delpiero85
2009-08-22 10:41
Van olyan funkció, h. vkinek a termékemre való licitjének törlését engedélyezzem???
Vateraforum
2009-08-22 10:45
IDÉZET(delpiero85 @ 2009-08-22 10:41)

Van olyan funkció, h. vkinek a termékemre való licitjének törlését engedélyezzem???

Tisztelt delpiero85!
A licit törlését a licitálónak kell először terméklapos üzenetben kérnie, majd ugyanott az eladónak beleegyeznie.
Ezt követően a kapcsolatfelvételen keresztül jelezzék ezt az Ügyfélszolgálatnak, akik törlik majd a licitet.
IDÉZET(delpiero85 @ 2009-08-22 10:41)

Nincs ilyen funkció. A terméklapon kell a levelezésben mindkét fél részéről tartalmaznia, és kérni kell a kapcsolatfelvételen keresztül. Kissé bonyolult, de megoldható.
Meritseth
2009-08-22 12:04
IDÉZET(hytech @ 2009-08-21 11:26)

Aki nem teszi tiltóra...

Jesszumpepi, máris!
crystal980
2009-08-22 22:05
helló szeretném megtudni miért nem vagyok még teljes jogú felhasználó amikor minden feltételt teljesítettem és már egy hete elutaltam a 100 forintot is.
IDÉZET(crystal980 @ 2009-08-22 22:05)

helló szeretném megtudni miért nem vagyok még teljes jogú felhasználó amikor minden feltételt teljesítettem és már egy hete elutaltam a 100 forintot is.
Hát most hosszú hétvége van, lehet, hogy ez is belejátszik, sőt biztos.
Törölték a negatívamat

Azóta más is adott neki negát,hát az illető is megkapta a magáét... plusz neki már azt írta,hogy a "SZEM
ÜNK LÁTTÁRA HALT MEG" az apuka...
Érdekes egy ember...
IDÉZET(maryjay @ 2009-08-23 13:25)

Törölték a negatívamat

Azóta más is adott neki negát,hát az illető is megkapta a magáét... plusz neki már azt írta,hogy a "SZEM
Érdekes egy ember...
Nem voltam még ilyen helyzetben, egyszer késtem volna egy kicsit a postázással, mert a gyereknek beleállt a hasába a biciklikormány. Nem volt időm már, hogy összerendezzem a csomagokat, és inkább mindent feladtam úgy, hogy nem vártam meg a pénzek beérkezését. Nem a partneremet zaklattam a személyes problémámmal. Neki is lett volna pár perce, hogy ezt elintézze. Büdös ez nekem, ha igaz is, inkább ürügynek és kibúvónak tűnik.
IDÉZET(maryjay @ 2009-08-23 13:25)

Törölték a negatívamat

Érdekes egy ember...
Gratulálok.
Megmondtam,hogy jellemtelen a "vevő".
AlieNeetah
2009-08-23 14:35
NEM ÉRTEM!!!!!
Kaptam egy, azaz két e-mailt a Vaterától, hogy másodszor is megsértettem a szabályzatot, ezért egy aukciómat eltávolították. De nem tudom, hogy miért!
Hogy tanuljak így? Nekem nem segítség, hogy "olvassam át a szabályzatot", ezer oldal, honnan tudjam, éppen melyik pontot sértettem meg? Nem lehetne konkrétan leírni, hogy ez és ez volt a baj, ezt csináltam rosszul? Tuti, hogy legközelebb jobban figyelnék, de így nem tudom, mire...
Azért ha itt így megy a kitiltás, hogy "csináltam valami rosszat háromszor tudatlanul", akkor inkább magam lépek ki, minthogy megalázó módon, általam ismeretlen ok miatt legyek kitéve, rontva ezzel a hitelemet.
IDÉZET
KÖSZÖNÖM,HOGY IGAZSÁGTALAN NEGATÍV ÉRTÉKELÉSÉVEL KIZÁRATOTT A PIACTÉRRŐL!
SAJÁT MAGÁT PEDIG MÁR TISZTÁRA MOSTA....????????
28.-ÁN A LAKÁSÁN VESZEM ÁT A TERMÉKEKET PONTOSAN ESTE 7-KOR!
NEM KELL CÍMET KÜLDENI TUDOM!
Ezt kaptam tőle holott világosan megmondtam,hogy a buszvégállomáson várom.A címem tényleg tudhatja? A vatera úgy tudom,nem adja,csak az e-mail címet.
IDÉZET(maryjay @ 2009-08-23 14:43)

