IDÉZET(Esztike106 @ 2009-10-07 20:39)

Szia mindenki!
Az a problémám, hogy rendszeresen találkozok olyan eladókkal akik sokkal több és érdekes összeget ad meg postaköltségnek. Ugye mindenki tudja a postai díjszabást? Mégis sokan eladják a pl. 200.- felső és elkérnek 415.- postaköltséget. Az a helyzet, hogy apk. az fix és a mindenkori díjszabásban megtalálható. Engem ez nagyon irritál!!! A postán dolgozok és nem szép dolog ezt művelni.
Várom a véleményeket!
Talán az ilyenek elkerülése végett lehetne a vatera oldalán (a nyitólapon valahol) a postai díjszabásokról egy link...csak vezessen a főoldalra, vagy a levél kalkulátorra vagy mittudomén, de ott lenne kerek-perec, mindenki láthatná. Szerintem.
415.-forint meg abszolút még csak nem is szabványos ár. XD
Egyébként a csomagolási költség meg: szóval ott az a tonnaszámnyi reklámújság INGYEN, ami szinte naponta jön, hát szedje már össze magát minden Kedves Eladó és,a mit lehet tekerje bele! A cellux meg mondjuk a nagy méretű, széles, NEM DRÁGA, 800.-ért lehet venni, és ha nem teker valaki körbe mindennap vele 50 dobozt vagy mit tudom én, akkor sokáig elég.
A hipermárketekben kirakott özönnyi dobozt meg sem említem, ami SZINTÉN INGYEN van.
Szerintem itt kezdődik a hozzánemértés és az, hogy minden bőrt lehúznak...