IDÉZET(hytech @ 2009-10-14 10:48)

Az én 6210-esem is meglett közben.
Természetesen Németből.
Doboz, használati, cd minden!
És persze patika állapot.
Mondjuk az mindegy mert a cellától vett ház kerül rá, új sorcsatival,billentyűvel stb.
Már csak azt kell kitalálnom,hogy lehetne profi módon átaplikálni az IMEI címkét.
Előtte próbálkozni fogok 6310i hátlapokkal - hőlégfúvójal - hátha sikerül találni valami jó megoldást.
bár ebben nem szeretek nyilvánosan segíteni.. de 2 trükk létezik rá...
általad irt hőlégfuvó (bár én inkább a hajszáritot javasolnám. kitartobb de szebb lesz.
vagy szerzel valahonnan nitrogén (aszem ez a neve) fagyasztó sprayt.. lefujod és leesik. hagyod hogy visszamelelegedjen és máris lehet ujra ragasztani.. és ez utobbi még a csipesszel valo alányulás nyomot sem hagy és nem fodrosodik meg a széle melegtöl..
utobbi spay vagy rud borgyogyászoknak, spermabankoknak, korházaknak, és 1-2 laboratoriumnak van. engedély nélküli tartása büncselekmény (ugytudom)
illetve van egy mégdrágább megoldás. létezik ilyen hologrammos szakados foliára spray. ha sürün foglakozol ilyennel érdemes megrendelni. külföldi gsm-es oldalakon van rola szó. (nagyon régen olvastam) és az ára is nagyon borsos. de ha havi 1-2 alkalomnál többször kell akkor megéri..
szerk: ha van rá pénzed és van kedved kiprobálni akkor patikában lehet kapni szemölcsre fagyasztós cumot.. lehet elég erös hogy leszedje.. cc 4000ft az ára.. de nem válalom rá a garit hogy jó lesz.. a nagy tégejes dolog viszont 100%