Ezt kaptam tőle holott világosan megmondtam,hogy a buszvégállomáson várom.A címem tényleg tudhatja? A vatera úgy tudom,nem adja,csak az e-mail címet.
A címedet nem tudhatja hacsak te meg nem adtad neki.
Már bocs,hogy ezt mondom de ezekután meg jó nagy hxxxe vagy ha eladod neki a cuccot.
Intsél be neki, megérdemli.
Mivel kizárták és így inaktív lett nem is kell átadnod a terméket!
IDÉZET(AlieNeetah @ 2009-08-23 14:35)

NEM ÉRTEM!!!!!
Kaptam egy, azaz két e-mailt a Vaterától, hogy másodszor is megsértettem a szabályzatot, ezért egy aukciómat eltávolították. De nem tudom, hogy miért!
Hogy tanuljak így? Nekem nem segítség, hogy "olvassam át a szabályzatot", ezer oldal, honnan tudjam, éppen melyik pontot sértettem meg? Nem lehetne konkrétan leírni, hogy ez és ez volt a baj, ezt csináltam rosszul? Tuti, hogy legközelebb jobban figyelnék, de így nem tudom, mire...
Azért ha itt így megy a kitiltás, hogy "csináltam valami rosszat háromszor tudatlanul", akkor inkább magam lépek ki, minthogy megalázó módon, általam ismeretlen ok miatt legyek kitéve, rontva ezzel a hitelemet.
Pl. nem adhatsz meg semmilyen elérhetőséget, nem számolhatsz fel csomagolási költséget. Ha ezek közül bármelyiket megtetted, akkor az lehet a hiba. Most hirtelen más nem jut eszembe, de ez a kettő biztos, hogy szabálytalan.
IDÉZET(maryjay @ 2009-08-23 14:43)

Kiderítheti ha akarja. Nem fog semmit átvenni, üres duma. Ha meg odamegy, nem engeded be, ha erőszakos akkor meg kihívod a rendőrséget.
Én sem hiszem,hogy komoly vásárlási szándékai lennének,eleve akitől negát kaptam és fenyegetem,meg lejáratom,annak nem licitálok még aznap 6 termékére...
De van egy olyan érzésem,hogy ez a pasi nem komplett

És nem szeretném a gyerekeimet kitenni egy ilyen alak fenyegetőzéseinek.Mintha nem is látta volna a levelet amit írtam neki...mintha szerinte evidens lenne,hogy ilyen előzménnyel a lakásomon fogadom,hát az szép lenne...
IDÉZET(maryjay @ 2009-08-23 16:16)

Én sem hiszem,hogy komoly vásárlási szándékai lennének,eleve akitől negát kaptam és fenyegetem,meg lejáratom,annak nem licitálok még aznap 6 termékére...
De van egy olyan érzésem,hogy ez a pasi nem komplett

És nem szeretném a gyerekeimet kitenni egy ilyen alak fenyegetőzéseinek.Mintha nem is látta volna a levelet amit írtam neki...mintha szerinte evidens lenne,hogy ilyen előzménnyel a lakásomon fogadom,hát az szép lenne...
Á, most nézem, teljesen més a lakhelyetek is. Ne foglalkozz vele.

