Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
http://jatek.vatera.hu/babazas_jatekbaba/b...1502932694.htmlMás aukcióknál is olvastam ezt, ami ebben az aukcióban szerepel, nézegettem a fórumot, de nem találtam semmit erről a dologról, bár az is lehet, hogy nem mentem eléggé messzire vissza az időben:
"Az Európai Unió országaira vonatkozóan: 2004.01.01.-én életbe lépett új, a magán adás-vétel jogokat szabályozó törvény értelmében: Az összes aukcióra bocsátott termék és/vagy áru adásvétele során az eladót nem terheli semmiféle garancia, felelősség, vagy visszavételi kötelezettség a vevőjével szemben. A vevő ezt a vásárlásával elismeri és tudomásul veszi. Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell adjon az eladott termékre."
Ez most tényleg így van? Mert pont a napokban beszélgettünk az akváriumszűrös Wihar1 esetével kapcsolatban a garanciáról, cseréről, hogy visszaveszi-e vagy nem, cseréli az alkatrészt vagy nem, stb. Az ottani és más témákkal kapcsolatos hozzászólásokból nekem az jött le, hogy a fenti idézet nem igaz.
Előre is köszi a válaszokat és segítséget!