bwahahaha!!!
Megkaptam én is az első tiltásom..
Nem nagy volumenű az ügy, biztos már az eladó agyára mentem, mert nem akartam hamisítványt venni.
Ti eligazodtok az eladó gondolatmenetén? Én nem nagyon.
Egy sapka után érdeklődtem:
Tisztelt k!
Szia azt szeretném kérdezni, hogy vállalsz garanciát az eredetiségére? Ismerősöm nike boltban dolgozik és bevinném hozzá, és ha esetleg mégsem eredeti, visszaveszed? Üdv.
- rezsooo
Tisztelt rezsooo!
szia 100%eredeti!!
- k
Tisztelt k
Köszi a választ, garanciát akkor vállalsz erre, ugye? Egyébként ez felnőtt férfi méret? Szóval nem gyereksapi, ugye?
- rezsooo
Tisztelt rezsooo!
vissza venni nem tudom!
- k
Tisztelt rezsooo!
férfi méret 60-cm a fejkerület a legnagyobbra állítva!
- k
Tisztelt k!
Köszi a választ! Nem szeretném, hogy visszavedd, csak akkor ha nem eredeti. De te azt írtad, hogy 100% eredeti, ezért nem nagyon értem, hogy arra a kérdésemre, hogy vállalsz-e rá garanciát, miért azt válaszoltad, hogy nem tudod vissza venni.
- rezsooo
Erre nem válaszolt, megint írtam neki.
Tisztelt k!
Szóval akkor ha jól veszem ki a szavaidból a sapka 100%, hogy eredeti, de nem vállalsz arra garanciát, hogy eredeti.
- rezsooo
Tisztelt rezsooo!
nézd meg terméklapot (NINCS GARANCIA) a sapka 100% eredeti nike vissza venni nem tudom és nem is akarom döntsd el ha kell üsd le,ha nem akkor hagyjuk egymást!!köszi
- k
Tisztelt k!
sajnos nem értjük egymást, hidd el nem azért venném meg, hogy visszaküldjem. Azt mondod, hogy eredeti, de mégsem vállalsz garanciát erre. Ez számomra kissé ellentmondás. Értem, hogy nem garanciális, nem küldeném vissza ha nem állna jól, ha kicsi lenne akkor sem, és ha szétjönne 2 hét után akkor sem küldeném vissza, csak az eredetiségére kértem garanciát, csak akkor küldeném vissza, ha nem eredeti Nike lenne.
Ebből kifolyólag a te nézeted szerint olyan, hogy én visszaküldjem szóba sem jöhet, mivel azzal, hogy kijelented, hogy 100% eredeti, kizárod annak az esélyét, hogy visszaküldjem. Mégsem mondod azt, hogy igen, garantálom, hogy eredeti és visszaveszem ha mégsem lenne az. Egyébként a 100% eredeti azt jelenti, hogy garantáltan eredeti, nem?
Sajnálom, hogy így túlbonyolítjuk, mert tetszik a sapka és meg is venném ha garanciát kapnék rá, hogy eredeti. Ha garantálod ezt, ajánlanék érte 2,5 + postát, azaz holnap utalnék 3000 ft-ot. Üdv.
- rezsooo
Tisztelt rezsooo!
a sapka ára 2990+490 a posta !:)
- k
Tisztelt k!
Hú nem egyszerű a helyzet, akkor már csak egy kérdés maradt, amit 3 napja próbálok kideríteni kb. 10 üzenetváltás óta amit megspórolhattunk volna, de egyértelmű választ nem kapok rá, tehát, vállalsz garanciát az eredetiségére? Magyarán garantáltan eredeti? KÖSZÖNÖM!
- rezsooo
Kb. 5 napja írtam neki utoljára, most próbáltam megint, de off. Szóval nem tudtam meg, hogy eredeti-e a sapka. Esküszöm egy kicsit azért idegesít, hogy letiltott, azért is írtam le ide, meg azért, hogy hátha olvassa, de nem hinném, hogy erre sok az esély. Azért bosszant, mert én tényleg vásárolni akartam, nem viccből írogattam neki ennyit, csak nem akartam hamisítványt venni. Najó mostmár nem érdekel, már csak az idegesít, hogy nem tudok neki egy utolsó üzenetet küldeni, hogy mekkora egy szerencsétlen fogyatékos és gondolkozzon már el, hogy ő viccből van itt a vaterán vagy miért, én lettem volna a vevője, feltéve, ha tudja értelmezni, hogy mit jelent a vevő és az eladó kifejezés... Az "eladó" hozzáállásából nekem az jött le, hogy nem eredeti a sapka, de még az is lehet, hogy eredeti, akkor meg egy életképtelen eladó, aki amiatt, hogy nem tud rendesen kommunikálni, elbukott egy, vagy ki tudja már hány adásvételt...
Kéne egy ilyen lehetőség, hogy valaki meg tudja jelölni magát, hogy ő most komoly eladó, aki el szeretne adni, vagy hobby eladó, akinek igazából tökmindegy, hogy elad-e vagy sem, de azért feltölti a cuccait.
Ezt most ki kellett írnom magamból, mert még nem tiltottak le, mint egy csalót, nem baj ha nem ért mindenki egyet velem, én teljesen egyetértek magammal

.