye
IDÉZET(draglion @ 2007-06-12 15:51)

én ha jól emélkszem akkor már 12 éve igy van az eBayen ...megengedhetik maguknak az más kérdés hogy az eladónak mi a véleménye
Nem emlékszel jól. Keresésnél (szabadszavas, kategória, satöbbi) valóban a fizetett hirdetések vannak elöl de időrendi (aukció lejárata szerinti) kereséseknél nem. Mert akkor annak nincs is értelme! Ha arra vagyok kiváncsi, mi jár le ma, akkor mutassa meg az összeset ne sz... azzal, hogy "eldug" pár aukciót, csak mert az eladó nem fizetett +60 forintot. Ez pedig nem jótékonysági kérdés. 6%-ot fizetek minden egyes aukció után, elvárom hogy értelmessen működjön az oldal.
draglion
2007-06-12 17:04
IDÉZET(kaszast @ 2007-06-12 15:56)

Nem emlékszel jól. Keresésnél (szabadszavas, kategória, satöbbi) valóban a fizetett hirdetések vannak elöl de időrendi (aukció lejárata szerinti) kereséseknél nem. Mert akkor annak nincs is értelme! Ha arra vagyok kiváncsi, mi jár le ma, akkor mutassa meg az összeset ne sz... azzal, hogy "eldug" pár aukciót, csak mert az eladó nem fizetett +60 forintot. Ez pedig nem jótékonysági kérdés. 6%-ot fizetek minden egyes aukció után, elvárom hogy értelmessen működjön az oldal.
Kedves kaszast,
Néz én ezen nem vitatkozom tovább, van két lehetőséged :
1. vagy elfogadod hogy ez így működik a vaterán
..vagy...
2.nem fogadod el
megváltoztatni nem fogod tudni...hamarabb lesz ötösöd a lottón
üdvözlettel,
draglion
Nem tudom,hogy jó helyen járok,de mindegy mert nagyon mérges vagyok!Győri A. a bankszámlájára utaltam xx összeget,és ő elfelejtette küldeni a terméket.És sajnos ez ellen semmit nem lehet tenni,ha csak nem jelented fel!De nem ér ...

[size="2"][/size]
draglion
2007-06-15 16:32
IDÉZET(zola34 @ 2007-06-15 09:52)

Nem tudom,hogy jó helyen járok,de mindegy mert nagyon mérges vagyok!Győri A. a bankszámlájára utaltam xx összeget,és ő elfelejtette küldeni a terméket.És sajnos ez ellen semmit nem lehet tenni,ha csak nem jelented fel!De nem ér ...

[size="2"][/size]
oda kell figyelni hogy kitől vásárol az ember...
kisember81
2007-06-17 23:22
Sziasztok!
3 hete vásárolt tőlem egy srác egy mobilt!
Megjelentek az adatai a licit befejeztével és hivtam is azon a teloszámon amit megadott amit az anyukája vett fel!
Természetesen az anyuka nem tudott semmit az oldalrol , vásárlásrol és a drága fia is még csak 13 éves!
A srác se levélre se telora nem válaszolt és az anyuka is kinyomta a készüléket mikor ujbol probálkoztam ,hogy felvegyem a kapscolatot velük!
Visszaolvasva a leveleket észrevettem,hogy a srácnak 2 nickje van itt regizve,mert lebuktata saját magát a kérdezösködésével!
Kérdésem az volna,hogy hogy tudom azt elkerülni,hogy ő is negativot adjon nekem ezek után amiért én negatival értékeltem őt?!?!?
Nem volna igazságos ha egy taknyos kis suhanc negatival rontsa el az értékeléseim arányát!
Letiltottam mind a 2 nevét ,de gondolom ez nem elég!
kakaslomnicz
2007-06-18 00:13
Sziasztok!!
Csak azért írok ide,hogy valahol legyen nyoma annak ami mostanában a Vaterán történik velem!!
Licitáltam valamire amit meg is nyertem.Elautóztam majdnem 200 km-t a termékért,megvettem ,kifizettem hazajöttem....
Másnap kaptam egy semlegest,hogy szerinte az üzlet nem jött létre mert nekem nem felelt meg az árú!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Töröltettem az értékelését és nézelődtem tovább.........
Licitáltam valamire,megnyertem stb. Most nem autóztam sehova mert másnap jött egy semleges,hogy Vaterán kívül elkelt a termék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kérdem én,ez most mi????????????????????????????????????
Nem biztos,hogy üzletelek még itt még egyszer!!!!!!!!!!!!!!!
Elég furcsa mostanában itt a helyzet.
Köszi,hogy elolvastátok!
Sziasztok!!
draglion
2007-06-18 10:09
IDÉZET(kakaslomnicz @ 2007-06-17 23:13)

