Mivel szóltak, hogy téma vagyok a fórumon, kicsit visszajöttem reagálni.
IDÉZET(svejku @ 2011-11-23 15:38)

Mi tudjuk milyen érzékeny lelkületű, ezért szeretjük, de szerintem tegnap túlreagált egy hozzászólást. Reméljük hamarosan visszatér!
Nem vagyok érzékeny lelkületű. Gyakorlatilag a fórumtársam lustának titulált, úgy, hogy nem is ismer. Nem értelmezte a helyzetet, de ez őt minősíti.
VéeMtől sablonválaszt kaptam egy nem általános, de gyakori problémára. Az általa adott válasszal nem kerültem közelebb a probléma megoldásához.
Mindeddig az volt a benyomásom, hogy a fórumon jól el lehet a dolgokat intézni, jobban, mint bárhol másutt, ezért szerettem ide jönni, ráadásul jól is éreztem magam. Mivel tegnapelőtt nem éreztem jól magamat, és ez már nem az első eset, elgondolkodtam, hogy
kell-e nekem ide jönnöm, és rájöttem, hogy nem. Kell mennem dolgozni, kell egyetemre járnom, kell zenekarra járnom (na azt már csak 2x), és még nagyon sok dolog van az életemben, amit
kell csinálnom. Ezt nem kell. Ha nem látom értelmét, örömét a jelenlétemnek, akkor nem jövök. Gondolom így logikus.
IDÉZET(vidaeff @ 2011-11-23 16:12)

Tisztelt svejku!
Több dolog is volt aznap. Hogy e helyt ki mennyire érzékeny, avagy érzéketlen, ezt nem tisztem, vagy inkább nem akarom megítélni; esetleg kimondani. De az a támadás - vagy nevezhetjük rosszhiszeműen kioktató postnak, méltánytalan volt hozzá, pont Ő hozzá. És éppen attól, akinek lényegesen kevesebb üzlet mellett három negája van. Az "ítészi" álláspont sem sokat javíthatott kedélyén. Minden elfogultság nélkül mondom, nagyon nagy veszteség lenne, ha nem jönne vissza emiatt, bár meg tudnám érteni. A lelkét kiteszi itt a fórumon is, nincs olyan, akinek ne segítene. Barátian, együtt érzően viselkedik bárkivel. Tanácsai szakszerűek, főleg a kezdők nagyon sokat köszönhetnek neki. Én a fórumon túl üzletileg is kapcsolatban kerültem vele már két ízben. Az az üzletmenet röviden: magasiskola. A legutóbbi terjedelmes pakk csupa törékeny holmit tartalmazott, olyan atombiztos volt, akár az emeletről ledobhattam volna. Nehogy már egy ilyet kibontassak egy letárgyalt üzlet után. Egyébként ha megkértem volna, azt is megteszi. Nagyon remélem, azért olvassa a fórumot és visszatér közénk. A túlnyomó többség szeretettel vár téged, kedves zejopy.

Köszönöm, igazán kedves vagy, de helyenként erősen túlzol.

Többség? Hisz nincs is rendszeres fórumozó, 3-4 ember csupán.

IDÉZET(Koriander87 @ 2011-11-23 16:14)

Nagyon sajnálom. Én ugyan üzleti kapcsolatba még nem kerültem zejopy-val, de minden szavaddal egyetértek. Remélem, hamarosan visszatérsz!
Neked is köszönöm, érdekes, hogy jól esett ezt olvasni.

Nem tudom, hogy visszajövök-e. Most úgy érzem, nem, de az ember és vele a hangulatai változnak.
IDÉZET(VateraBenz @ 2011-11-23 17:40)

Nem volt semmi rendkívüli azokban a hozzászólásokban...
Nem igazán értem, mire gondol, számomra ez a hozzászólás nem egyértelmű. Megfordult a fejemben, hogy ezzel a posttal esetleg engem minősít hisztis tyúkként. Nem szívesen látom bele ezt a tartalmat, gondolom ez érthető, de tulajdonképpen elfér ez a mondanivaló is. Minősítettek engem már csúnyábban is.