Kellett gondolkodnom a válaszon, illetve nem volt időm normálisan megfogalmazni, ma egész nap magam után futok.

IDÉZET(bijobaju @ 2012-06-12 16:06)

No, most megbuktál! Velem, mindig pletyózol!!

Amit veled csinálok, az nem pletyka. Sokkal több annál. Rengeteget tanulok tőled és csak csodálkozom, hogy úgy is lehet élni, ahogy te teszed. Amióta ismerlek, sokkal harmonikusabb emberré váltam.

Kérünk képet a hajadról - csajoknak, a fürdőruhást - a fiúknak...

Ezt most kihagyom.

De basszus a hajam.... csúcs ez a nő. Most (már nem először) úgy jöttem el tőle, hogy úgy éreztem, mindig ilyen sérót szerettem volna. Nincs olyan érzésem sosem, hogy nem kellett volna. Biztosan voltatok már úgy, hogy egy idegen dolog trónolt a fejeteken új frizura gyanánt, és ezerszer megbántátok, hogy beültetek az ollótulajdonosnak a székébe. Ő nem ilyen. Mindig tetszik amit csinál, és mindig szem előtt tartja, hogy kevés dolgom legyen vele.

( ami azt illeti, amikor levélben ajánlom a fórumot - annak akivel problémám van a vásárlásnál - én is kapok igen érdekes válaszokat. Volt aki azt írta, hogy itt mi csak bandázunk, és volt aki szerint nyalunk a vaterának ill. a moderátornak /Benz ne figyeljen ide!/ )
Na és ez.
Igen bandázunk .... is. És ez jó. Mert van egy kis közösség, akik együtt vagyunk, ismerjük egymást, figyelünk egymásra.
A Vaterának nem nyalunk, ha gondunk van, azért is szólunk, ha tetszik valami azért is szólunk. Ez korrekt. Azt viszont nem tartanám etikus viselkedésnek, ha kupacba verődve itt fikáznánk a Vaterát azon a felületen, amit ő biztosít nekünk. És amúgy sem lenne igazságos viselkedés, mert alapból nem lenne igazunk.
A modiknak sem nyalunk. Akit kedvelünk, annak azt mutatjuk, akit nem, annak azt.

IDÉZET(98tomcsa @ 2012-06-12 19:48)

Én is imádlak.

IDÉZET(svejku @ 2012-06-12 20:08)

........... szerintem mi sem tudtunk volna róla semmit mondani, ............
Ebben azért ne legyél olyan biztos.

Sok dolgot le lehet szűrni a futó aukciókból.