IDÉZET(zejopy @ 2012-02-01 13:03)

Megkérdeztük őket, 50 000 a határ. Nem vagyok benne, hogy mindig megvan. Most jó hónap volt, összeadom.
Ha nincs meg, vegyél bélyeget (igaz, az csomagra nem jó). Köthetsz magán árus szerződést (mármint bélyeg árusító alvállakozóit).
Az már nem érdekes, hogy nem adod el a bélyegeket, hanem felhasználod, az mindegy.
A megvett bélyegekkel azt csinálsz, amit akarsz. A magán árusításért jár valami jutalák is, ami nem sok, de sok kicsi sokra megy.
IDÉZET(cicababi @ 2012-02-01 12:34)

annak nagyon örülnék, mint ami amerikában is van, hogy a posta oldalán lehet fizetni. ez nagyban megkönnyíteni sokunk dolgát, azt hiszem. de ettől szerintem még fényévekre vagyunk.
Ezt már sokadszor olvasom, de nem tudom hogy képzeled, ill. amerikában mit is láttál?
Tehát van egy eladott cuccd, amit postáznod kell. Felmégy a posta honlapjára, megmutatod a monitornak, az leméri a kiterjedését és a súlyát, kifizeted a postaköltséget, majd? Benyomod a gépbe a DVD irón keresztül, vagy hogyan tovább?
Bemégy vele a postára? Akkor mit nyertél azzal, hogy a neten kifizetted?
Kicsit olyan mint az LG ill. a Thompson videónk esete. Az LG-nek van a távirányítóján kiadás gomb, a másiknak nincs. LG esetében megnyomja húgom a kiadás gombot, odabattyog, és kiveszi a kazettát. A Thomsonnál odabattyog, megnyomja a készüléken a gombot, és kiveszi a kazettát.
Ha tudnád hányszor hallottam, hogy shit Thompson, miért nincs a táviránytóján kiadás gomb...