csakazert
2009-06-17 10:26
Tisztelt Vatera!
Köszönöm válaszát! Tehát tisztességes az, aki az esetek 20%-ában tisztességesen viselkedik. Csak azt kell figyelni, hogy ne legyen éerdemes pereskedni ennyi pénzért és a 20%-on belül legyen a rosszindulat.
Javaslom, módosítsák a szabályzatot úgy, hogy a 3. negatív vélemény után zárják ki az illetőt. Bár tudom, így nagy haszontól esik el a Vatera, de így legalább tisztességes az a jutalék is, amit a portál üzemeltetéséért kapnak. Ellenkező esetben - az ön által írt szabály értelmében - a kapott jutalék akár 20%-a tisztességtelen ügyfelektől származik, akiket a Vatera a saját haszna érdekében támogat.
Gratulálok hozzá!
Üdvözlöm a Vatera csapatát!
Szeretnék egy értelmes választ kapni, hogy miért törölték egy termékemet.
Nem más, nem több darab félrevezetős eladásáról van benne szó. Pontosabban gombelem a téma és ez a leírás szövege:
Gombelemek minden méretben
Olvassa le az elem hátáról az elnevezését
és írja meg.
Valószínüleg nem AG-s lesz, hanem LR411 stb..
Ezeknek van AG-s változatuk is.Nem teszem fel külön-külön, hiszen azonos az áruk.
1.5 Voltos gombelem.
10 db-s levélen van, de nem kell levéllel venni, adjuk darabra is.
20 Ft/db
Mivel a képen látszik, hogy eredetileg levélen van és nem 1 db-s a levél ezért van ott, hogy nem kell megijedni, mert darabra adjukés 20 Ft/ db.
Azt hiszem, hogy 3 figyelmeztetés utáni felfüggesztés büntetése esetében borzasztóan piszlicsári, kisstílű hozzáállás ez a Vatera részéről, még akkor is, ha csalásról lenne szó.
Nem hiszem, hogy abba is bele kellene erőltetni Vatera ellen elkövetett RABLÁST amiben nincs!!!
Javasolnám a fejbelövést is bevezetni az eladók ellen, főleg ilyen tételeknél.
Vagy esetleg, ha a Vatera olyan korrekt ahogy állandóan hirdeti, hogy mi-mindent meg nem tesz értünk.
Talán gondolom, egy levél is elég lehetett volna, miszerint félreérthető, megtévesztő a leírás, javítsam ki
Ha csalni akarnék is, akkor is egy *** 20 Ft-s termékről van szó(ahol azért jegyezzük meg, hogy 5 Ft-t kasszírozott a Vatera eladás nélkül is)
Tehát elég szemellenzősnek tartom a tiltsuk le függesszük fel lőjük agyon eljárást.
További jó munkát, sikeres eladóírtást kívánok
gaszli
Vatera_Fórum_Moderátor
2009-06-17 13:19
IDÉZET(gaszli @ 2009-06-17 12:09)

Üdvözlöm a Vatera csapatát!
Szeretnék egy értelmes választ kapni, hogy miért törölték egy termékemet.
Nem más, nem több darab félrevezetős eladásáról van benne szó. Pontosabban gombelem a téma és ez a leírás szövege:
Gombelemek minden méretben
gaszli
Kedves gaszli!
Az aukció fix 20,-Ft-os volt. Amennyiben több darab áll rendelkezésre darabszámot a mennyiség rovatban kell
feltüntetni és nem a termékleírásban.
Részlet a termékleírásból:
"Gombelemek minden méretben
és írja meg.
Ezeknek van AG-s változatuk is.Nem teszem fel külön-külön, hiszen azonos az
áruk.
1.5 Voltos gombelem.
20 Ft/db"
hentjano
2009-06-17 17:59
Tisztelt Vatera!
Miért nem jelzi rendesen a vatera az össz vásárlásaimat??, az értékelésem is ugyan az ami volt, pedig azóta két sikeres tranzakciom is volt!!!!!!!!!!
bambooflower
2009-06-17 18:15
IDÉZET(hentjano @ 2009-06-17 17:59)