Sziasztok!!
Csak azért írok ide,hogy valahol legyen nyoma annak ami mostanában a Vaterán történik velem!!
Licitáltam valamire amit meg is nyertem.Elautóztam majdnem 200 km-t a termékért,megvettem ,kifizettem hazajöttem....
Másnap kaptam egy semlegest,hogy szerinte az üzlet nem jött létre mert nekem nem felelt meg az árú!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Töröltettem az értékelését és nézelődtem tovább.........
Licitáltam valamire,megnyertem stb. Most nem autóztam sehova mert másnap jött egy semleges,hogy Vaterán kívül elkelt a termék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kérdem én,ez most mi????????????????????????????????????
Nem biztos,hogy üzletelek még itt még egyszer!!!!!!!!!!!!!!!
Elég furcsa mostanában itt a helyzet.
Köszi,hogy elolvastátok!
Sziasztok!!

nézd meg hogy kitől vásárolsz
Vatera_Fórum_Moderátor
2007-06-18 11:21
IDÉZET(kisember81 @ 2007-06-17 23:22)

Sziasztok!
3 hete vásárolt tőlem egy srác egy mobilt!
Megjelentek az adatai a licit befejeztével és hivtam is azon a teloszámon amit megadott amit az anyukája vett fel!
Természetesen az anyuka nem tudott semmit az oldalrol , vásárlásrol és a drága fia is még csak 13 éves!
A srác se levélre se telora nem válaszolt és az anyuka is kinyomta a készüléket mikor ujbol probálkoztam ,hogy felvegyem a kapscolatot velük!
Visszaolvasva a leveleket észrevettem,hogy a srácnak 2 nickje van itt regizve,mert lebuktata saját magát a kérdezösködésével!
Kérdésem az volna,hogy hogy tudom azt elkerülni,hogy ő is negativot adjon nekem ezek után amiért én negatival értékeltem őt?!?!?
Nem volna igazságos ha egy taknyos kis suhanc negatival rontsa el az értékeléseim arányát!
Letiltottam mind a 2 nevét ,de gondolom ez nem elég!
Kedves kisember81!
A visszajelzést eltávolítottuk ugyanis tartalmazta a felhasználó személyi azonosító adatait.
Az értékelést meg lehet ismételni a korábbi módon. A vásárló ígéretet tett, hogy a mai napon jelentkezni fog Önnél az adásvétellel kapcsolatban, amennyiben ennek nem tesz eleget egy utolsó felszólítást küldjön az illetőnek a termék átvételére vonatkozólag és ezt küldje el másolatként a biztonsag@vatera.com címre is. Ezt a címzettnek is említse meg kilátásba helyezve a megfelelő értékelést amennyiben nem jelentkezik. A kapott azonosítót mentse el, így esetleges jogtalan negatív esetén könnyebb az ügy feldolgozása. A terméket ezután újra aukcióra lehet bocsátani.
kakaslomnicz
2007-06-18 14:20
IDÉZET(draglion @ 2007-06-18 10:09)

