Tök pocsék a barátlista. Teljesen öntörvényű és nem lehet logikus sorrendbe rakni. Elegem van, már olyan vagyok, mint aki nem normális, folyamatosan törlöm a barátaimat és újrajelölöm, hogy azok legyenek felül, akiket szeretnék, ugyanis az ablak meg olyan kicsike, hogy a vége nem látszik.
Kedves Benz! Nem lehetne az ablakot nagyítani? Vagy egyáltalán valamit csinálni? Tele van a hócipőm, pedig azt sem tudom pontosan, hogy mi az. (Na annyit sejtek, hogy téli viselet...) Vagy legalább lenne valamilyen módja a sorrendbe tevésnek.
Mi lett a tegnapi problémám vége? A fix áras, kontra hagyományos aukciók a használt könyveimnél? Nem kérdezem meg többet, ha megígéri, hogy beszámol a végeredményről.
(Az esszé 12 000 leütésből álljon, az idézeteket kérem a lap alján hivatkozásként megjelölni, pontos mű, szerzővel, címmel, oldalszámmal. Amennyiben a dolgozata jelentősen meghaladja a 12 000 leütést, vagy nagyon elmarad a kívánt hossztól, abban az esetben sajnos visszadobom és az igyekezetét elégtelennel tudom értékelni.
Az értékelésbe beleszámít a hivatkozások száma, minősége, a téma megfelelő kidolgozása, és nyelvezete, megfogalmazása. A hivatkozás és a vázlat nem számít bele a 12 000 karakterbe.
Na jó, egy javítási lehetősége van. Ha valamivel elégedetlen vagyok, akkor még következmény nélkül korrigálhatja a dolgot. Az esszé belépő a szóbeli vizsgához. Amennyiben nem megfelelő, sajnos, nem is indulhat a valós megmérettetésen és csúfosan elbukik.)
Na jó. Megyek dolgozni, most fertőtlenítem domestos-os vízben a tegnapi sebeimet