Tisztelt Vatera!
Miért nem jelzi rendesen a vatera az össz vásárlásaimat??, az értékelésem is ugyan az ami volt, pedig azóta két sikeres tranzakciom is volt!!!!!!!!!!

miért vagy így felháborodva? szerintem mind ott van, nézd meg alaposan.
Vatera_Fórum_Moderátor
2009-06-17 18:16
IDÉZET(hentjano @ 2009-06-17 17:59)

Tisztelt Vatera!

Kedves hentjano!
Egy felhasználótól származó pozitív visszajelzések után a az értékelt összesen +1 pontot kap, negatív
visszajelzések után összesen -1 -et. A semleges visszajelzések a pontszámot nem módosítják. Azonos
felhasználótól érkező több visszajelzés egynek számít minden értékelési mód esetén.
IDÉZET(Vatera_Fórum_Moderátor @ 2009-06-17 13:19)

Kedves gaszli!
Az aukció fix 20,-Ft-os volt. Amennyiben több darab áll rendelkezésre darabszámot a mennyiség rovatban kell
feltüntetni és nem a termékleírásban.
Részlet a termékleírásból:
"Gombelemek minden méretben
és írja meg.
Ezeknek van AG-s változatuk is.Nem teszem fel külön-külön, hiszen azonos az
áruk.
1.5 Voltos gombelem.
20 Ft/db"
Igen fix áras volt és nem lett megadva több darab. Arra lett figyelmeztetve a vevő, hogy ne ijedjen meg, mert nem egy darabot lát a képen. És ha szép lassan elolvasták volna, akkor pont az olvasható, hogy NEM TÖBB DARAB,HANEM EGY DARAB.
Mellesleg annyira jellemtelenül viselkedtek, hogy arra sem vették a fáradtságot, hogy szóljanak , nézzem át a termékeimet. Két másik típusu elemet amit kiadott a kereső, lezártam, de ismét kaptam egy figyelmeztetést egy másik elem miatt.
Ez a leírása: Alkáli 12 Voltos 1 db
5 db-s levélen van, de nem kell levéllel venni, adjuk darabra is.
100 Ft/db
A termék eladási címe pedig: Alkáli 12 Voltos 23A-s 1 db
Talán felejtsük el egymást!!!!!
Ez 100%-s szemétkedés velemszemben.
Vagy az agyoniskolázott adminoknak mit jelent az, hogy 1 db? Direkt benne van már a címében.
Próbálok normálisan, rendesen vaterázni. A saját oldalamban olvasható, hogy üsse le a terméket a vevő.
Mi a gondjuk???
Átlátszó szemétkedés amit csinálnak!!!!!
Semmi baj csinálják.
Vatera_Fórum_Moderátor
2009-06-17 22:54
IDÉZET(gaszli @ 2009-06-17 18:50)

5 db-s levélen van, de nem kell levéllel venni, adjuk darabra is.
100 Ft/db
A termék eladási címe pedig: Alkáli 12 Voltos 23A-s 1 db
Talán felejtsük el egymást!!!!!
Ez 100%-s szemétkedés velemszemben.
Vagy az agyoniskolázott adminoknak mit jelent az, hogy 1 db? Direkt benne van már a címében.
Próbálok normálisan, rendesen vaterázni. A saját oldalamban olvasható, hogy üsse le a terméket a vevő.
Mi a gondjuk???
Átlátszó szemétkedés amit csinálnak!!!!!
Semmi baj csinálják.
Kedves gaszli!
A jogos felhasználói bejelentések alapján kollégáink megtették a szükséges intézkedéseket és eltávolították
a nem megfelelően meghirdetett terméket. Amennyiben a szabályoknak megfelelően hirdeti meg azokat, úgy
nem kerülhetnek törlésre. Köszönjük figyelmét, megértését!
adidabdul
2009-06-18 13:24
Tisztelt Admin!
A mai napon kaptam egy levelet a Vaterától a következő címen : "Figyelmeztetés, szabályszegés miatt - második alkalom!". A levélben az állt hogy kapok egy másik levelet és részletezik, hogy milyen szabályszegést követtem el, azonban nem kaptam második levelet, így azt sem tudom mit követtem el. Szeretném tisztázni a helyzetet, mert annó az első figyelmeztetés után, igyekeztem a szabályok betartásával, azok figyelembevételével használni az oldalt.
Tisztelettel
Vatera_Fórum_Moderátor
2009-06-18 14:42
IDÉZET(adidabdul @ 2009-06-18 13:24)

