IDÉZET(vidaeff @ 2012-03-11 05:50)

Ez nagyon elkeserítő, mert azt a bizalmat ássa alá, melyre nekünk is szükségünk van. Kummoghatunk azon, igazságtalan a portál nyakába varrni a dolgot, de a végeredmény a fontos; megtörtént. Messze vagyunk még a felkészült, okos, tudatos vásárló ábrándképétől. Elolvastam a pozitívokat is. Jellemző a felkészültségre, volt a rászedettek közül olyan, aki ide írta lesújtó véleményét!

Viszont abszurd módon éppen ezek közt akadt egy vásárló, aki higgadtan, objektívan látja a helyzetet. Felülről a második, harmadik.
Íme!Szép vasárnapot mindenkinek!

De a lényeg, hogy
pozitívot (

) adott az i**en b**ma.
Azért ez is beszédes:
Negatív vélemény: Mit írjak honfitársaim???? A vatera lehetővé teszi mindezt, mert nincs kontroll, a pénz mindenek
felett!!!!!!!
8-ik vásárlásom, egyben az utolsó, 58.500ft. 3 gyermek mellett.
A feleségem 40.
szülinapjára -58.500 Ft!!! Ami itt megy kicsiben, az megy az országban NAGYBAN!!A fejét
karóra!!!Kérem a címét!! Majd én elintézem vele. RIP!!!
Ritkán mondok ilyet de sajnálom a tagot.
Valahol igaza is van...
Éli a kis egyszerű életét hall a Vateráról, persze gőze nincs, hogy működnek a dolgok.
Gondolja a kis összekuporgatott pénzéből vesz valamit annak akit a legjobban szeret.
Azt hiszi olyan mint egy webáruház és miután utalt fel sem merül benne, hogy esetleg nem érkezik semmi.
Aztán hidegzuhany.
De mit is várunk az emberektől?
Érdemes a legfelső
pozitívot elolvasni:
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.ph...feedback_type=0Az ilyen vajon tudja melyik a jobb és a bal keze?
Én azon is csodálkozom, hogy miután olvasni nemigen tud, hogy lehet, hogy írni igen?!
Években nem lehet mérni a kultúrális elmaradásunkat.
Évszázadokban igen.
Most 2012-t írunk.
Higyjétek el 2042-ben ugyanez fog menni csak pepitában ha még létezik majd a Vatera.
Ha nem akkor más hasonló oldalon.