NEM ÉRTEM!!!!!
Több ruhacsomagot árulsz 1 aukcióban, 1 csomagként feltüntetve...
Vateraforum
2009-08-23 22:58

NEM ÉRTEM!!!!!
Tisztelt AlieNeetah!
"Buffalo-utánzatú cipő" nevű terméke került törlésre.
Két lehetőség van és mindegyik a szabálytalan:
-a termék hamisítvány (utánzat), ha nem eredeti, de rajta van a védett márkanév
-ha nincs rajta a márkanév, akkor feltehetően nem hamisítvány, viszont ez esetben kérjük ne használja a megnevezésben keresőszóként az oda nem tartozó márkanevet.
d11ildiko
2009-08-24 08:21
Miért nem vaterázhatrok, ha elmaradt értékelésem van? Ha még nem vették át az eladott árut mit irjak létre jött ? És ha mégsem veszi át? Miért nem adnak egy kis türelmi időt?
IDÉZET(d11ildiko @ 2009-08-24 08:21)

Miért nem vaterázhatrok, ha elmaradt értékelésem van? Ha még nem vették át az eladott árut mit irjak létre jött ? És ha mégsem veszi át? Miért nem adnak egy kis türelmi időt?
Elég idő van az értékelések elkészítésére.
A Vatera az értékelés elkészítése után számol fel jutalékot. Így érthető, ha nem akar éveket várni. Több heted volt. Valóban van, amikor ez kevés. Az elmaradt adásvételt rendezd le, és nincs gond.
bambooflower
2009-08-24 08:34
IDÉZET(zejopy @ 2009-08-24 08:26)

Elég idő van az értékelések elkészítésére.
A Vatera az értékelés elkészítése után számol fel jutalékot. Így érthető, ha nem akar éveket várni. Több heted volt. Valóban van, amikor ez kevés. Az elmaradt adásvételt rendezd le, és nincs gond.
igazság szerint nem is vár. az értékeletlen adásvételeket létrejöttként kezeli.
IDÉZET(bambooflower @ 2009-08-24 08:34)

igazság szerint nem is vár. az értékeletlen adásvételeket létrejöttként kezeli.
Ezt nem is tudtam, bár valami homályosan rémlik, mert egy esetben én is kicsúsztam, de amikor negatívval értékeltem, akkor mintha visszakaptam volna a jutalékot.
Én rögtön értékelek. És már nem várom meg a sokadik felszólítást. Ha annyi idő alatt nem sikerül elintézni a dolgot, akkor nagy a valószínűsége, hogy komolytalan a partnerem. Akkor a folytatás meg tiszta sor.
IDÉZET(d11ildiko @ 2009-08-24 08:21)

Erről van szó ugye?
http://www.vatera.hu/kolonial_szekreny_150205813.htmlTe mire vársz még?
40 nap alatt nem jött létre az adásvétel.
40 évet akarsz várni?
Nem jött érte - negatív - és máris vaterázhatsz.
Mi olyan nehéz ezen?
40 nap azaz 960 óra vagy 57600 perc.
Ennyi idő alatt egy könnyűszerkezetes ház is felépül valaki meg egy bútort nem tud elvinni?
Ha erre képtelen akkor nem kell vaterán vásárolni.
Ennyi.
De általában is igaz: nem akarásnak nyögés a vége.
Kedves Moderátor!
A hétvégén kértem személyes avatart. Tudom, hogy hosszabb ideig tart a beállítása. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy odaért, mert nem kaptam automatikus visszaigazolást.
Szeretném tudni, hogy megérkezett-e, mert ha nem, akkor újra próbálkoznék a küldéssel, ha viszont beérkezett, akkor nem szeretném még 30x elküldeni, mert gondolom az zavaró lehet.
Válaszát előre is köszönöm: zejopy
d11ildiko
2009-08-24 09:05
Elmaradt értékelésem van. Nem vitte még el a vevő az árut. Ha kényszerből értékelem ( NEM) és a jöjőhéten elviszi akkor hogy módosíthatom az értékelést( IGENre)?
Már megint napok óta nem kapok értesítést az új termékekről, amit naponta kértem.
Nem édeke a Vaterának, hogy ezt megkapjam?
Ideje lenne véglegesen megoldani ezt a problémát!
Ez a Vatera érdeke is! vagy tévedek?
Üdvözlettel:
ltarlos
IDÉZET(d11ildiko @ 2009-08-24 09:05)

