Negatív vélemény: SOHA TÖBBET!!!!! EZ A VÉTEL MÉG ATTÓL IS ELVETTE A KEDVEM, HOGY FELMENJEK TÖBBET A VATERA
HONLAPJÁRA!!!!NEM, HOGY NEM FELELT MEG A LEÍRÁSNAK, DE 100%- BAN ÁTVERTNEK ÉRZEM MAGAM. A TERMÉKET
SEMMIFÉLEKÉPPEN NEM NEVEZNÉM ÚJSZERŰNEK, HACSAK AZ ÚJSZERŰ KIJELENTÉS ALATT NEM A KOPOTT, KARCOS,
RAGASZTÓNYOMATOSSÁGOT ÉRTJÜK. ERRE, HOGY HASZNÁLHATÓ LEGYEN MAJDNEM ANNYIT KELL KÖTENI, MINT
AMENNYIÉRT MEGVETTEM. KISMAMA VAGYOK EZÉRT MÉG VÉLETLENÜL SEM IDEGESÍTEM MAGAM AZ ILYEN DOLGOKON.
SOHA DE SOHA TÖBBET!!
Másik fél: Ez az értékelés talán a szülés utáni depresszió számlájára írható,ugyanis a kiságynak semmi hibája
nemvolt,tökéletesen megfelelt a leírásnak.Nem is javasolnám a vatera használatát,kár lenne nem
létező dolgokon idegeskedni.Azt már csak zárójelben jegyezném meg,hogy az áruátvételnél pofátlanul
más összegre emlékezett a kedves átvevő mint amennyiért leütötték,majd miután ez a fondorlat nem
jött be, rácsodálkozott a kiságyra hogy ez "tényleg kicsi".A kiságyaknak az a jellemzője hogy kis
méretűek,gyermekek részére gyártják őket,felnőtteknek nem javasolt a használata.Részemről óva intek
mindenkit hogy bármit is eladjon erdosevike-nek,hacsak nem akar belefutni egy hasonló ámokfutásos
értékelésbe.