IDÉZET(Vateraforum @ 2007-07-30 16:11)

Tisztelt Noya123!
A kapcsolatfelvételen keresztül történő időpontegyeztetés esetén tudjuk fogadni. A Vatera nem kereskedő, nem végez kereskedelmi, vendéglátó, fogyasztási cikkeket javító és kölcsönző tevékenységet, így vásárlók könyvével sem kell rendelkeznie, ezt a fenti tevékenységet végző kereskedőknek kell biztosítaniuk a vásárlók részére.
Minden bejelentést kivizsgálunk, így ha megadja barátja pontos felhasználónevét ellenőrizzük a történteket.
csak röviden megjegyzem hogy az eBay esetében létezik egy live helt (ezt már azt hiszem írtam régebben úgy 1-2 éve)
és nagon hasznos, 10-15 perc várakozás után online segítséget kap a felhasználó akkor is ha nem tud bejelentkezni mert például ellopták az accountját
én egyszer a 15 perces beszélgetés után visszkaptam az ellopott accoutomat (persze a kérdésekre kell tudni a választ, ha nem is mindere de a legtöbbre) egy nap alatt 5000 dollárnyi tételt nyert és kb 3000 dolárnyi listázott tételre volt licitje a tolvajnak)
minden előzményt törölt az eBay és már az első bejelentkezésnél ujra tudtam használni megjegyzem 48 órán belül érkezett egy telefonhívás is ahol az eBaytől egy hölgy kellemes hangon szépen elmondta hogy mire vigyázzak hogy ilyesmi te történhessen meg újra.
a live help nagy segítség lenne az egyik legnagyobb segítség szerintem
a fórum csak részben alkalmas mert nyitott a publikum előtt és lassú , általában mindenki azt szereti ha rögtön megkapja a választ
tudom hogy ennek az üzemeltetése nem tűnik kifizetődőnek pedig valójában az...hiszen a bizalom nő meg általa vatera iránt
ha valakinek most ment porszem a szemébe akkor most kell rajta segíteni nem lehet majd 48 órán belül mert addigra elfertőzhet
a lényeg : minnél operatívabb a kapcsolattartás annál elégedettebbek a felhasználók
az esetek 95 %-ban információhiány okozza a kétségbeesést vagy tanácstalanságot a felhasználók részéről ...ezt kell orvosolni interaktív módon chattel
üdvözlettel,
draglion