IDÉZET(Hathor14 @ 2012-03-05 03:52)

Nem volt eltérés forma tekintetében, a szín meg minden képernyőn kicsit más, ezt már sokszor ellenőriztem a saját termékeimnél.
Ebben teljesen biztos voltam, sőt, szerintem a szín is teljesen megfelelő volt.

"Kedves L.!
Elnézésedet kérem, amiért nem felel meg a termék. Tudod a képeken másabb a szinük, elegánsabbnak látszanak.
Nagyon sajnálom. Az viszont biztos, hogy hozzád hasonló kedves, segítőkész eladóval még nem találkoztam. Köszönöm a megértésed.
Ha megfelel Neked csütörtök reggel 9kor ugyanott találkozhatunk.
Üdv J."
Kedves partnerednek javasolnám, hogy először a belső eleganciát kellene megvalósítani, mint szellemi, mint erkölcsi formában.
A szellemit látjuk, az erkölcsire pedig ez a mondvacsinált visszavásárlási procedúra éppen elegendő bizonyíték.
De a dolog messze nem arról szól, hogy kinek van igaza és milyen az árud.

Teljesen igazad van, szoktam kérni személyes átvételnél, hogy nézzék meg, minden stimmel-e, de sokan nem élnek ezzel, ezt nem is értem.

Megspórolhatott volna magának egy felesleges utat.
Megtekintés után is visszacseréltette volna, de nem akkor, hanem ugyanígy, mint most. És a büdös életben nem tudtad volna bizonyítani, hogy megnézte. Egy állítás egy tagadással szemben.
Én már kaptam olyan választ az ÜSZ-tól, hogy nem vettek részt az adásvétel lebonyolításában. Eléggé lehangoló, de sajnos jogos. Hogy bizonyítod, hogy a terméklapon ugyanaz a kép van, ami minőségében azonos a megvett cuccal? Beviszed a Vaterának?
Ezért nem értek egyet Benzzel. Végig lehet csinálni az általa javasolt utat, de ahogy végiggondoltam, nem egyszerű. Ezért írtam, hogy tökösnek kell hozzá lenni. Elszántnak, és fel kell vállalnod annak a kockázatát, hogy egy bennmaradós negád lesz. Én ezt nem szívesen venném a magam részéről.
Amit Benz ír, az teljesen valós, de én még nyári szünetben sem biztos, hogy felvállalnám.

.... ha mindig engedi fogok - olyan esetekben is, amikor nincs igaza a vevőnek - a fejemre nőnek majd. Most így jártam.
Nem, ha rendeltetésszerűen használod a tiltólistát.
Lehet, hogy én gondolkodom rosszul, már többször felvetődött bennem ez a kérdés, tehát lehet benne valami. Nagyon sok esetben nem érdekel, hogy igazam van-e, vagy nincs, inkább engedek, mert túl sok a lehetséges esetben a felgyülemlő negatív energia, amire nincs szükségem. Megpróbálom békésen intézni a dolgaimat. Jöhet bárki és kiabálhatja ezerrel, hogy három fülem van. Nem akarom majd meggyőzni a valóságról. Ha ő úgy látja és attól jól érzi magát, ám higgye. Ha tudja, hogy hazudik, akkor ugye megint nincs miről beszélni, mert hazudós. A legritkább esetben látja be, hogy tévedett.

IDÉZET(zejopy @ 2012-03-05 13:07)

Tudom.....