IDÉZET(pistineni @ 2012-07-16 15:44)

Nem lehet, hogy azzal volt gond, amire reagáltál ...
IDÉZET(VateraBenz @ 2012-07-16 16:44)

Kedves zejopy!
Csak a szokásos, ahogy pistinéni írta

Nem is néztem, hogy az eredeti is.... csak éppen befutottam. Köszönöm. A lényeg, hogy nem én voltam a bűnös.
Én nem sugalltam most, kerek perec leírtam a véleményemet, ami függetlenül a csúnya szavak idézetétől szerintem eléggé helytálló.

IDÉZET(suzukimaruti @ 2012-07-16 16:14)

Az enyém talán szép, hasznos és főleg őszinte

Viszont már nem idegesítem magam. Itt forgószelek kapkodnak belém, ugyanis neki álltam a rozogám totál takarításának

Hallod nem vagyok pille könnyű, de néha kapaszkodnom kell ne toljon odább a szél

Na ja most bejöttem

Én is takarítottam a közelmúltban az autót. Aztán nőileg elmentem és vettem bele szegénybe új szőnyegeket. Mert fél éve sírtam már, hogy lyukas a régi, kellene helyette új, mert beleragad a topánom sarka, felgyűrődik, balesetveszélyes. Aztán, magad uram, ha szolgád nincsen. Ahogy megtanultam tankolni, úgy megtanultam gumiszőnyeget is venni. Valami virtuóz módon tudom intézni azokat a dolgokat, amikre eddig képtelennek éreztem magamat. Most meghitt műanyagszagban üldögélünk. Már látom magam előtt azt a felemelő pillanatot, amikor behasalok alá és olajat cserélek.

IDÉZET(suzukimaruti @ 2012-07-16 16:14)

.... Te azért tartsál ki! Szorítok ám!

Szerintem mindenki szorít neki, mert a győzelme esetén az ember újra hisz.