Tisztelt Admin!
A mai napon kaptam egy levelet a Vaterától a következő címen : "Figyelmeztetés, szabályszegés miatt - második alkalom!". A levélben az állt hogy kapok egy másik levelet és részletezik, hogy milyen szabályszegést követtem el, azonban nem kaptam második levelet, így azt sem tudom mit követtem el. Szeretném tisztázni a helyzetet, mert annó az első figyelmeztetés után, igyekeztem a szabályok betartásával, azok figyelembevételével használni az oldalt.
Tisztelettel
Kedves adidabdul!
A figyelmeztetés oka jutalékkijátszás:
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=148662438"Tisztelt tomiikaa! legyen! Akkor 2500FT. Felteszem zárt aukcióra "FSC pa1538 tapipad" lesz a neve. Üdv"
Majd a termék 2500Ft helyett mindössze 10Ft-ért került meghirdetésre:
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=149173049
rozinant
2009-06-19 12:40
Tisztelt Vatera.
Gyakran írom be a keresőbe, hogy Rákóczi. Ilyenkor arra számítok, hogy Rákóczival kapcsolatos termékek jelennek meg.
Sajnos emellett elég sok nem ide való termék jelenik meg, pl: bélyegek, fehérnemű.. stb csak azért mert a hírdető, az átvevés helyszineként azt írja be, hogy : átvehető a Rákóczi tér, vagy Rákoczi út környékén.
Nem lehetne megoldani, hogy ha a keresőbe egy kulcsszót írok be, mint pl: Rákóczi, vagy Kossuth, akkor ténylegesen a velük kapcsolatos termékek jelenjenek meg?Mert elég idegesítő, és időrabló az, hogy az oda nem illő termékek közül rákeressek, a ténylegesen a témával kapcsolatos termékekre.
Köszönettel:
rozinant
IDÉZET(rozinant @ 2009-06-19 12:40)

Gyakran írom be a keresőbe, hogy Rákóczi. Ilyenkor arra számítok, hogy Rákóczival kapcsolatos termékek jelennek meg.
Sajnos emellett elég sok nem ide való termék jelenik meg, pl: bélyegek, fehérnemű.. stb csak azért mert a hírdető, az átvevés helyszineként azt írja be, hogy : átvehető a Rákóczi tér, vagy Rákoczi út környékén.
Nem lehetne megoldani, hogy ha a keresőbe egy kulcsszót írok be, mint pl: Rákóczi, vagy Kossuth, akkor ténylegesen a velük kapcsolatos termékek jelenjenek meg?Mert elég idegesítő, és időrabló az, hogy az oda nem illő termékek közül rákeressek, a ténylegesen a témával kapcsolatos termékekre.
Köszönettel:
rozinant
Keress csak a címben.

