Tisztelt Vatera!
Nem tudom mire véljem az alábbi levelüket, melyet egy már lezárult aukció után a Vatera belső üzenetküldőjével küldtem a vevőmnek arra kérve, hogy mivel a Vatera által kiadott eléréseken lehetetlen elérni őt, adja meg végre a valós elérhetőségeit!
Ennek kapcsán kérdezem, hogy mi értelme akkor az alábbi dörgedelemnek? (Pedig - nem kevés időt rászánva - elejétől végig áttanulmányoztam szabályzatukat és sehol semmi!)
Kedves Kundra Péter!
Az Ön felhasználóneve...... (töröltem - KuP) Email:..................... (töröltem - KuP)
Köszönjük, hogy jelenlétével megtiszteli piacterünket!
Megkérjük, hogy szíveskedjen tartózkodni az olyan információk megjelentetésétől, amelyek a Vatera szabályaival ellentétesek
(???). Az üzenetek nem sérthetik mások érzéseit, nem tartalmazhatnak EMAILT, TELEFONSZÁMOT ezekre mutató WEBCíMET és egyéb kapcsolatteremtésre alkalmas adatokat. A termékes levelezés, elsősorban az aukcióval kapcsolatos hiányzó informácók megszerzésének lehetőségét biztosítja.
Termék neve: Flottás SIM, ingyenes beszélgetés, szuper percdíj!
Termék kódja: 146112067
Termék linkje:
http://www.vatera.hu/item/view/?cod=146112067A törölt üzenet:
Tisztelettel érdeklődöm, hogy milyen számon és/vagy e-mail címen lehet Önt elérni, mert a megadott (személyes adatot töröltem - KuP ill. a töröltem - KuP) eléréseken nem sikerült felvenni a kapcsolatot! Üdv,
Szóval ezt nem értem. Kérem inkább arra tegyenek lépéseket, hogy ellenőrizzék a megadott eléréseket, és ha lehet szólítsák fel a kapcsolat felvételre az illetőt!
Köszönettel, KuP