IDÉZET(svejku @ 2012-06-19 22:05)

Amúgy régóta motoszkál bennem, hogy Benz egyeseket Tisztelt xxx!, másokat Kedves zzz!, megszólítással illet. (én már több mint egy éve ez utóbbi kategóriába tartozom

) Szóval Kedves legkedvencebb Moderátorunk, ez mitől függ?
Svejku lelkem, virágszálam.

Ezt most látom. Megpróbálom elmagyarázni.
Először is, az, aki Benzet is kedvesnek titulálja, annak általában Benz is azt válaszolja, hogy Kedves. Ismeretlen fórumozónak nem fogja azt írni, mert nem havernak van itt, hanem hivatalos szervnek, és nagyon sokszor a friss hús annyit sem mond, hogy Tisztelt moderátor, vagy bármi hasonló. Csak beírja a nagy semmibe a problémáját. Viszont ugyanúgy ahogy tegeződhet bárkivel (ld. Hytech), azt gondolom, egyéni szabadsága eldönteni, hogy Tomcsát, BéBét, téged, Effet, és engem, sőt rajtunk kívül is többeket kedvesnek titulál, mert a kapcsolat megengedi, feltételezi. Sőt, egyes törzsfórumozó nőszemélyek szerint határozottan modortalan és udvariatlan lenne részéről a Kedves megszólításra Tisztelt-tel reagálnia. Még így is néha elrontja, mert szerintem, bár ezt nem tudom, de lehet valami fejléce, ami alapján küldi el a postokat és a Kedvest sk. kell átírnia. És nem is értem, hogy miért írtad ezt, amikor téged is Kedves-nek szokott titulálni.
IDÉZET(bijobaju @ 2012-06-19 22:16)

Majd körbeálljuk Svejkut...
( már kezd a férjem is felfigyelni a hangokra, amiket kiadok magamból)

Hát, ha egyedül lesz, akkor feltétlenül. Majd adunk neki sok sört, pihenésképpen jósolhat is a habból, de ha akar, ihat is belőle.
(Én becsuktam a szobaajtót, megelőzendő a rosszalló tekinteteket.

)
IDÉZET(98tomcsa @ 2012-06-19 22:20)

Ne aggódj előled nem vinném el.

Emlékeim szerint meg is van nekem.
Ha kezdő fórumozó lennék, lehet azt hinném igazad lehet, és még abban is bíznék, hogy holnap reggel a ház előtt fog állni az új Maserati-m.
Írtam neki lapít.

Jaj, ne légy negatív.

Nyár van, süt a holt, meg a csillagok és nem lehet, hogy neked rossz kedved legyen.