IDÉZET(fraulein @ 2008-05-11 00:23)

A multkori negatív hercehurca megelőzése végett az lenne a kérdésem,
hogy milyen értékelést adhatok egy olyan eladónak, aki újként hirdetett egy
vízforralót, és kaptam egy használt vizforralót?
Nem nehéz észre venni hogy használt, a forraló csöve vizköves...
Vatera illetékest kérdezek

Nem az 950 ft, de az eladó igy is érdekes, mert 500 Ft csomagolási költséget
számitott fel + posta. A csomagolás annyiból állt hogy ráírta a nevem a dobozra.
Még egyszer nem az összeg, hanem ha pozitívat adok, akkor megtévesztem az esetleges további vevőket,
aminél elő fordulhat hogy egy 50.000 ft-os tételnél is eljátsza, ha pedig negatívot vagy semlegest,
akkor az biztos hogy vissza kapom én is, amit nagyon nem szeretnék.-..
A,mugy a semlegesei és negatívjai is ezt tükrözik...
Megadhatom a negatívot úgy, hogy nem kapom vissza?
Hogyan tovább?
Köszi
a termék és eladójaKedves fraulein!
Javasoljuk, hogy vegye fel partnerével a kapcsolatot és tisztázzák a kialakult helyzetet.
A Vatera az aukció zárása után nem vett részt az adásvételben, ezért nem áll módjában
véleményt formálni. Minden esetben az igazat írja meg a többi Vatera felhasználókkal
kapcsolatos tapasztalatairól. Ha úgy érzi, a negatív visszajelzés a megérdemelt, akkor
azt is adjon. Ezzel más felhasználókat is véd, hisz így e szerint tudják eldönteni kívánnak
-e kapcsolatba kerülni a felhasználóval vagy sem. Másrészt az a felhasználó aki megfelelő
számú negatív értékelést szerez automatikusan kizárja magát a Vatera piactéréről.
Vásárlás elött szerezzen információkat arról az eladóról, akivel a jövőben üzletet fog kötni.
Nézze meg az eladói vissszajelzési mutatóknál az eladó minősítését, ahol elolvashatja a
többi felhasználó értékelését a vele korábban kötött ügyletekkel kapcsolatban.
Győződjön meg arról, hogy nincsenek-e félreértések a szállítási költségek fizetésével, a
fizetési feltételekkel és a fizetési móddal kapcsolatban, valamint egyéb fontos részleteket
illetően. További információkat közölhetnek magukról az eladók az ismerj+ oldalukon, ezt
az oldalt nem kötelező létrehozni, de amennyiben létezik, itt is hasznos információkat
tudhat meg az eladóról, szállítási és fizetési feltételekről.