nézd meg hogy kitől vásárolsz
Helló!!
Teljesen igazas van!!
Jószándékom az ablakban.....
Ezek után megnézem az biztos....,de azt is hogy hol vásárolok!!!!!
Nincs igazam???
iucundus
2007-06-18 14:55
Üdv Mindenkinek!
Ha valaki tud, kérem segítsen!!!
Az elérhetőségeimnél" e-mail cím változást kértem,beírtam az új címet,kaptam is egy aktiváló e-mailt, de egyszerűen NEM MŰKÖDIK!!! IUCUNDUS
Hiradástechnika
2007-06-18 18:37
Csak én nem tudok képet feltölteni, vagy másnál is jelentkezik ez a probéma? Mikor próbálkozom a JPEG kép feltöltésével, azt a hibaüzenetet kapom, hogy hibás kiterjesztés, csak JPEG vagy GIF tölthető fel.
tamasmester
2007-06-18 19:34
IDÉZET(Hiradástechnika @ 2007-06-18 18:37)

Csak én nem tudok képet feltölteni, vagy másnál is jelentkezik ez a probéma? Mikor próbálkozom a JPEG kép feltöltésével, azt a hibaüzenetet kapom, hogy hibás kiterjesztés, csak JPEG vagy GIF tölthető fel.
Nálam nincs ilyen probléma! Bár azt hiszem a méretkorláttal voltak már gondjaim, de az az én hibám volt.
draglion
2007-06-18 19:53
IDÉZET(kakaslomnicz @ 2007-06-18 13:20)

Helló!!
Teljesen igazas van!!
Jószándékom az ablakban.....
Ezek után megnézem az biztos....,de azt is hogy hol vásárolok!!!!!
Nincs igazam???
Természetesen igazad van
Elsősorban azt nézd hogy kitől...

ez a lényege az online vásárlásnak
üdvözlettel,
draglion
Hiradástechnika
2007-06-18 22:18
IDÉZET(tamasmester @ 2007-06-18 19:34)

Nálam nincs ilyen probléma! Bár azt hiszem a méretkorláttal voltak már gondjaim, de az az én hibám volt.

Nem azzal van a baj, nem az első kép lenne amit feltöltök.
programproject
2007-06-19 11:19
Sziasztok!
Én arra lennék kíváncsi, hogy a nevem mellett, hogy hogyan tűntethetném fel a vaterabolt logóját a azzal a linkkel ami oda irányít. Már többször átnyálaztam a helpet de ott nem találtam. A segítséget előre is köszi.
Vatera_Fórum_Moderátor
2007-06-19 11:25
IDÉZET(programproject @ 2007-06-19 11:19)

Sziasztok!
Én arra lennék kíváncsi, hogy a nevem mellett, hogy hogyan tűntethetném fel a vaterabolt logóját a azzal a linkkel ami oda irányít. Már többször átnyálaztam a helpet de ott nem találtam. A segítséget előre is köszi.
Kedves programproject!
A részletes leírás itt található:
http://www.vatera.hu/szolgaltatasok/vbolt
programproject
2007-06-19 11:41
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2007-06-19 11:25)

Kedves programproject!
A részletes leírás itt található:
http://www.vatera.hu/szolgaltatasok/vboltEzt a részét is átolvastam, mindhiába készítettem el a boltot és helyeztem el benne termékeket a nevem mellett így sem tűnt fel a logó. Ezenkívűl semmilyen opciót nem találtam ennek beállítására.
Vatera_Fórum_Moderátor
2007-06-19 11:44
IDÉZET(programproject @ 2007-06-19 11:41)

