IDÉZET(98tomcsa @ 2010-11-03 19:38)

Gondold át, hogy megéri e, hogy most csak hergeled magad...
Nem tudsz mások agyával gondolkodni, és hidd el, fogsz még négyest kapni, és nem azért mert nem teljesítesz ötösre, hanem, mert sokan nem tudják értékelni esetleg, hogy milyen "kiszolgálást" kapnak. Ez olyan mint, amikor valakinek rossz kedve van, és a boltban az eladón éli ki magát...
Igyál egy gin tonicot!
Sőt inkább kettőt!
Nem kos vagy véletlenül?
Dehogynem.

Világéletemben fejjel a falnak...
Nincs itthon gin és tonik sincs, csak citrom. Az mindig van. Hazajött a férjem, kiakadt ő is, de rámszólt, hogy nyitva van az ajtó, és behallatszik a gyerekhez.

Nem voltam éppen a legirodalmibb beszédstílusomnál. Pedig ritkán mondok ilyeneket.
Azt mondta, töröltessem.

Már nem vagyok ideges, csak kicsit csalódott.
Már gyerekkoromban is az igazságtalanság volt az, amivel nem tudtam mit kezdeni. Soha nem hazudtam, mindig vállaltam a következményeket a tetteimért, de tényleg. (Egy dolog volt, amit 3 éven keresztül konzekvensen letagadtam, az a cigi volt.) De soha nem bújtam el a felelősségre vonás elöl, és most sem teszem. Ha viszont valami igazságtalan, akkor tüzet okádok, akkor is, ha nem velem történik.
És nem fogok idegeskedni, mert valóban nem éri meg. Csak értetlenül állok ebben a szép új világban, amit felépítettünk magunknak, kapkodom a fejemet és csodálkozom, hogy vajon mi a fenének akartam ide születni, mikor itt minden piszkos és ragad.
IDÉZET(Sanyabacsi69 @ 2010-11-03 19:50)

Valóban az, de ne izgasd magad rajta, én már valamelyest túltettem magam ezen a csillagozáson. Engem per pillanat jobban izgat az, hogy honnan jön mostanában ez a sok kóbor "vásárló". Pár napon belül ki fogok osztani egy szekérderék negatívot. Két-három-négy hetek telnek el úgy, hogy semmire nem válaszolnak, vagy ha esetleg válaszolnak is, abban sincs köszönet. A minap például egy aznap regisztrált, le is ütött egy monitort, az emailt a visszaigazolás szerint megkapta, de válaszolni azt nem akar. Gondolom azt hiszi, hogy nyerni fog egy Toyotát. Muhaha. Aztán megy a sunnyogás a részükről (lebetegednek, az egész család kihal, a gyerek/nagymama/kutya/macska ütötte le a terméket, bocs..., stb-stb.) amit nagyon nem díjazok. Illetve díjazom majd, szép kövér negatívokkal.
Na, téged meg szólongattalak abban a postomban, amit Benz törölt, mert nem voltam eléggé kifinomult.
A válladon akartam kisírni magamat, mert tudom, hogy te sem igazán vagy ennek az anonim, védelem nélküli rendszernek a híve.
Ja, nekem is van 4 problémás vásárlóm. Tényleg. Ott aztán számíthatok lehúzásra, ha pozitívat kapok is a végén, mert valahogyan vissza kell ütni.