IDÉZET(svejku @ 2012-03-17 21:52)

Legalább kettő moderátorunk van, és az már többesszám, nem? Vagy a "szeretett" jelzőre kérdeztél?

Én ezt nem is értettem.

Nem. Van egy moderátor, Benz, róla ezt valóban el lehet mondani. És van VéeM, aki néha beugrik.
Szeretett?

Ezt a részét nem véleményeztem. A kettő volt zavaró. Van egy elképzelésem arról, hogy milyen egy moderátor.

IDÉZET(VateraBenz @ 2012-03-17 21:55)

Nem , dehogy. Csak kicsit hosszú és macerás napom volt. Meggondolatlanul belekezdtem egy nagyon bonyolult autószerelési feladatba és elakadtam, nem tudtam befejezni. Plusz közben összevagdostam mindkét kezem. Ettől kissé morcos lettem.
Viszont voltam este egy lenyűgözően jó házi koncerten, az majdnem mindenért kárpótolt. Négy kiugróan tehetséges tizenéves csellista játszott.
Pár szó a csellóról, hogy képben legyen. 
Ja, közben kézbe vehettem egy első kiadású Ady Endre tragédiája c. könyvet. Benne Ady, a szerzőnek címzett kézzel írott soraival.

Kedves Benz!

Nagyon összevagdosta a kezét? Most kicsit aggódom. És nincs autója? Én Önt egy nagyon megfontolt embernek ismertem meg, már amennyire ezt le lehet szűrni itt ezen a felületen. Örülök azért, hogy néha elszámítja magát.
Hmmm.... gratulálok a koncertezőknek.

A cselló egy számomra kedves hangszer, sok nagyon klassz embert ismerek, akik csellisták.

Még gyerekkoromból is, de most felnőttként is minimum három igazán szívemhez közelálló hölgy van, akik ezen a hangszeren tevékenykednek. Szerintem a hangszer hangfekvése kiegyensúlyozottá teszi annak művelőit.
AZT A KÖNYVET EL KELLETT VOLNA LOPNIA!!!!! Önnél biztosan jó kezekben lett volna.

(Ezt nem én írtam, hanem a rosszabbik énem.

)