IDÉZET(zejopy @ 2012-03-12 18:51)

Aha..... szerintem megbántódott, hogy nem bontottam meg. De nem akarok újra nekiállni és a tálaló részeket még egyszer aukcióra előkészíteni. Akkor, mikor megvettem, úgy döntöttem, hogy így indítom. Szerintem ehhez jogom van. Neki meg lehetett volna előre kérdezni. Ááá, az a baj, hogy nem vagyok benne biztos, hogy etikai szempontból helyesen jártam-e el és most teljesen magam alá kerültem.
Ebben semmi etikátlan nincs,
pont! Most tényleg nem a kollegiális szolidaritás végett mondom,
de ne bosszants. 
Még mi nem kellene? Ilyesmin egy pillanatig nem emészteném magam, pedig én is igyekszem a partnerek jóindulatát kiérdemelni. Ez nem egy pár ezres tétel. Szerintem fogalma sincs, a teljes összeg után kell jutalékot fizetni. Egyébb raplikról nem is beszélve. Meg különben is, miért nem előtte alkuszik? Legközelebb majd kér a tányérhoz zellerkrémlevest, meg zöldbabfőzeléket kiflivel?

(Már amilyen jó is az.) Itt látszik, a kezdők a legalapvetőbb dolgokról sem tájékozódnak az oldal működésével kapcsolatban.
Ebben legalább tiszta a lelkiismeretem, mikor regiztem, egy napig csak olvastam a szabályokat. Aztán még lükébb lettem, de legalább megpróbáltam.
De tudod mit, ha annyira izgat, szedd szét neki. A tálaló külön is piacképes?