Elmaradt értékelésem van. Nem vitte még el a vevő az árut. Ha kényszerből értékelem ( NEM) és a jöjőhéten elviszi akkor hogy módosíthatom az értékelést( IGENre)?
Nem kell, hogy elvigye. Fizesse ki, akkor tudsz pozitívan értékelni. Utalja át a pénzt. Te tárolod 40 napja az árut. Ha olyan lenne, hogy postán küldenéd, akkor is előre utalna. Vagy kétséges még a vásárlás? Ugyanis értékelést módosítani eléggé nehézkes dolog.
Vatera_Fórum_Moderátor
2009-08-24 09:52
IDÉZET(zejopy @ 2009-08-24 09:03)

Kedves Moderátor!
A hétvégén kértem személyes avatart. Tudom, hogy hosszabb ideig tart a beállítása. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy odaért, mert nem kaptam automatikus visszaigazolást.
Szeretném tudni, hogy megérkezett-e, mert ha nem, akkor újra próbálkoznék a küldéssel, ha viszont beérkezett, akkor nem szeretném még 30x elküldeni, mert gondolom az zavaró lehet.
Válaszát előre is köszönöm: zejopy
Kedves zejopy!
Az avatar nem érkezett meg, legyen kedves megismételni a küldést.
A felhasználónévre átnevezett avatart az avatar@vatera.com címre kell küldeni, a levél tárgya pedig
avatar legyen. Ezek után bekerül a személyes galériába, ahonnan feltölthető.
Maximális méret 120x120 pixel.
IDÉZET(Vatera_Fórum_Moderátor @ 2009-08-24 09:52)

Kedves zejopy!
Az avatar nem érkezett meg, legyen kedves megismételni a küldést.
A felhasználónévre átnevezett avatart az avatar@vatera.com címre kell küldeni, a levél tárgya pedig
avatar legyen. Ezek után bekerül a személyes galériába, ahonnan feltölthető.
Maximális méret 120x120 pixel.
Kedves Moderátor!
Köszönöm a választ.
A küldést megismételtem, remélem célba ért.
Ha esetleg nem érkezik meg, akkor küldhetem más felhasználói fiókból is, mint ami a Vateránál meg van adva?
Köszönöm: zejopy
Vatera_Fórum_Moderátor
2009-08-24 11:33
IDÉZET(zejopy @ 2009-08-24 10:01)

Kedves Moderátor!
Köszönöm a választ.
A küldést megismételtem, remélem célba ért.
Ha esetleg nem érkezik meg, akkor küldhetem más felhasználói fiókból is, mint ami a Vateránál meg van adva?
Köszönöm: zejopy
Kedves zejopy!
Az avatar megérkezett és a személyes galériából feltölthető.
IDÉZET(Vatera_Fórum_Moderátor @ 2009-08-24 11:33)

Kedves zejopy!
Kedves Moderátor, nagyon köszönöm.
IDÉZET(Vatera_Fórum_Moderátor @ 2009-08-24 11:33)

Kedves zejopy!
Még nem találom, de majd később ránézek.
Sziasztok!
Úgy tudom, hogy az 1 Ft-os termékért nem kell fizetni. Tudomásom szerint semmi fizetős opciót nem jelöltem be. Mégis a termékfeltöltés díja 5 Ft?
Miért?
IDÉZET(eppel @ 2009-08-24 14:27)

