IDÉZET(VateraBenz @ 2010-12-20 20:49)

Ez egy jó kérdés
Ki kellene próbálni.
Nagyon régen volt már Leó nagytakarítása, egy egyszerű felhasználó, mint én már ezt nem tudja megcsinálni. Önnek pedig fontosabb dolga is van ennél.

Majd egyszer kiderül. Bár annyira nem is fontos, csak a kíváncsiság munkálkodott bennem.

IDÉZET(98tomcsa @ 2010-12-20 20:42)

Nem vagyok PEP-es, tudatosan. Persze, ha az lennék jobban odafigyelnék a határidőre. De a jövőben nem is szándékozok PEP-es lenni, pedig megfelelek a kritériumoknak. Nem, sajnos már lejárt a határidő.
Más. Sokszor érdekesnek tartunk egy-két vevő e-mailben történő kommunikálását. Hát ma megtapasztaltam, hogy eladó is lehet nagyon "értelmes"

Megírnád miért nem akarsz PEP-es lenni? Szerintem tanulságos lenne meghallgatni az érveidet.

IDÉZET(Sanyabacsi69 @ 2010-12-20 20:39)

Legutóbb egy pincérnek mondtam azt, (aki következetesen száz forinttal mindig kevesebbet adott vissza a kör bor árából, holott mondtam, hogy mennyiből kérek vissza), hogy "barátom, akkor most te beáraztad magad 100 forintra." Próbált magyarázkodni, de szó szerint elhajtottam. Akartak már átvágni 10e forinttal is, de azt hiszik, hogy aki ivott egy bizonyos egységnyi italt, az már okos is.

Emlékiratba való pillanat, 20 ezressel fizettem, visszaad 10-ig, számolja a tenyerembe a pénzt a pultnál. Tíznél megáll. A kezem marad. Eltelnek a hosszú, lapos, kínos másodpercek, "Szó bennszakad, hang fennakad, lehellet megszegik", és aztán, minden tűréshatáron túl: jajj, még tízezer, boccs.
Aham, ja, bocs, bm. Soha nem mentünk oda többé a barátaimmal. Kifelé menet, halkan odaszóltam a pincérnek, csak úgy, hogy senki ne hallja: látod, tízezret ér a becsületed, ezt jól jegyezd meg. A választ már nem vártam meg.
Hát bocsánat, már nem is duplázom, triplázom a postokat, igazán elnézést.

Annyira furcsa ez, mert én egyáltalán nem tudtam volna így kezelni ezt a helyzetet. Először is zavarba jöttem volna, hogy hátha mégsem húszezrest adtam. Hogy nehogy megbántsam, és nehogy azt higgye, hogy én azt hiszem, hogy be akart csapni.... Szóval valószínű, hogy valamilyen formában megszereztem volna a tízezresemet, de inkább bocsánatkérően, mint határozottan.