Ezt a részét is átolvastam, mindhiába készítettem el a boltot és helyeztem el benne termékeket a nevem mellett így sem tűnt fel a logó. Ezenkívűl semmilyen opciót nem találtam ennek beállítására.
"A megadott információk elmentése után az ön boltja készen áll az indulásra. Ekkor a Vatera ügyfélszolgálatától szükséges kérni az Ön boltjának az indítását, amely után az Ön felhasználóneve mellett megjelenik a vBolt felirat, és a bolt elérhető."
Megadtam a folyószámlaszámomat, ami egy MasterCard hitelkártya...nos ezzel, direktben nem tudom közvetlenül utalni a 100 forintot, bár vásárlásnak minősül, de utalni vele nem tudok.Hogy lehet áthidalni?
A rendes folyószámlám ausztriai VISA, bár ott meg a pontos 100 ft kiszámolása lehet gond, de azt hiszem, ez menne forinttal is. Itt viszont kellenének olyan dolgok, mint az Önök pontos címe...SWIFT...stb
Kösz a válaszért
Vatera_Fórum_Moderátor
2007-06-20 13:17
IDÉZET(Hiradástechnika @ 2007-06-18 18:37)

Kedves Hiradástechnika!
A kapcsolatfelvételen keresztül legyen kedves elküldeni a termékkódot, majd az automata válaszra reagálva csatolni a képet.
Vatera_Fórum_Moderátor
2007-06-20 13:19
IDÉZET(iucundus @ 2007-06-18 14:55)

Üdv Mindenkinek!
Ha valaki tud, kérem segítsen!!!
Az elérhetőségeimnél" e-mail cím változást kértem,beírtam az új címet,kaptam is egy aktiváló e-mailt, de egyszerűen NEM MŰKÖDIK!!! IUCUNDUS
Kérjük vigyázzon, hogy az emailben kapott link ne legyen a sor végén megtörve, vagy ne szerepeljen benne szóköz!
Ha a kapott link nem működik írja be vagy másolja ki és illessze be azt teljes egészében a webböngészője cím mezőjébe.
Szeretném megkérdezni, hogy a piactér üzemeltetői mikor fognak fellépni a főoldalra kerülés miatti arcátlan csalások ellen?
Nevetséges ami ott folyik.
Elég megnézni a jelenleg főoldalon lévő "licitált termlékek" oszlopot, és még egy elmegyenge is láthatja, hogy úgy lehet felkerülni, hogy egy másik nickkel felhúzom a licitek számát!
Ahogy elnézem a recept a következő:
Az egyik nickemmel, pld a keresztfiaméval ráteszek 1000 forintot, a másik nickemmel, pld keresztlányoméval egyenkét az automatikus licit szerinti összegekkel felnyomom. így 24 órán belül csinálok 60 licitet, és ezért az akrobatikus mutatványért (máshol csalásnak hívják) a piactér azzal jutalmaz meg, hogy kiteszi a terméket a főoldalra.
Kedves üzemeltetők.
Nemk akarok én senkit sem meggyanúsítani, de nézzék már meg a részleteket az ottani cuccoknál.
Nem lehetne a főoldalra printelő scriptbe beépíteni példáúl, hogy mondjuk a nullás licit ne számítson bele a főoldalra kerülésbe?
Vagy miért nem azt írják ki, amit a legtöbben figyelőre vettek?
Avagy miért nem azt amire a legtöbben (nem a legtöbbet) licitáltak?
Egyszerűen nem értem, hogy miért sikeres termék az, amire ketten licitálnak 60-licitet, szemben mondjuk egy olyan másikkal amire pld már 15-en licitálnak, függetlenűl a licitek számától?
Mitől nem népszerübb ez utóbbi?
Hiszen nyilvánvalóan népszerűbb termék az amit a legtöbben szeretnének maguknak tudni.
draglion
2007-06-21 00:38
IDÉZET(csekk @ 2007-06-21 00:17)