Sziasztok!
Úgy tudom, hogy az 1 Ft-os termékért nem kell fizetni. Tudomásom szerint semmi fizetős opciót nem jelöltem be. Mégis a termékfeltöltés díja 5 Ft?
Miért?
Talán beállítottál minimálárat, vagy villámárat.
Vatera_Fórum_Moderátor
2009-08-24 14:30
IDÉZET(eppel @ 2009-08-24 14:27)

Sziasztok!
Miért?
Kedves eppel!
A 152023416 számú terméke nem 1Ft-os minimálár nélküli aukció, így a feltöltési díj felszámításra került.
Vatera_Fórum_Moderátor
2009-08-24 14:52
IDÉZET(zejopy @ 2009-08-24 11:51)

Még nem találom, de majd később ránézek.
Kedves zejopy!
A küldött avatar sajnos mégsem érkezett meg, illetve az ügyfélszolgálat tájékoztatása szerint a biztonsag@vatera.com címre is csak 42 nappal ezelőtt érkezett
levele. Javasoljuk más címről ismételje meg az avatar küldését, valamint próbálja ki ha átállítja a személyes menüjében az emailcímet egy másik címre, oda
megérkeznek -e a ticket azonosítók.
T Moderátor !
Feltöltéskor 5 Ft feltöltési díjat számol ha a feltételeknek nem felel meg akkor is
termékkód : 152237606 1 Ft-os nem minimálos semmi extra májustól így töltöm fel a termék feltöltésekor mégis közli az 5 Ft feltöltési díjat
Mi változott ?
Üdv
b_ede
tölteném a következőt :
Kérjük, ellenőrizze, hogy a megadott információk helyesek-e!
Áru megnevezése: Indonézia 140
Áru leírása: Mint a képen
Áru típusa: Használt
Ország: Magyarország
Megye: Pest megye
Darabszám: 1 db
Kikiáltási ár: 1 Ft
Licitlépcső: 2 Ft
Árverés időtartama: 21 nap
Árverés vége: 2009/09/14 14:56:33
Automatikus meghosszabbítás: 0
Fizetésimód: Banki átutalás, Készpénz (személyes átvétel)
Szállítási költség: A vevőt terheli
18 éven felülieknek? Nem
Kategória: Bélyeg / Külföld - Ázsia / Indonézia
Termék feltöltésének összes költsége: Termékfeltöltési díj : 5 Ft
Összesen : 5 Ft
No ezt már el se küldtem
Vatera_Fórum_Moderátor
2009-08-24 14:58
IDÉZET(b_ede @ 2009-08-24 14:55)

T Moderátor !
Feltöltéskor 5 Ft feltöltési díjat számol ha a feltételeknek nem felel meg akkor is
termékkód : 152237606 1 Ft-os nem minimálos semmi extra májustól így töltöm fel a termék feltöltésekor mégis közli az 5 Ft feltöltési díjat
Mi változott ?
Üdv
b_ede
Tisztelt b_ede!
Amennyiben számlázással kapcsolatos problémája van, legyen kedves részletesen leírni a Kapcsolatfelvételen
keresztül a pénzügy, számlázás főtémán belül a megfelelő altéma kiválasztásával. Köszönjük!
IDÉZET(Vatera_Fórum_Moderátor @ 2009-08-24 14:58)

