IDÉZET(Petho77 @ 2011-07-30 13:21)

Szép napot mindenkinek!
Tudom, hogy nem ide való a kérdés, de lemaradtam nagyon, és nem is találom a választ:
hol tudom megnézni, hogy melyik partnerem milyen csillagos értékelést ad? (Magyarul, hogy ki húzza le a csillagjaimat?) Vagy ezt nem látjuk?
Előre is köszönöm a választ és további kellemes napot!
Petho77
Szia!

Tök jó helyen kérdezed szerintem.

Szóval a Vati próbálta úgy megcsinálni, hogy ne vegyük/vehessük észre (

...na jó, azért a szmájlitól függetlenül szeretem ám őket..

).
Az egyetlen megoldás, hogy naprakész vagy a részletes értékeléseidből. Azaz, mindig tudod, hogy mennyi a részletes értékeléseid átlaga. Aztán ha jön egy új értékelés, ész nélkül berohansz a személyes menüdbe és a részletes értékelésben megnézed, hogy nem romlott-e. Én így csinálom, szerintem jobb megoldás nincs.
Addig nincs gond, amíg kerek ötösre állsz. Én ebben a hónapban már magam alá kerültem, mert 4,94-4,97-4,97-4,97 vagyok, tehát az összesítetthez képest rontottam. Tudom is, hogy kik húztak le, az egyik egy nem jelentkező vásárló volt.

Ha egyszerre két értékelést kapsz és akkor változik, na az nem jó, mert akkor nem tudsz dönteni, ki volt a galád.
IDÉZET(VateraBenz @ 2011-07-30 14:00)

A bázis egy ideje elég drága, így a búvárok egy része a strand mellett merül (a vendéglő alatti lépcsős részről).
A szemüveges kérdéssel megfogott

Azt hiszem, hogy létezik direkt a számukra kialakított maszk.
Ja, láttam múltkor őket, csodálkoztam is, mit keresnek ott. Arra úszom, a part mellett végig és vissza.
Már kaptam egy halvány ígéretet, hogy lemegyünk, úgyis mindegy, mert a víz így is, úgy is hideg.