IDÉZET(VateraBenz @ 2010-12-29 13:39)

Fontossági sorrendben előbb-utóbb sorra kerül minden.
Köszönjük

Ne köszönje, megdolgoztak érte, mindannyian, minden szinten.

És a következő soraimat nyugodtan veheti év végi összesítésnek.
Bármikor bármilyen kérésem volt, azt megnézték, komolyan vették. Amikor tiltakoztam valami miatt, akkor nem fojtották belém a szót, hanem párbeszéd alakulhatott ki. Bármilyen jellegű problémám volt, abban segítőkésznek mutatkoztak, kezdve az ÜSZ-tól, minden szinten, beleérve a kategóriás hölgyet is (jaj, az nagyon tetszett, amikor egy javaslatom fél órán belül megoldásra talált).
Amikor fejreálltam a szállítási sablonok kidolgozásával év elején, akkor is segítettek. Egyszerűen nem tudtam olyan dolgot kérni, amiben ne lettek volna partnerek, akár a megvalósításban, akár a dolog megértetésével kapcsolatban.
Volt valami ügy, már nem emlékszem pontosan, amikor pl. Leó képviselte az érdekeinket egy változtatásnál, mindannak ellenére, hogy nem értett velünk egyet.
Na és persze voltak zűrök is, nekem is rosszkor jött az átalakítás, jobb lett volna nyáron, de túl vagyunk rajta, mindennek ellenére nőtt a forgalmam a tavalyi évhez képest. És láttam, hogy mennyit dolgoztak, amikor tényleg gond volt.
Összességében azt gondolom, jó itt és Önök olyan emberek, hogy bármelyik cégnek becsületére válnának. Ettől jó az oldal, és ezért ad némi nyugodt biztonságot, ami a mai világban egyáltalán nem elhanyagolható szempont.
Hölgyeim, Uraim, csak így tovább, köszönjük.

(Persze ez a pár sor az én egyéni véleményemet tükrözi, de gondolom vannak rajtam kívül még páran, akik így gondolják.

)