IDÉZET(ktibor68 @ 2011-02-18 15:16)

Ö az aki 2010.10. hónapban vásárolt tőlem, és most értékelt csillag lehúzással, csak ezt nem szabadna engedni hogy több hónap múlva értékeljenek.
Ezzel maximálisan egyetértek, de a Vatera sajnos nem osztja az álláspontunkat. Szerintem, ha az eladó az értékelésében megjelölte az üzlet létrejöttét, akkor egy idő után automatikusan pozitívat kellene kapnia, csillagok nélkül.
De úgy tűnik, ez nem fog megvalósulni. Pontosan ez az egyik oka annak, hogy nem forgatom már be magamat a csillagrendszeren, és alapvetően már az értékelések sem bírnak akkora jelentőséggel számomra, mint ezelőtt.
Bármikor benyelhet az ember egy semlegeset, de ha nem jól adminisztrál, még negatívat is ok nélkül. Nincs jelentősége.
Száz értékeléssel ezelőtt, ha valaki azt mondta volna, hogy így fogok gondolkodni, csak körbekacarásztam volna.
A rendszert elfogadom olyannak, amilyen. Megpróbálok azon belül korrekt módon tevékenykedni. Tökéletes nem vagyok, hibázhatok is, és csőbe is húzhatnak. Nyilván oka volt a csillagrendszer bevezetésének, nyilván oka van annak a sok dolognak, ami van, nem hiszem, hogy feleslegesen dolgoznak, ok nélkül, csak azért, hogy valakinek éppen állása legyen. Az ilyen elvadult, intoleráns véleményekkel nem tudok egyetérteni, pedig sokat hallottam már.
A dolgunk, hogy megpróbáljunk a korlátok között lehetőleg minél jobban teljesíteni. Ha mindeközben még jól is érezzük magunkat, az csak hab a tortán.
A másik nevemmel egy annyira, de annyira szimpatikus hölgyet ismertem meg, hogy szinte elfeledtetett minden gondot. Pedig fillérekért vásárolt, nagy nehéz csomagok voltak, és mivel folyamatosan jártak le az aukciók, még sokáig is tartott. De végig kommunikatív volt, együttműködő, és ráadásul az egyik tányér megrepedt a szállításkor, és nem húzott le, pedig jogos lett volna. Ilyen is van. A másik meg lehúz. Szépen lassan kiegyenlítődnek a dolgok.