IDÉZET(kaoiom @ 2010-12-07 18:05)

Üdv. Mindenkinek!
A szöveges értékelést nyomon tudom követni. De hogy ki hány csillagot adott azt lehet valahol látni? Honnan tudjátok, hogy ki adott 4-est? Köszi a választ.
Így, ahogy Sprinkler írja:
IDÉZET(Sprinkler1 @ 2010-12-07 18:17)

Én úgy,hogy minden értékelés után lejegyzem az átlagpontokat.
Aztán amikor valaki értékel, rögtön látod,hogy lejjebb vagy feljebb tornázta.Én innen.:-) Aztán megy tiltóra, ha tényleg igazságtalanul csillagozott....
IDÉZET(98tomcsa @ 2010-12-07 18:19)

Szia!
Látszik, mert változik rögtön érték, mivel nem olyan nagy volumen még ami felölel. De, hogy ki adta, csak akkor tudod, ha a korábban megnézett és a most változott érték között, csak egy ember értékelt.
Én mindig figyelem és a havi lebontás segít ebben. Persze így is előfordulhat, hogy egyszerre érkezik két értékelőtől. Szóval 100%-os módszer nincs.
IDÉZET(98tomcsa @ 2010-12-07 18:19)

De őszintén, miért nem értem egyes emberek gondolatvilágát, sokszor úgy érzem ami nekem természetes, az másnak is az...
Pedig megfogadtam, hogy nem foglalkozom vele, tiszta 5-ös már akkor sem lehetek, ha vért izzadok, de akkor is bosszant

Basszus, ezek betegek. Istenbizony, gondolkodtam, torz a lelkük.
Van egy idegbajos kutya az utcában, akárhányszor arra megyek, kedves dolgokat mondok neki, mégis vicsorog és ugat. Különös, ettől nem borul meg a lelkivilágom. Szerinted mennyivel egészségesebb az ilyen ember lelkivilága? (Sanyabácsi, ezt neked is mondom.

) Az viszont baj, hogy hatalom van adva a kezükbe. De ha már van, hát van. Megette a fene, mindig megfogadom, hogy nem forgatom be magam rajta, de aztán mégis.
IDÉZET(Sanyabacsi69 @ 2010-12-07 19:52)

Ma, 2010.12.07-én értékel, lecsillagoz. A szállítást és csomagolást is. Igen, azt is.
KÉRDEM ÉN, MI A ... ALAPJÁN ÉRTÉKEL ÍGY? (direkt nagybetű)
......
(Igen, kiakadtam...)
Gyere, hajtsd a vállamra a fejed és sírd ki magad, még egy korty pezsgőt is kapsz. Mi tudjuk, hogy milyen vagy, akármit is írnak, bár tudom, hogy ez nem vigasz.