Ne pipáld be azt, hogy a leírásban is keressen.
multishop
2009-06-20 02:06
A terméklapon nem nagyitja ki a képeket ha ráklikkelek. se az explrorerel se a mozillával
nem a jobb felső sarokban lévők hanem a lap közepén lévő fő képek
másnak is ig van?
Vatera_Fórum_Moderátor
2009-06-20 08:43
IDÉZET(multishop @ 2009-06-20 02:06)

A terméklapon nem nagyitja ki a képeket ha ráklikkelek. se az explrorerel se a mozillával
másnak is ig van?
Kedves multishop!
Az észrevételt továbbítottuk technikus kollégáink felé, a hiba javításáig türelmet kérünk.
IDÉZET(multishop @ 2009-06-20 02:06)

másnak is ig van?
A problémafelvetés jogos!
Nálam sem megy.
albaantik
2009-06-20 09:31
Tisztelt illetékesek!
Tegnap (06.19) óta, nem működik a kép kinagyítási funkció, ami ha nem tévedek része a szolgáltatásnak (feltöltés). Kérdezném, hogy pl ennél a tételnél a feltett fotóról, amin a tartalom lenne olvasható mi módon fogja az esetleges érdeklődő kibogarászni a számára érdekes információkat?
http://www.vatera.hu/k6_avatar_tuzproba_149109090.htmlSehogy.....
Vatera_Fórum_Moderátor
2009-06-20 09:49
IDÉZET(albaantik @ 2009-06-20 09:31)

Tisztelt illetékesek!
Tegnap (06.19) óta, nem működik a kép kinagyítási funkció, ami ha nem tévedek része a szolgáltatásnak (feltöltés). Kérdezném, hogy pl ennél a tételnél a feltett fotóról, amin a tartalom lenne olvasható mi módon fogja az esetleges érdeklődő kibogarászni a számára érdekes információkat?
http://www.vatera.hu/k6_avatar_tuzproba_149109090.htmlSehogy.....
Kedves albaantik!
A hiba első jelzésekor az észrevételt továbbítottuk technikus kollégáink felé, a hiba javításáig türelmet kérünk.
albaantik
2009-06-20 10:05
IDÉZET(Vatera_Fórum_Moderátor @ 2009-06-20 09:49)

Kedves albaantik!
A hiba első jelzésekor az észrevételt továbbítottuk technikus kollégáink felé, a hiba javításáig türelmet kérünk.
Köszönöm! Nagyszerű.
Ha kérhetem, akkor a számlázás felé is jelezzék.....
albsanya
2009-06-20 12:07
Tisztelt vatera
Önök is beleestek abba a hibába hogy nagyot akarnak kaszálni pedig a jó és régi vaterások elmennek az oldalról.
Már elég sok aukciós oldal van lehet választani önökön kivül is
Sziasztok! Segítsen nekem valaki. Rosszul adtam meg egy terméknél a tárgyat. Fujitsu helyett fujistu írtam és szeretném kijavítani.
Sziasztok!
Lehet, hogy a hiba nem az Én készülékemben van? Már, ahogy olvasom a hozzászólásokat!
Én termék adatot szeretnék módosítani (bővíteni) és szinte minden alkalommal az jelenik meg, hogy "az Internet nem tudja megjeleníteni a weblapot"!
Próbáltam írni a kapcsfelvételre is, de az elküldéskor megint azt írta, hogy " az Internet nem......".
A gépemen minden előzményt töröltem és még sem műkösik a dolog!!
Akkor ez most rendszerhiba?
IDÉZET(GenX01 @ 2009-06-20 15:40)

Sziasztok! Segítsen nekem valaki. Rosszul adtam meg egy terméknél a tárgyat. Fujitsu helyett fujistu írtam és szeretném kijavítani.
Bemész az eladó áruidhoz (a személyes menüdben) és ráböksz a kép mellett lévő megnevezésre (tehát nem a számsorra). Ott aztán tetszés szerint módosíthatsz.
Vatera_Fórum_Moderátor
2009-06-20 16:33
IDÉZET(GenX01 @ 2009-06-20 15:40)

Kedves GenX01!
Licitált termék esetén a termék megnevezésének változtatására nincs lehetőség.
Vatera_Fórum_Moderátor
2009-06-20 16:38
IDÉZET(klari67 @ 2009-06-20 16:18)

Sziasztok!
Lehet, hogy a hiba nem az Én készülékemben van? Már, ahogy olvasom a hozzászólásokat!
Én termék adatot szeretnék módosítani (bővíteni) és szinte minden alkalommal az jelenik meg, hogy "az Internet nem tudja megjeleníteni a weblapot"!
Próbáltam írni a kapcsfelvételre is, de az elküldéskor megint azt írta, hogy " az Internet nem......".
A gépemen minden előzményt töröltem és még sem műkösik a dolog!!
Akkor ez most rendszerhiba?

