IDÉZET(VateraBenz @ 2012-03-22 19:24)

Nagyon visszafogott volt

Biztos? Rendben, elhiszem, de legalábbis megpróbálom.

IDÉZET(VateraBenz @ 2012-03-22 19:24)

Kedves zejopy!
Utánanéztem, a következő a helyzet: a 18+ termékek ki vannak tiltva az ajánlott aukciók közül. Ha mégis ilyent lát köztük, akkor annak az lehet az oka, hogy nem a megfelelő (18+ jelzésű) kategóriába töltötte fel az eladó.
Ha a jövőben ilyen terméket lát az ajánlatok közt, akkor a következőket kellene tennie:
- nyissa meg az aukciót
- ha nem jelenik meg a 18+ figyelmeztetés, akkor jelentse be a terméklapos linken a szabálytalan aukciót (ezért írták ezt a kollégák is az utolsó válaszukban)
- ha van 18+ figyelmeztetés, akkor kérem készítsen egy képernyőfotót az ajánlatokról és termékkóddal együtt küldje be vagy akár itt is szólhat. Csak ebben az esetben lehet hibáról beszélni.
Köszönjük.
Megnyitottam és ott volt a 18+ figyelmeztetés.....
Basszus Benzem, Önnek kikeresem, de nem lesz túl megnyerő látvány.
Sajnálom, nem találom. Nem szeretném tovább keresni. Elnézést, ha csalódást okoztam.

Köszönöm az utánajárást. Nagyon kedves Öntől, hogy foglalkozik velünk így is.
Olyan gondos. Szép dolognak tartom, hogy az egész napi munka után még van energiája emberként kezelni minket.
Az én szép szőke hercegem szép álmokat kíván mindenkinek.

IDÉZET(VateraBenz @ 2012-03-22 19:26)

....
- ha nem jelenik meg a 18+ figyelmeztetés, akkor jelentse be a terméklapos linken a szabálytalan aukciót (ezért írták ezt a kollégák is az utolsó válaszukban)
Ha ezt így írták volna le, akkor mindjárt nem lettem volna ideges. De azért részükről nem volt ennyire egyértelmű.
IDÉZET(VateraBenz @ 2012-03-22 19:26)

Úgy tűnik

Vajon mit akart ezzel elérni?
Biztos nem azt, amivel megkínálta. Tudom, nincs olyan, hogy formai témarombolás

, de valahogyan benne van a fórumszabályzatban.