IDÉZET(nyubocs @ 2011-11-17 19:41)

Zejopy kedvenc témája (is)
Nézegettem ma a csillagokat, az indokokon dobtam egy hátast!
Gyöngyszemek:
A megvett termék Hamisnak bizonyult. (1 vélemény) Ezt miről és hogyan állapította meg, fogalmam sincs, a céklamag sárgarépamaggá változott mire odaért?
Kapcsolatfelvétel az Eladóval Az Eladó barátságtalan volt. (1 vélemény) Egy esetben tényleg, amikor a 300 forintos termék árát nem utalta, hanem befizette a bankszámlára (úgyhogy 200 huf huss ki az ablakon, mert azt elfelejtette hozzátenni) Ettől függetlenül megkapta
Szállítás és csomagolás Az Eladó több terméket egy csomagban küldött el, pedig mindegyik termékért külön felszámította a szállítási költséget. (1 vélemény) Ez meg úgy baromság ahogy van, ilyet még soha nem csináltam, vagy mire gondolhatott.
Vannak helyzetek, amikor megtehetik, hogy hazudnak rólunk. Sajnálom. Nekem is van ilyenem:
Termékleírásból lényeges információ hiányzott. (2 vélemény)
Az Eladó barátságtalan volt. (1 vélemény)
A termék egyáltalán nem érkezett meg. (1 vélemény)
Egyéb indok (2 vélemény)
Ez 502 részletes értékelés átlaga. Magyarul ez azt jelenti, hogy 502 aukcióra jutott ennyi, aki 3 csillagnál rosszabbat adott.
A vevőim mind kapnak egy alapvető udvarias kiszolgálást, akkor is, ha nem szimpatikusak, de vannak, akikkel szinte baráti már a viszonyom. A hibákat, kopásokat jelölöm, ha tudom, fényképezem is.
Mi az, hogy nem érkezett meg a cucc? Akkor miért nem negatív? Ez ugye valami vicc.
Egyéb indok. Egyre emlékszem. Beázott a lúd postaládája és ezt rajtam verte le. Másra nem emlékszem.
De tudod mit? Tegyük fel a legrosszabb esetet. Ha mindegyik lehúzás más aukcióhoz tartozik, akkor ez 6 HAT!!!!!! db adásvétel. 496 pedig 4-est, illetve 5-öst adott (jobbára az utóbbit).
Igazán sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de kimondom. Akinek így nem vagyok eléggé jó, az kapja be. Bátran, bármikor.
(Elnézést Benz, igazán nem akartam belegázolni a kifinomult lelkivilágába, de nyubocs teljesen felizgatott, pedig már félig aludtam a gép előtt, mikor elolvastam a postját. Most meg mindjárt futkározni fogok az idegtől.)