Kedves klari67!
A jelzett hibát nem tapasztaltuk, érdemes ellenőrizni a böngésző beállításait illetve más böngésző használatával
megismételni a változtatást.
A vatera piacterén megjelent egy szélhámos, szórakozásból leüti a termékeket, ami természetesen nem kell neki.Nekem eddig kb 6 termékemet ütött le csak úgy heccből...felhasználó neve: szemetgeci..sajnos felvettem vele a kapcsolatot az első leütött termékem után, ami csak jobban felbuzdította, és még további termékeket ütött le, mondván hogy azt csinál amit akar:-(....vigyázzatok vele, remélem mielőbb kitiltják a vateráról,és jó lenne kiszűrni az ilyen szélhámosokat, egy kicsit nagyobb odafigyeléssel....kérném a vatera mielőbbi segítségét!!...ne engedjük be az ilyen komolytalan, szélhámos alakokat!!!
IDÉZET(cseli75 @ 2009-06-20 17:47)

A vatera piacterén megjelent egy szélhámos, szórakozásból leüti a termékeket, ami természetesen nem kell neki.Nekem eddig kb 6 termékemet ütött le csak úgy heccből...felhasználó neve: szemetgeci..sajnos felvettem vele a kapcsolatot az első leütött termékem után, ami csak jobban felbuzdította, és még további termékeket ütött le, mondván hogy azt csinál amit akar:-(....vigyázzatok vele, remélem mielőbb kitiltják a vateráról,és jó lenne kiszűrni az ilyen szélhámosokat, egy kicsit nagyobb odafigyeléssel....kérném a vatera mielőbbi segítségét!!...ne engedjük be az ilyen komolytalan, szélhámos alakokat!!!
Tisztelt Vateramoderátor!
Kérném ennek a kis pxcsnek ( nem írom ki a felh. nevét mert *** méltatlan a fórumhoz) az azonnali inaktiválást.
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1048683Már reggel jeleztem az egyik topikban,hogy gond lesz vele.
Köszönöm
hytech
IDÉZET(Vatera_Fórum_Moderátor @ 2009-06-20 16:33)

Kedves GenX01!
Licitált termék esetén a termék megnevezésének változtatására nincs lehetőség.
Köszönöm. Ez sajnos egy kicsit visszaveti az aukciót, mert így sokaknak nem jelenik meg a termékem aki mondjuk a fujitsu szóra keres. Admin sem tudja javítani?
IDÉZET(zejopy @ 2009-06-20 16:24)

Bemész az eladó áruidhoz (a személyes menüdben) és ráböksz a kép mellett lévő megnevezésre (tehát nem a számsorra). Ott aztán tetszés szerint módosíthatsz.

Köszönöm a választ. Bárcsak ennyire egyszerű lenne. Akkor én is megtaláltam volna, de licitált terméknél ez a lehetőség már nem működik.
IDÉZET(GenX01 @ 2009-06-20 18:41)

Köszönöm a választ. Bárcsak ennyire egyszerű lenne. Akkor én is megtaláltam volna, de licitált terméknél ez a lehetőség már nem működik.
Azt nem írtad, hogy licit van rajta.
IDÉZET(zejopy @ 2009-06-20 18:41)

Azt nem írtad, hogy licit van rajta.

