IDÉZET(VateraBenz @ 2011-05-06 11:25)

.......... Ez az egész nem bizalmi kérdés...........
Pedig a bizalomnak nagyon nagy szerepe van ebben az esetben is. Csak tulajdonképpen fordítva, mint ahogy Pferde írta.
Mert ebben az esetben a legnagyobb baj az, hogy az ő bizalma sérült. Hiszen korrekt volt és szabályos, mégis ottmaradt a negatív. Ezt pedig nagyon nehéz megemészteni. Pferdével nagyon sok mindenben hasonlítunk, így azt hiszem, nagyon jól fel tudom mérni, mi zajlott le benne. Hitt egy rendszerben, és csalódott. A világ összeomlott. A biztonság csúszott ki a talpa alól, mert eddig így tevékenykedett és ez elég volt arra, hogy a makulátlan hozzáállása egy hibátlan profilt mutasson. Ami rendjén is volt. Csakhogy vannak helyzetek, amikor ilyen helyzet áll fel és ezt nagyon nehéz kezelni. Neki kell ezt feldolgozni, és ahogy ismerem, pontosan azért fog ezen túljutni, mert olyan, amilyen.
A probléma ott van, hogy ezek a helyzetek embereket takarnak és az emberek sokfélesége miatt nem lehet jó semmi, ami séma. Lehet rossz szabvány, vagy még rosszabb. Itt a Vaterán kevés ilyen eset van, nyilvánvaló, hogy meggondolt munka folyik, de a nagy számok törvénye alapján mindig van, ami "igyazságtalanul" zárul. Ez egyértelműen egy ilyen eset. És az ügy mögött lévő ember miatt ez sehogyan sem méltányos. De értem, és tudom, hogy Önöknek is megvannak a korlátaik, illetve a lehetőségeik, amiket nem léphetnek át, mert támadhatóvá válnak. Az pedig nem fordulhat elő.
Nem tudom hogyan fogalmaztam, de semmilyen cinizmus, vagy negatív érzelmet nem táplálok az eset kapcsán, egyszerűen a megértésem ellenére, nagyon sajnálom, hogy ez így történt.
IDÉZET(VateraBenz @ 2011-05-06 11:25)

.............Vannak szabályok, ezeket kell mindannyiunknak betartanunk.
És mivel az embernek mindig talpra kell állnia, hiszen attól ember, végig kell gondolnia minden eshetőséget, és lehetőséget. Nekünk felhasználóknak tudnunk kell azt, hogy a partnerre, a Vaterára és saját magunkra milyen szabályok érvényesek. A munkamódszereinket ezek alapján kell kidolgoznunk, ha azt akarjuk, hogy az értékeléseink valóban a reális képet mutassák.
El kell fogadnunk, hogy a Vatera, mint rendszer, nem lehet hibátlan, mert egy rendszer sem lehet az, ami több százezer embernek nyújt felületet és ezeknek az embereknek kell, hogy megoldást találjon a problémáira, és kiszolgálja az igényeit lehetőleg úgy, hogy perspektívát is nyújtson, fejlődést, jövőt és célt azoknak, akik ezt igénylik.
Mindamellett csak remélni lehet, hogy az az ember, aki megnézi a profilt és látja az igazságtalan negatív értékelést, szintén fel tudja ezt mérni.