IDÉZET(zejopy @ 2012-04-25 13:41)

Írtam egy kimerítő választ, de nem. Mert nincs értelme. Értem amit mondasz, már beszéltünk is róla. Ki vagy erre hegyezve. Bijobaju is, én is sokkal árnyaltabbak vagyunk annál, hogy arról legyen szó, amire gondolsz.
Nincs igazad. Illetve abban az olvasatban, ahonnan mi írtuk, nekünk van igazunk. Te pedig úgy fordítod, mintha mi degradálnánk a pasikat, mert magasabbrendűnek érezzük magunkat. Ha ezt akarod kiérezni belőle, megteheted. Csak éppen nem erről volt szó.
Ha nincs értelme kimerítő választ írni nekem, az sajnálatos, mondhatni szegénységi bizonyítvány reám nézve. Ezzel nem tudok mit kezdeni, talán célszerű lenne önvizsgálatot tartanom. Ezúttal is másról van szó. Én nagyon jól tudom, valójában nem degradáljátok a pasikat és azt is, hogy nem érzitek magatokat magasabb rendűnek, csak a látszat mást mutatott és ezt nem csak én olvasom. Azok a szövegek nagyon félreérhetőek és ezen vajmi keveset segít, hogy én egyébként jóhiszemű vagyok. A valóban tiszta szándék szép, de ezek a szövegek ízekre szedve támadhatók.
Abban viszont tényleg igazad van: az előítéletességre, vagy annak
látszatára is, legyen az bármilyen előjelű, vagy témájú, ki vagyok hegyezve. De semmi baj, csak csevegünk kedélyesen, hisz ezért vagyunk itt néha.