Az igaz, hogy nem írtam de gondoltam. Az nem számít?
Vatera_Fórum_Moderátor
2009-06-20 18:57
IDÉZET(hytech @ 2009-06-20 18:02)

Tisztelt Vateramoderátor!
Kérném ennek a kis pxcsnek ( nem írom ki a felh. nevét mert *** méltatlan a fórumhoz) az azonnali inaktiválást.
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1048683Már reggel jeleztem az egyik topikban,hogy gond lesz vele.
Köszönöm
hytech
Kedves hytech!
Az első jelzéskor továbbítottuk az észrevételt a felelős kollégák felé.
Egyszeri
2009-06-20 22:08
Tisztelt Vatera_Fórum_Moderátor!
Egy javaslattal élnék. Elterjed az eladók között, hogy 1 Ft-os kikiáltási árral és minimál ár nélkül teszik fel a termékeiket, de aztán egy másik felhasználó névvel több egymás utáni licittel feltornásszák az árat. Szerintem ez elég etikátlan és megelőzhető lenne ha bevezetnék, hogy a felhasználók a saját licitjeiket ne licitálhassák túl. Ez nem szüntetné meg teljesen a problémát, de jelentősen csökkentené.
bambooflower
2009-06-20 22:11
IDÉZET(Egyszeri @ 2009-06-20 22:08)

Egy javaslattal élnék. Elterjed az eladók között, hogy 1 Ft-os kikiáltási árral és minimál ár nélkül teszik fel a termékeiket, de aztán egy másik felhasználó névvel több egymás utáni licittel feltornásszák az árat. Szerintem ez elég etikátlan és megelőzhető lenne ha bevezetnék, hogy a felhasználók a saját licitjeiket ne licitálhassák túl. Ez nem szüntetné meg teljesen a problémát, de jelentősen csökkentené.
ez jó ötlet. van valami gyakorlati elképzelésed is?
Vatera_Fórum_Moderátor
2009-06-20 22:23
IDÉZET(Egyszeri @ 2009-06-20 22:08)

Kedves Egyszeri!
A Felhasználó nem licitálhat a saját maga által indított árverésen, sem önmaga, sem megbízottja segítségével,
sem saját, sem pedig más, a Vatera online aukciós piacterén regisztrált felhasználónevet felhasználva (önlicit).
Önlicit esetén a Vatera jogosult a Felhasználó hozzáférését felfüggeszteni, vagy véglegesen megszüntetni.
Amennyiben önlicitet észlel és megalapozott a gyanú, jelezze a kapcsolatfelvételen keresztül, és a felelős
kolléga megteszi a szükséges intézkedéseket.
Kapcsolatfelvétel => Felhasználóval kapcsolatos probléma => Szabálytalan felhasználó
Köszönjük!
albaantik
2009-06-21 07:34
IDÉZET(Vatera_Fórum_Moderátor @ 2009-06-20 09:49)

Kedves albaantik!
Tisztelt illetékesek!
A jelzett hiba, dátum szerint a harmadik napja folyamatosan fennáll!
Tisztelt VATERA!
Kérem a Vatera Galéria fenntartási díjat (2009.07.01-től-...) törölni a számlázandó tételeim közül ugyanis visszamondtam azt.
Előre köszönöm
lyon92
Vatera_Fórum_Moderátor
2009-06-21 16:43
IDÉZET(lyon92 @ 2009-06-21 16:29)

Tisztelt VATERA!
Kérem a Vatera Galéria fenntartási díjat (2009.07.01-től-...) törölni a számlázandó tételeim közül ugyanis visszamondtam azt.
Előre köszönöm
lyon92
Kedves lyon92!
Amennyiben lemondta a Vatera Galériát, annak fenntartási díja a 30 napos időszak lejárta után már nem kerül
felszámolásra.
lepkeszarny
2009-06-21 16:48
Tisztelt Vatera!
A mai napon sikerült begyűjtenem egy bosszú negatívot egy "vevőtől", aki egy jelentkezés után teljesen elérhetetlenné vált. Van valami lehetőség arra, hogy ezt az értékelést eltávolítsák?
Köszönettel:
lepkeszarny
Vatera_Fórum_Moderátor
2009-06-21 16:51
IDÉZET(lepkeszarny @ 2009-06-21 16:48)