Tisztelt b_ede!
Amennyiben számlázással kapcsolatos problémája van, legyen kedves részletesen leírni a Kapcsolatfelvételen
keresztül a pénzügy, számlázás főtémán belül a megfelelő altéma kiválasztásával. Köszönjük!
A kérdésem az , hogy ez csak látszat vagy 3 hét múlva kapok a fejemhez ,hogy számláznak
de akkor mindenkinél ez látszik
A problémám nem egyedi hanem globál azért írtam ide
Kérem a társaimat ellenőrizzék ,ha feltesznek egy 1 ft-os terméket akkor nekik is megjelenik-e az 5 Ft-os feltöltési dij esetleg mint moderátor ellenőrizhetné az állításomat (kb 10 mp alatt megvan )
Nem kell elküldeni a terméket csak kitölteni a feltöltési lapot bármivel
Ha ténylegesen számlázni fogják akkor a megadott menüponton keresztül fogok panaszkodni
Köszönöm
Üdv
b_ede
Ez így mindjárt más : Ha tettek valamit ha nem köszönöm :
<H2 class=box-title>Kérjük, ellenőrizze, hogy a megadott információk helyesek-e!</H2>Áru megnevezése:Indonézia 140 Áru leírása:Mint a képen Áru típusa:HasználtOrszág:MagyarországMegye:Pest megyeDarabszám:1 dbKikiáltási ár:1 FtLicitlépcső:2 FtÁrverés időtartama:21 napÁrverés vége:2009/09/14 15:15:07Automatikus meghosszabbítás:0Fizetésimód:Banki átutalás, Készpénz (személyes átvétel)Szállítási költség:A vevőt terheli18 éven felülieknek?Nem Kategória:Bélyeg / Külföld - Ázsia / Indonézia Termék feltöltésének összes költsége:Összesen :Ft
IDÉZET(Vatera_Fórum_Moderátor @ 2009-08-24 14:52)

Kedves zejopy!
A küldött avatar sajnos mégsem érkezett meg, illetve az ügyfélszolgálat tájékoztatása szerint a biztonsag@vatera.com címre is csak 42 nappal ezelőtt érkezett
levele. Javasoljuk más címről ismételje meg az avatar küldését, valamint próbálja ki ha átállítja a személyes menüjében az emailcímet egy másik címre, oda
megérkeznek -e a ticket azonosítók.
Nagyon köszönöm!
Megpróbálom más fiókról és azt hiszem itt az ideje, hogy a citromos fiókomat lecseréljem valami másra.
Köszönöm a jelzést!
Zejopy
Segítség .Egy moderátor /admin segítségét várom.Délután beléptem a vaterába hogy az egyik termékkel kapcsolatban kérdezzek valamit .És amikor rákattintottama kérdezzen az eladótol gombra akkor a bejövő üzeneteimet nyitotta meg .Nagyon szépen kérek egy admint sürgősen segítsen nekem !
Üdv Sándor
AlieNeetah
2009-08-24 17:42
IDÉZET(Vateraforum @ 2009-08-23 22:58)

Tisztelt AlieNeetah!
"Buffalo-utánzatú cipő" nevű terméke került törlésre.
Két lehetőség van és mindegyik a szabálytalan:
-a termék hamisítvány (utánzat), ha nem eredeti, de rajta van a védett márkanév
-ha nincs rajta a márkanév, akkor feltehetően nem hamisítvány, viszont ez esetben kérjük ne használja a megnevezésben keresőszóként az oda nem tartozó márkanevet.
Elnézést kérek, és köszönöm a választ!
További jó munkát kívánok!
CellaTel
2009-08-24 17:43
én meg egy "jogtalanul" kapott negatív értékelésre nem tudok a válaszolni.. egy fehér oldal jön be.
Varkonyi
2009-08-24 17:55
Tisztelt ügyfélszolgákat!
Igaz két hónapig külföldön voltam, mégis megdöbbenve tapasztalom, hogy 1 Ft, minimálár nélküli termékekre is bevezették a feltöltési díjat?!
Vagy ez egy technikai hiba lenne?
A problémám ugyanis a következő. Tegnap megkértem és meg is kaptam a profi eladói státuszt, azóta az eddig ingyenes (1Ft, minimálár nélküli) feltöltéseimre is kiszámlázzák a 3 Ft-ot. Természetesen nem az összeggel van a bajom, hanem az elvvel.
Először is, erről nem szólt a profi eladóknak szóló tájékoztatás, másodsorban
így semmiféle kedvezményt nem kaptam, sőt, az eddigi díjmentességemet is elveszítettem....mint látható a minimálár 0Ft, alatta azonban új tételként felszámolják a 3 Ft-ot.
Íme a kifogásolt feltöltés a PST-ből kimásolva:
0db Félkövér - 0 Ft.
1db Lista elejére - 300 Ft.
0db Keretezés - 0 Ft.
0db Színes háttér - 0 Ft.
1db Öt perces hosszabbítás - 50 Ft.
0db Főoldali kiemelés - 0 Ft.
0db Alcím - 0 Ft.
0db Terméknév melletti ikon - 0 Ft.
0db Zárt aukció - 0 Ft.
0db Én ajánlatom - 0 Ft.
0db Fizetős feltöltés - 0 Ft.
0db Minimálár* - 0 Ft.
0db Feltöltési díj - 3 Ft.
Összesen: 353 Ft.
Bízom benne, hogy ez csak egy technikai hiba és korrigálni fogják.
Tisztelettel várom válaszukat: Varkonyi
Vatera_Fórum_Moderátor
2009-08-24 18:04
IDÉZET(xxx222 @ 2009-08-24 17:28)