ez nagyon jó ötlet

Teljes mértékben támogatom én is!
Vateraforum
2007-06-21 14:36

Szeretném megkérdezni, hogy a piactér üzemeltetői mikor fognak fellépni a főoldalra kerülés miatti arcátlan csalások ellen?
Az "önlicit" tiltott a csaló felhasználóval szemben a megfelelő szankciókkal élünk, ha ilyet észleltek és megalapozott a gyanú jelezzétek felénk és intézkedünk. A jelzett rovat elképzelhető, hogy átalakul pl. fizetős lesz kiemelt aukciók kerülhetnek ide, más tartalom jelenik meg - leglátogatottabb aukciók, esetleg az itt felvetettek alapján kerülnek megjelenítésre a termékek.
Attila968
2007-06-21 14:54
Üdv mindenkinek!Segítségeteket szeretném kérni.Nem vagyok régi Vaterás,de nagyon tetszik és hasznos!Az lenne a kérdésem,hogy:valamely terméknek 10000ft a látható minimálára,kikiáltási ára pedig 8000ft.Ha valaki tesz egy ajanlatot a kikiáltási árra,és én akkor leengedem a min.árat a kikiáltási árra,ilyenkor érvényes lesz-e a vevő licitje,vagyis meg kell vennie a kikiáltási áron az általa licitált terméket?Hú de bonyolult leírni,de remélem érthető lett!!Várom válaszotok!
Vatera_Fórum_Moderátor
2007-06-21 15:22
IDÉZET(Attila968 @ 2007-06-21 14:54)

Üdv mindenkinek!Segítségeteket szeretném kérni.Nem vagyok régi Vaterás,de nagyon tetszik és hasznos!Az lenne a kérdésem,hogy:valamely terméknek 10000ft a látható minimálára,kikiáltási ára pedig 8000ft.Ha valaki tesz egy ajanlatot a kikiáltási árra,és én akkor leengedem a min.árat a kikiáltási árra,ilyenkor érvényes lesz-e a vevő licitje,vagyis meg kell vennie a kikiáltási áron az általa licitált terméket?Hú de bonyolult leírni,de remélem érthető lett!!Várom válaszotok!
Kedves Attila968!
A minimálár csökkenthető, de a jelenlegi ajánlattól magasabbnak kell lennie az összegnek.
Attila968
2007-06-21 15:36
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2007-06-21 15:22)

Kedves Attila968!
A minimálár csökkenthető, de a jelenlegi ajánlattól magasabbnak kell lennie az összegnek.
Köszönöm!Tehát akár 1ft-al is,de nagyobbnak kell lenni a minimálárnak,mint a kikiáltási ár.
Köszönöm a segítséget!
Attila968
2007-06-21 15:42
IDÉZET(Attila968 @ 2007-06-21 15:36)

Köszönöm!Tehát akár 1ft-al is,de nagyobbnak kell lenni a minimálárnak,mint a kikiáltási ár.
Köszönöm a segítséget!
És még azt kérdezném,hogy a "licitált áruk"oldalon található a "lezár"lehetőség,ha lezárom akkor érvénytelenül zárul az aukció,attól függetlenül,hogy volt licit a kikiáltási árra?Köszönöm gyors válaszod!
Vatera_Fórum_Moderátor
2007-06-21 16:04
IDÉZET(Attila968 @ 2007-06-21 15:42)