Tisztelt Vatera!
A mai napon sikerült begyűjtenem egy bosszú negatívot egy "vevőtől", aki egy jelentkezés után teljesen elérhetetlenné vált. Van valami lehetőség arra, hogy ezt az értékelést eltávolítsák?
Köszönettel:
lepkeszarny
Kedves lepkeszarny!
Értékelés törlését (a probléma részletes leírásával) a kapcsolatfelvételen keresztül kérheti.
Kapcsolatfelvétel - Aukcióval kapcsolatos probléma - Szeretnék töröltetni egy értékelést.
IDÉZET(Vatera_Fórum_Moderátor @ 2009-06-21 16:43)

Kedves lyon92!
Amennyiben lemondta a Vatera Galériát, annak fenntartási díja a 30 napos időszak lejárta után már nem kerül
felszámolásra.
Tisztelt ADMIN!
most kaptam egy vatera számlát, ahol fel van tüntetve, hogy 6.22től 07.01ig kifizettem a galériát. rendben.
de a következő havi miért van már ott a tételek között?
rodman231
2009-06-21 17:30
Tisztelt vatera.Véletlen öcsém le ütöt egy terméket és beszéltem az eladovl és mondta irjak önöknek és töröltesem a licitet.Ezért szeretném a segitségüket kérni.Elöre is köszönöm.
olksWagen Beetle RSI
Termékkód: 149092259
Licitek: 1
Jelenlegi ajánlat: 400 Ft
Nincs minimálár! Nincs minimálár!
Villámár Fix ár: 400 Ft
Villámár
Amennyiben a termékre érvényes licitet tesz, akkor a Vatera szabályzata és a PTK 211. § szerint is köteles az aukció tárgyát átvenni az eladótól!
Áru mennyisége:
1 db
Az aukció kezdete:
2009/06/15 20:06:41
Az aukció vége:
2009/06/21 09:24:21 (Árverés befejezve)
Jelenlegi nyertes:
rodman231(70)
Állapot:
Új
Szállítási költség:
Vevő
Fizetési mód:
Banki átutalás
Az áru helye:
Jász-Nagykun-Szolnok
Vaterafutár Abaqoos
VolksWagen Beetle RSI
VolksWagen Beetle RSI
Nagyítás
Eladó: PlayCarBaby(113)
99,13%
Regisztráció időpontja: 2008/09/06 19:29:01
Kérdés az eladótól Kérdezzen az eladótól!
Az eladó további termékei
Ez az oldal lenne az.Előre is klöszönöm.
Vatera_Fórum_Moderátor
2009-06-21 17:33
IDÉZET(lyon92 @ 2009-06-21 17:29)

Tisztelt ADMIN!
most kaptam egy vatera számlát, ahol fel van tüntetve, hogy 6.22től 07.01ig kifizettem a galériát. rendben.
de a következő havi miért van már ott a tételek között?
Kedves lyon92!
A galéria fenntartási díja az előző időszak lejárta után kerül felszámolásra.
Amennyiben számlázással kapcsolatos problémája van, legyen kedves részletesen leírni a Kapcsolatfelvételen
keresztül a pénzügy, számlázás főtémán belül a megfelelő altéma kiválasztásával. Köszönjük!
Vatera_Fórum_Moderátor
2009-06-21 17:38
IDÉZET(rodman231 @ 2009-06-21 17:30)

Tisztelt vatera.Véletlen öcsém le ütöt egy terméket és beszéltem az eladovl és mondta irjak önöknek és töröltesem a licitet.Ezért szeretném a segitségüket kérni.Elöre is köszönöm.
olksWagen Beetle RSI
Termékkód: 149092259
Ez az oldal lenne az.Előre is klöszönöm.
Kedves rodman231!
Vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot a
Kapcsolatfelvételen keresztül és jelezze a licittörlési igényét.
Kapcsolatfelvétel => Licitálás, vásárlás => Szeretnék töröltetni egy licitet.
T. Admin!
A terméklapon az áru helyénél csak megyét lehet látni. Mért van ez?

