IDÉZET(zejopy @ 2009-08-22 17:36)

Akkor jó ez a megoldás, ha a partnered kompromisszumkész. De ha nem az, akkor sajnos elmehetsz a sóhivatalba a pozitív hozzáállásoddal. És, ha jól értettelek, még nem utalt, tehát még akármi is lehet a vége, bár könyveknél általában kevesebb galiba van. Ezt is át kell gondolni, amikor tanácsot adsz. A te kategóriád, vagy az enyém, lényegesen problémamentesebb, mint a ruha, műszaki cikk, vagy éppen a telefon kategória. Mert, más a vásárlóközönség. Nézd meg, már több mint 400-nál tartok, és összesen 3 negát kellett eddig kiosztanom. Nem tudom, a "keményebb" kategóriákban milyen ez az arány.
Ha írott formában marad nyoma a megbeszélésnek, akkor tuti a biztonság, bár még akkor is merülhetnek fel problémák.
A másik az, hogy nem tartom korrektnek, hogy egy hónapig álljon az áru, lógjon a levegőben az értékelés, és egyáltalán. Nekem erre nincs időm, sem türelmem. Kedvem pedig végképp. Leütötte, hát vigye mihamarabb.
Ja-Ja.
Vagy kenyeret is úgy vesz,hogy szól,hogy tegyék el neki majd 1 hónap múlva értejön???
Akkora negatívot vágok be az ilyennek,hogy csakúgy porzik utána a padló.
Még én hívogassam?
Kik ezek az emberek?

Arról nem is beszélve,hogy 10 ilyen nemfizetős esetben maximum 1 aki fizet mondjuk 5-6 hét múlva.
Ha valakinek kell az áru azt nem kell figyelmeztetgetni.