IDÉZET(pistineni @ 2012-05-30 11:50)

Ó

Kifejezetten meghatódtam, hogy gondoltál rám.
A csicsergés egyébként hagyján, főleg, h csak reggel van (nálunk, legalábbis). Amitől kifekszem, az a galambok egész napos nyikorgása-berregése...
Jut eszembe, vmelyik nap olvastam, hogy éhen halnál egy tyúk társaságában (vsz nem pontosan idézlek, bocsánat.) Hát én is, bár feltehetően más okból kifolyvást: előbb követnék el harakirit, mint h egy tyúkot megfogjak (élve vagy halva)

Ezt is olvastam, és nem kötözködni akarok (becsszó!), csak értelmezési gondjaim vannak… segítesz? Ha hamarabb elmentek, mint h kinyitna a posta, és később értek haza, mint h bezár, akkor hogy érted azt, h mindig van nálatok otthon valaki?

(Postásokról amúgy én is tudnék mesélni… mint ahogy sztem kb bárki, akinek valaha dolga volt némelyikkel

)
Apósomék vannak otthon, de idősek, nem ugráltatjuk őket, hogy menjenek le a postáért. Ezért kapja a fizetését a postás. Szóval mi nem vagyunk otthon, mert Pécsen vagyunk (ebben az esetben ugye nehezítés, hogy ingázunk, mert Pécsről hazamenni egy dobozért/levélért....), de apósomék igen.
Én nagyon szeretem a madarakat. Nagyon. Amúgy is mindent, ami élet, de a madarak... Nem tudom miért, régebben emlősmániás voltam, sőt egy időben volt tigrispitonom is. De ha a mostani madaraim meghalnak majd, akkor többet nem lesz állatom. Semmilyen.

IDÉZET(vidaeff @ 2012-05-30 11:54)

..... oda költözöm szinte erre az átok Balatonra. Már a héten is megyek kétszer.

De jó neked. Óóóó, de jó.... bármennyit fürödhetsz.... óóóóóó.... óóóóóó
IDÉZET(vidaeff @ 2012-05-30 11:54)

Nehéz, fájdalmas szívvel, de képes vagyok bármilyen ehető állatot "megfogni". Restellem magam ezért. Remélem az Örökkévaló tanúsít majd - ha eljön az ideje - némi elnézést.

Az Örökkévaló az még csak-csak. Na és én?