Ha a helységnév szerepelne könnyebb lenne a vevők dolga (Az enyém is

).
Vatera_Fórum_Moderátor
2009-06-21 21:36
IDÉZET(hanga55 @ 2009-06-21 21:25)

T. Admin!
A terméklapon az áru helyénél csak megyét lehet látni. Mért van ez?

Ha a helységnév szerepelne könnyebb lenne a vevők dolga (Az enyém is

).
Kedves hanga55!
A pontos lakcím közzététele tiltott, de helységnév megadható a levelezésben és a termékleírásban.
IDÉZET(Vatera_Fórum_Moderátor @ 2009-06-21 21:36)

Kedves hanga55!
A pontos lakcím közzététele tiltott, de helységnév megadható a levelezésben és a termékleírásban.
T. Admin!
Tudom, hogy a pontos lakcím tiltott, de sajna csak levelezés útján tudom meg a helység nevét. Sokszor nincs is kedvem levelezni...

Inkább hagyom. Szerintem jobb volna, ha fel lehetne (esetleg választható opcióként) központilag tüntetni megye helyett a helység nevét.
Vatera_Fórum_Moderátor
2009-06-22 09:58
IDÉZET(albaantik @ 2009-06-21 07:34)

Tisztelt illetékesek!
A jelzett hiba, dátum szerint a harmadik napja folyamatosan fennáll!
Kedves albaantik!
A jelzett hibát technikus kollégáink javították, az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!
gabicska
2009-06-22 10:46
Tisztelt Vatera adminok!
Tegnap - vasárnap - licitálások közben 21 óra 14 és 30 perc között lejáró termékek listája eltűnt az oldalról, hiába frissítettem az oldalakat, ezt az időszakot nem sikerült behozni, holott korábban még a termékfigyelőben is rögzítettem a licitálni kívánt tételt.
Természetesen így a megszerezni kívánt tételt elbuktam.
Mi a hiba oka, mert az biztos, hogy nem a gépemben van?
Jó lenne, ha valaki válaszolna a kérdésemre, mert a 3 héttel ezelőtti 3 órás időtartamú - sokak által jelzett vatera leállásról se kaptunk a mai napig választ!
Vatera_Fórum_Moderátor
2009-06-22 10:52
IDÉZET(gabicska @ 2009-06-22 10:46)

Tisztelt Vatera adminok!
Tegnap - vasárnap - licitálások közben 21 óra 14 és 30 perc között lejáró termékek listája eltűnt az oldalról, hiába frissítettem az oldalakat, ezt az időszakot nem sikerült behozni, holott korábban még a termékfigyelőben is rögzítettem a licitálni kívánt tételt.
Természetesen így a megszerezni kívánt tételt elbuktam.
Mi a hiba oka, mert az biztos, hogy nem a gépemben van?
Jó lenne, ha valaki válaszolna a kérdésemre, mert a 3 héttel ezelőtti 3 órás időtartamú - sokak által jelzett vatera leállásról se kaptunk a mai napig választ!
Kedves gabicska!
Legyen kedves a problémát részletesen leírni a kapcsolatfelvételen keresztül, így közvetlenül a felelős kollégák
reagálnak arra. Köszönjük!
sziasztok nem tudom mással megtörtént-e de én 3 héttel ezelőtt licitáltam egy cipőre elküldtem a pénzt de a mai napig nem kaptam meg.jeleztem neki,hogy most már pénzt küldjön vissza de ez sem történt meg!!!nem tudom lehet-e nevet irni.ki az,de már törölték a Vateráról.szóval én igy jártam szerintetek mit csináljak???
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.