IDÉZET(VateraBenz @ 2011-01-08 13:47)

Sajnos, gyakorlati jelentősége nincs.
Igen, mert csak jön, firkál, de utána nem jön megnézni a rá adott választ. A múltkor is így volt. Hytech-et egyébként nem zavarja, de engem minden alkalommal becsap. Jaj! Miért ilyenek az emberek?! Eszetlenek. Elmentem a Tescoba, gondoltam veszek fényképezőt is, ha már ott vagyok. Utálok bármilyen bevásárlást végezni. Kérdeztem a csajt, tud-e érdemben segíteni. Hát azt nem tud, de meg tudja mutatni. Akkor odahívott valakit, aki "ért hozzá".
Mondom neki, az lenne a fontos, hogy tudja-e a 640 X 480-as képfelbontást. Hát basszus, elment az életemből 20 perc, amíg a pasi (!!!!) a hosszú körmével (boáááá) nyomkodta a gépet, kettőt is, na nem irigyeltem a nőjét ilyen gusztustalan kézzel (brrrrr), amúgy udvarias volt, csak tudatlan. SZóval majd máshol veszek fényképezőt.
És akkor, ha majd olvassa, nem baj, ha a post elejét törli, elvégre nem kell személyeskedni, viszont lényegi információt szeretnék Öntől leszipkázni, mert a tudatomban úgy él, hogy mindent tud, ami itt a Vaterán felmerülhet.
Mekkora az a képfelbontás, amit még nem torzít el nagyon a Vatera átalakításos tevékenysége? Az 1280 x 960 belefér még? Mert azt nem szeretném, ha pixelesek lennének a képeim, viszont szeretnék valamivel nagyobbakat, mint a mostaniak. Látom, van, akinek nagyobb van, tehát lehet. Na és nem annyira szeretném a laptopon átméretezni, tehát olyan gépet szeretnék venni, ami még dolgozik kisebb felbontással is. Mert valaki azt mondta, hogy csak a régi gépeknek van a 640 x 480. Kérem, a képpontra koncentráljon, ne a KB-ra, mert az nekem kicsit megfoghatatlan, bár azt is meg tudom nézni, persze.

Ja, és még a Tesco-hoz, meg az igénytelenséghez. A virágboltban ki volt írva "kari kaktusz". Istenbizony, megvettem volna, mert piros volt, de ilyen dumát....

Miért kell minden szót becézgetni és eltorzítani? Jaj. Szóval most nincs piros karácsonyi kaktuszom, és még az erkölcsi győzelem is elmaradt, mert mindez akkor lett volna jó, ha jól megmondhattam volna nekik, félórás kiselőadást tartva a nyelv szépségeiről és az ezzel ellentétes elsilányodásról. Bocs Benz, pont Ön esett az utamba.