IDÉZET(98tomcsa @ 2010-11-30 21:14)

Ááááá, szerintem jól kezelted!
Mostanában milyen nyugi van. Bár félek, hogy ez csak a vihar előtti csend, jön a rossz idő, aztán majd sok unatkozó is megjelenik...
Igaz jönnek az ünnepek de lehet, hogy inkább csak célzott dolgokat fognak keresni.

Kissé undok voltam.
Nálam van mozgás szerencsére. Szívesen választanak az én profilomból ajándékot. Annyira örültem a napokban. Leütött pár cuccot egy visszatérő vevőm (már ez is öröm, tudtam, hogy sima üzlet lesz). Azt írta a levelében, hogy mivel tartósan szép az árum, úgy döntött, hogy a barátnőinek tőlem ajándékoz. Miután még nem hevertem ki azt a problémás tyúkot, aki múltkor megkeserítette az életemet, ez nagyon jól jött..... a lelkivilágomnak.
Az unatkozókat meg lepofozzuk.

IDÉZET(Bigdept @ 2010-11-30 21:14)

Nos, megvolt a találkozás, illedelmesen rá is kérdeztem. Ekkor a jóképű fiatalember bevallotta (majdnem pironkodva), hogy ő most 20 éves, de még nagyon fiatal korában el akart adni egy kabátot, de végül nem jött össze, és aztán teljesen megfeledkezett a regisztrációról, mert egyebekkel volt elfoglalva. Aztán eszébe jutott, de teljesen elfelejtette a jelszavát, ezért nem foglakozott vele. Most viszont megtalálta egy akkori feljegyzését, a jelszóval, gondolta kipróbálja, kicsit élvezkedett, kiszúrta az ajánlatomat, pont kellett neki az, és rálicitált

Na, ez egy reális és jó magyarázat. Nem kell mindig rosszra gondolni. Néha van jó is.

Különben már a gyerekem is a Vatera felé kacsingat, hiába sosincs eléggé korán. Nem csoda egyébként. Mondtam neki, még 2 év.

Kezdetnek kérte, mutassam meg a szmájlikat.

Megtettem. A középső ujjas tetszett neki nagyon.

Aztán meglátta Benz avatarját, teljesen lázba jött. Ja, hogy ő Benz, ...... akkor nem is csoda, hogy ilyen klassz az avatar.