Segítség .Egy moderátor /admin segítségét várom.Délután beléptem a vaterába hogy az egyik termékkel kapcsolatban kérdezzek valamit .És amikor rákattintottama kérdezzen az eladótol gombra akkor a bejövő üzeneteimet nyitotta meg .Nagyon szépen kérek egy admint sürgősen segítsen nekem !
Üdv Sándor
Kedves xxx222!
A kérdezzen az eladóra gombra kattintva az üzenetváltó rendszer jelenik meg, amin keresztül felteheti kérdését és az elküldés után az megjelenik
a terméklapon is.
databoy74
2009-08-25 00:57
IDÉZET(Vatera_Fórum_Moderátor @ 2009-08-24 18:04)

Kedves xxx222!
A kérdezzen az eladóra gombra kattintva az üzenetváltó rendszer jelenik meg, amin keresztül felteheti kérdését és az elküldés után az megjelenik
a terméklapon is.
Én ezt nem értem ne haragudjon. Megjelenik az üzenetváltó rendszer, és akkor mi van? Hogy tudok ott kérdést feltenni? Nem találok új üzenet gombot, nem jelenik meg az eddigi szövegmező. Egyszerűen nem jövök rá. Ez amúgy mire jó? Miért kell ilyen vicces játékokat játszani? Fizetek a használatáért és nem tudok kérdést feltenni mert változtatgatják a vatera működését, és folyamatosan hátrányára változik nem előnyére. Ami meg előny lenne azt tojnak megcsinálni. Hogy kell kérdést feltenni az eladónak drága fejlesztő urak? Amúgy nem akarnak szabadságra menni és békénhagyni a már egyszer kialakított és jól működő felületet? Folyamatosan varázsolniuk kell valamit?
databoy74
2009-08-25 01:04
Na rájöttem, a kérdezzen az eladótól gombe megnyomására a gomb nevével ellentétben nem lehet új kérdést feltenni, mert ugyan miért is lehetne ha egyszer ez a gomb neve. Hanem az eladó neve alatti szöveges link megnyomásával lehet csak kérdezni az eladótól úgy mint ahogy eddig a gombbal is lehetett. Már elnézést de roppant dühítő tud lenni amikor éjjel fél egykor ilyenekkel kell vacakolnom, hogy valami nem úgy működik mint eddig és senki sem szól róla. Véleményem szerint a vatera fejlesztői a vatera legnagyobb ellenségei is egyben, és ehhez gratulálni szeretnék.
Én egy kicsit vigyáznék a hangnemmel...
Egyébként nekem működik,de gondolom,nem ez volt a kérdés
IDÉZET(maryjay @ 2009-08-25 08:00)

Én egy kicsit vigyáznék a hangnemmel...
Egyébként nekem működik,de gondolom,nem ez volt a kérdés

Mindenki ízlése szerint. Madarat tolláról, embert hangneméről.....
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez:
Kattints ide!.