IDÉZET(svejku @ 2012-01-20 22:30)

Én nem tudom mióta van ott, eddig nem vettem észre, nálam csak 5 termék van.

Lehet, hogy ez már az előszele annak a javaslatomnak, ami a darabszámra vonatkozott, talán emlékeztek rá. Azt kértem, hogy ne csak összeghatár legyen, hanem darabszám is a letiltásnál. Bár nem biztos. Annyit tudok erről, hogy nem dobták egyből a kukába a javaslatomat, hanem beszéltek róla.
Azóta semmi, de majd kiderül, mert lassan beleérek a kritikus időszakba. Nem is egészen értem, majd' 200 000 Ft-nyi elmaradásom van. De nem hat meg. Nem fogok előre értékelni, mert nem hagyom, hogy a csillaglehúzásra még csak ne is válaszolhassak.
IDÉZET(vidaeff @ 2012-01-20 22:36)

Nekem csak kettő. De régen ez másként festett.
Zejopy, a leendő "vevőd" tolja a gobelint rendesen.
http://www.vatera.hu/item/bid/list.php?id=1534237766Majd megszívja, mert amikor akar licitálni, akkor majd a rendszer fityiszt mutat neki, hiszen nálam is van 4 függő ügye. Ha jól gondolom, nemcsak a darabszám, hanem az összeg is számít. Na ezt a fajta aukciózást is nagyon bírom értékelni. De nem tud megszívatni. Csak akkor csomagolok, amikor megjön a pénz. Ja, és ha a levelezésben megint kiderül, hogy ugyanaz a tag, akkor továbbítom a cuccot az ÜSZ-nak, a ticket számot meg megmutatom Benznek, mert ő ért magyarul. Az már elég kell, hogy legyen arra, hogy fenékbe rúgják. Nagyon utálom azt a mentalitást, amikor a Vaterát bármilyen szempontból is játszótérnek nézik.
Ti mind a ketten nagyon rendesek vagytok az értékelésekkel. Sajnos én nem adom fel az elveimet. Úgy érzem helyesnek, hogyha valaki hátulról nagy késsel támad rám, akkor minimum orrba vághassam cserében. Mintha már említettem volna, hogy nem vagyok egy Teréz Anya.

Nem hagyok magamból hÜlYét csinálni néhány neurotikus, kielégítetlen vevő által.