IDÉZET(VateraBenz @ 2012-02-21 08:10)

Én kifejezetten az általam beidézett mondatra reagáltam, mert tetszett az őszinte megfogalmazás

Értem.
IDÉZET(vidaeff @ 2012-02-21 07:40)

Ennek okáról sejtéseim sincsenek,

de igazán örülök.

Köszönöm, hogy örülsz. Nincs különösebb okom, csak érzem hogy jó periódusban vagyok.
IDÉZET(Hathor14 @ 2012-02-21 07:45)

Holtakkal is szoktál találkozni?
Zep, hozd magaddal mindig az optimizmusodat, légyszi, köszi.
Küldök neked gyorsan tejport, nyisd ki az ablakot!

Késő.....
Kedves Benz!
Legyen Önnek is szép a reggele.

Akkor megint Ön van terítéken, gondolom meg sem lepődik.
Egy kérdés (na jó, kettő), megerősítésként, ami kicsit sem mindegy, de talán történt változás, talán nem.
1. Eddig az volt a Vaterán az alap, hogy a kitiltás nem a nick-re, hanem az emberre vonatkozik. A kérdésem, hogy áll-e még, vagy esetleg ebben is van változás.
2. Amennyiben az új regesről kiderül, hogy már ki lett tiltva, vásárolhat-e, tehát a tilalom csak az eladásra vonatkozik-e, vagy bizonyosság esetén automatikusan kizárásra kerül?
És akkor megosztom Önnel, amire éjjel jutottam, tulajdonképpen már este megvolt, csak nagyon fáradt voltam és nem tudtam volna rendezetten elmondani.
Az új regisztrációval alapvetően nincs baj. Végiggondoltam, hisz ugyanaz, mint a kékeknék, nincs mit veszteni, Ön modta múltkor. Ha utal, küldöm a cuccot, ha nem utal, nem küldöm. Ez tiszta, erről nem kell meggyőznie engem.
A problémám azzal van, ahogy utána értékel. Ne mondja, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítok a dolognak, az első bennmaradó negatívomnál felakasztom magam.

Amúgy egyáltalán nem érdekel.

Azok az emberek, akik inaktiválva lettek, nem feleltek meg bizonyos feltételeknek. Ezért azt gondolom, hogy a friss regisztrációjú narancs színű emberek nyugodtan értékeljenek, mert ehhez joguk van, és ez az ő védelmük is. (Először azt akartam javasolni, hogy ne értékelhessenek x adásvétel után, de ez hüyleség lenne.) Abban az esetben viszont,
amennyiben egy felhasználót egy hónapon belül inaktiválni kell büntetésből, az összes általa adott értékelés tűnjön el.Ne utasítson el rögtön, gondolja végig, én is átgondoltam, és vannak érveim. Kérem.

Az az ember, aki olyan mértékben felelőtlen és szabályzatellenes magatartást tanúsít, hogy csak egy hónapig, vagy addig sem bírja egy adott helyen, nem jogosult arra, hogy véleményt formáljon olyan emberekről, akik már ugyanazon a helyen letettek valamit az asztalra. Joga persze van, egy nem nyilvános helyen elmondhat bárkit bárminek. De egy ilyen helyen ne lehessen az általa adott véleményeket olvasni, ne lehessen erre támaszkodni.
Úgy érzem, ez nem kirekesztés, hiszen a saját tevékenysége miatt jut ide, nem azért, mert eleve nullás, vagy mert narancs.
És igen, a pozitív és negatív értékelések egyaránt tűnjenek el, mert úgy érzem, így igazságos.
Nyilván lehet finomítani, alakítani az ötletemet.
Beenz! Tökön vagyunk szúrva a csillagrendszerrel, tényleg a vevőknek kedvez a Vatera (már többször mondtam, hogy ez jogos is, nem szemrehányásként mondom), de ne legyen az, hogy olyan emberek, akik alapvetően alkalmatlanok a véleményalkotásra, - mert annyira nem képesek normális és betartható szabályoknak eleget tenni - ne rondíthassanak bele több év nagyon kemény munkájába.
Kéremszépen, ne mondjon rögtön nemet, rágja meg, gondolja át. Tényleg nagyon kérem.