Súgó - Keresés - Felhasználók - Naptár
Teljes verzió: Windows Xp-t Keresek
Vatera.hu Fórum > Általános > Keresem
danimoszat
Sziasztok. Eredeti Windows XP programot keresek, tök jogtisztát. Kérlek csak olyan írjon aki tényleg ért hozzá és tényleg frankó a motyó. Ha valaki tud ilyet jelentkezzen. Átvétel személyesen lenne, én Pest megyei /Dunakeszi/ vagyok, de minden nap bemegyek pestre is. Köszönöm.
gucci116
IDÉZET(danimoszat @ 2008-03-06 12:40) *
Sziasztok. Eredeti Windows XP programot keresek, tök jogtisztát. Kérlek csak olyan írjon aki tényleg ért hozzá és tényleg frankó a motyó. Ha valaki tud ilyet jelentkezzen. Átvétel személyesen lenne, én Pest megyei /Dunakeszi/ vagyok, de minden nap bemegyek pestre is. Köszönöm.

Szia!

Nekem egy Matricám és egy kézikönyvem van, ez így eredeti jogtiszta.
Microsoft ügyfélszolgáltatát megkérdezheted, a Matrica számít az egészből, amit a gépre kell ragasztani!
danimoszat
IDÉZET(gucci116 @ 2008-03-11 05:47) *
Szia!

Nekem egy Matricám és egy kézikönyvem van, ez így eredeti jogtiszta.
Microsoft ügyfélszolgáltatát megkérdezheted, a Matrica számít az egészből, amit a gépre kell ragasztani!

Szia. Mennyit kérnél érte? Esetleg számlát is tudsz adni hozzá? Köszi előre is.
lukigabi
Szia,

nekem van egy bontatlan XP-m, nem tudom hol tart most az árverés, de kb 10-11 ezerért hirdetem.
danimoszat
IDÉZET(lukigabi @ 2008-03-14 17:31) *
Szia,

nekem van egy bontatlan XP-m, nem tudom hol tart most az árverés, de kb 10-11 ezerért hirdetem.

Köszi megnézem.
mdtimi
Szia!
Windows XPpro SP-2b Magyar OEM ÚJ

A Microsoft Windows XP Professional a Windows operációs rendszer legújabb verziója, amelyet a legkülönbözőbb méretű cégek és a számítógép maximális tudását kihasználni kívánó otthoni felhasználók egyaránt használhatnak. A Windows XP Professional a Windows XP Home Edition rendszer előnyein túl tartalmazza mindazokat a fejlett technológiai megoldásokat, melyek segítségével kihasználhatók az informatika legújabb vívmányai a hatékonyság optimalizálása érdekében.

Új,még bontatlan csomagolásban!Horgász felszerelés csere lehetséges!
Ha érdekel még nézd meg az aukciót!
üdv
A szöveges verzió nem adja vissza az eredeti lap tatalmát korrektül, nincsenek képek és formázott szövegek, az eredeti verzió megtekintéséhez: Kattints ide!.
Invision Power Board © 2001-2013 Invision Power Services, Inc.