IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2008-11-20 12:00)

Korábban a kategóriaidegen termékeket a megfelelő kategóriába mozgattuk át, majd a felhasználók
ezeket sorozatosan visszahelyezték. Ezt követően a kategóriaidegen termékeket lezártuk, a felhasználó
erről értesítést kapott, majd újra visszatöltötte a nem megfelelő kategóriába. Ezt követően az eladás lapon
is feltüntettük a figyelmeztetést, aukcióindításkor csak a meghirdetni kívánt termék legjellemzőbb
kategóriájában lehet azt elindítani. A nem megfelelő kategóriában megjelentetett aukciót a piactérről
előzetes figyelmeztetés nélkül eltávolítjuk.
Köszi a gyors válasz, milyen jó lenne, ha máskor is így menne.
Viszont tény: egy másik aukciós oldalon a kategória idegen tételeket önállóan mozgatják helyes kategóriába, ami valószinüleg gyorsabb a fent emlitett módszernél.
Nem vitatkozni akarok és nem kell válaszolni, csak jelzem lehet másképp is.
Azért az is felmerülhetne, hogy a felhasználó tényleg nem tudja eldönteni hova kellene feltölteni, de sajna a kérdésre a válasz: olvassa el az elfogadott szabályzatot.
Ez olyan 22 csapdályára hasonlit.

IDÉZET(konyvetNEKED @ 2008-11-20 11:25)

Ezen a gyakorlaton sürgősen változtatnia kellene a vaterának, mert nem korrekt a "nagy vaterások", a sok terméket feltöltő/forgalmazó felhasználókkal szemben. Óhatatlanul is becsúszik egy-egy hiba, pl. kategóriatévesztés, főleg, ha PST-n sablonból dolgozik az ember. Az autós szabálysértéseknél is két év után elévülnek a pontok. Nekem is töröltek már aukcióimat állítólagos (!!!!) nem odaillő keresőszavak miatt. Soha nem használok oda nem illő keresőszavakat. Arról viszont nem tehetek, hogy a vatera dolgozóinak fogalmuk sincs arról, hogy mi odaillő s mi nem odaillő keresőszó.
Szóval, kérjük bevezetni a figyelmeztetések elévülését. Azt gondolom, a két év itt is teljesen korrekt.
Nem csak időhöz, inkább adás/vétel mennyiséghez is kötnén, mert nagy mennyiségnél előfordul figyelmetlenség és könyebben jön a hiba, hiszen én is PST-vel töltök és volt hogy hamarabb vettem észre a hibát, ÉS JAVÍTOTTAM, mint ahogy a vaterások.
Természetesen mindenképpen bevezetném az elévülést, mint az életben is létező joggyakorlatot, feltételezve, hogy a jogkövető magatartásra törekszik a felhasználó.