És még azt kérdezném,hogy a "licitált áruk"oldalon található a "lezár"lehetőség,ha lezárom akkor érvénytelenül zárul az aukció,attól függetlenül,hogy volt licit a kikiáltási árra?Köszönöm gyors válaszod!
A licittel rendelkező aukció lezárható az eredeti időponttól korábban is, de az aukció befejezése előtt 24 órával a korábban licitálók mindegyike automatikus értesítést kap a módosításról.
Amennyiben a licitek nem érik el a minimálárat, úgy az eladó szabadon törölheti is az aukciót a Személyes menü az Áru eltávolítása szövegre kattintva.
Miután odomo-n nem tudok üzenetet küldeni így kell bejelentenem, megint alaptalanul vagyok letiltva!
Szeretném megtudni miért nem tudom használni az oldalt?
Hónapok óta könyörögtem, hogy küldjék ki az elmarad számláimat, elennőrizhető a levelezésembe!
Végre eljutottam odáig, hogy az elmaradt nem kiküldött számlákról kaptam tegnap másolatot és egy felszólitást a fízetésre ( ez egyébként felháborit, mert nem az én hibám a fízetés elmaradás és együtt kaptam a számlával a felszólitást!)
Ma viszont meglepetésemre nem tudom használni az oldalt, valószínű letiltottak ismét jogtalanul!! Kérdésem miért nincs a vateránál egy ember legalább, aki tudja követni a dolgokat és ki az aki önhatalmulag embereket sért meg, mostmár másodszor. És hitelrontást követ el a nevemben!?
Itt jegyezném meg, hogy a kiküldött számla másolattal sem tudok mit kezdeni, mert olyan tételt is tartalmaz, amit már rég kífizettem!!
Sajnos a pénzügyi osztály még gyengébb mint az év kereskedője???
Üdv.odomo, Reflex kft
Miután ismételten kárt okozott a cég és a hitelemet rontja hozzá nem értésével és önhatalmúlag, amennyiben 4 órán belül nem elérhető az oldalam, nem kivánok továbbiakban eladni és természetesen a számla tartozásomat is kártéritési igény mellett rendezem.
Attila968
2007-06-21 16:07
IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2007-06-21 16:04)

A licittel rendelkező aukció lezárható az eredeti időponttól korábban is, de az aukció befejezése előtt 24 órával a korábban licitálók mindegyike automatikus értesítést kap a módosításról.
Amennyiben a licitek nem érik el a minimálárat, úgy az eladó szabadon törölheti is az aukciót a Személyes menü az Áru eltávolítása szövegre kattintva.
Köszönöm segítséged és türelmed!Attila968
Üdv!
Azt szeretném kérdezni hogy lehet írni kérdést vevőnek? (akinek nincs fent terméke)? Köszi
Vatera_Fórum_Moderátor
2007-06-22 01:20
IDÉZET(Garou29 @ 2007-06-21 22:41)

Üdv!
Azt szeretném kérdezni hogy lehet írni kérdést vevőnek? (akinek nincs fent terméke)? Köszi
Kedves Garou29!
Vevőnek:
Az aukció lezártakor minkét fél megkapja egymás elérhetőségeit, amelyen felvehetik egymással a kapcsolatot.
Licitálónak:
Személyes menü - Licitált áruk. Az utolsó licitáló neve melletti borítékra kattintva tud üzenetet küldeni a felhasználónak.
Érdeklődőnek:
A Személyes menüjében kattintson a postaláda ikonra (bal felső rész a képernyőn), itt láthatja leveleit és a levél tárgyára kattintva válaszolni is tud rájuk.
draglion
2007-06-22 01:34
IDÉZET(Garou29 @ 2007-06-21 22:41)

Üdv!
nos.. nem lehet
Szia!
Én csak azt szeretném mondani, hogy már másodszor adtam fel a 100-ast és még mindig csak ellenőrzött felhasználó vagyok. Pedig mindent úgy csináltam, ahogy levan írva. Beírtam a kódomat és csak azt, semmi mást, a számlaszámot már háromszor leellenőriztem. Nem tudom.....
Vatera_Fórum_Moderátor
2007-06-22 11:05
IDÉZET(gabor81 @ 2007-06-22 10:35)

Szia!
Én csak azt szeretném mondani, hogy már másodszor adtam fel a 100-ast és még mindig csak ellenőrzött felhasználó vagyok. Pedig mindent úgy csináltam, ahogy levan írva. Beírtam a kódomat és csak azt, semmi mást, a számlaszámot már háromszor leellenőriztem. Nem tudom.....
Kedves gabor81!
Pontosan mikor történtek meg az utalások, illetve melyik számlaszámra?
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.