IDÉZET(zejopy @ 2011-09-13 08:19)

Kedves Benz!:)
Elmagyarázom.
1. Az azonnali üzenet jelentősége, hogy megírás után azonnal elküldjük. Ez fontos, mert ha nem küldjük el azonnal, akkor esetleg véletlenül kitöröljük. Hogy ehhez miért kell a Vatera? Na ezt válaszolja meg Ön.

2. Miért az értékeléseknél? Mert csak. Ez nagyon jó válasz, nem lehet vele vitába szállni.
Különben is sokkal jobb, ha az értékeléseknél lehet az ilyen leveleket megírni, mint mondjuk a számlázásnál. Az sokkal kényelmetlenebb lenne.
(Egyébként tudjuk ám, hogy nem tervezik a belső üzenetváltó rendszer bővítését, de ilyenkor kicsit mindig eszembe jut, hogy de jó is lenne...

)
(Egyébként szép reggelt.

)
Kellemes délutánt zejopy, Benz!
Az én értelmezésemben egészen másképp hangzik:
Kedves kérdező, ötletelő, arra gondolt, hogy lehetne egy olyan azonnali üzenetküldő lehetőség, mint a népszerű közösségi oldalakon a chat, ahol az éppen bejelentkezett, elérhető, online felhasználónak úgy tudnánk üzenni, hogy az azonnal megjelenik a képernyőjén egy felugró ablakban. (ettől azonnali)
Hogy miért pont az értékeléseknél? Azért, mert így tudnánk üzenni, a kedves partnernek, hogy vegye már a fáradtságot, és a lezárult tranzakciót szíveskedjen értékelni.
Az én olvasatomban erről van szó, (ami tudom, hogy sosem fog megvalósulni) de alapvetően nem a világ dolgaiban kevésbé tájékozottság

.
Zejopy? Neked hány partnered nem értékelt még? Még nekem is akad mindig egy-kettő, hiába írok egy hét után, hogy csókolom, megkapta az árut, minden rendben? Aztán hetente megismétlem a kérdést. Nemrég 4 hét után kaptam választ, hogy igen, köszönjük, minden rendben! Erre azonnal írtam, hogy: örülök, akkor szeretnék egy szép értékelést a vaterán, ennek egy hete... miközben rendszeresen be van lépve.