IDÉZET(pistineni @ 2012-06-21 20:41)

Esetleg erre gondoltál?
Szia! Ez is jó volt, de van egy sokkal Leósabb.

De édes vagy.

Pont ma gondoltam, hogy vagy nyaralsz, vagy elfelejtettél minket.

IDÉZET(suzukimaruti @ 2012-06-21 20:59)

Igazam van. Nem?

Benz megfogalmazásai érthetőek, kulturáltak, igényesek. Minden postját élvezet olvasni (eltekintve a sablonoktól, mert azokat tudom kívülről). Amit mond, az úgy van. Még sosem beszélt hüyleséget. Amit vissza tudtam ellenőrizni (nem kimondott ellenőrzési szándékkal, hanem mert úgy alakult, hogy kérdéses volt számomra, vagy nem igazán hittem el, de a jövő megadta a választ), az mind ült. Kb. az állításainak a 10%-ára nincs rálátásom, azaz az én eszközeimmel nem bizonyíthatóak sem pro, sem kontra. De mivel 90% OK, fel sem merül bennem, hogy az a tíz, amire nincs rálátásom, az nem állná meg a helyét.
És akkor jön valaki, és a postjának a felét nem értem, mert nem tartja fontosnak, hogy úgy írjon, hogy a köznép, aki nem informatikus, képben legyen. Ő a postjában azt állítja, hogy amit Benztől hallottam, az nem állja meg a helyét.

Mit kéne gondolnom? Az egyik állítást mondó embernél tapasztalati tényeken alapuló bizalom van, amit alátámaszt egy igényesség, és egy nagy fokú önfegyelem, bizonyított tudás és kommunikációs készség. A másik fél pedig belök pár valamit, és az ellenkezőjét állítja annak, amit... áhhhh... vicc... Nyilván, ha lenne kedvem, akkor értelmezhetném a postját, de rovásírással nem foglalkozom.
És nézd meg Big-et, ő is informatikus, mégis tud úgy írni, hogy értsük.