IDÉZET(hytech @ 2009-10-24 00:55)

IDÉZET(hytech @ 2009-10-24 01:08)

http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=783822Az előző delikvensnek lehet egyeneságú leszármazottja.

Kedves hytech!
Köszönjük a két jelzést. Ez a két felhasználó a tegnapi esettől azért jelentősen eltér - ahogy írtam, ott voltak más problémák is az értékelésein túl (amelyekről sajnos nem nyilatkozhatok). A 80%-os küszöböt tartania kell a Vaterának, hiszen a szabályok ránk is vonatkoznak. Természetesen, mint a tegnapi esetből is látszik, vannak olyan ritka, egyedi esetek, amikor az adminok részletes vizsgálat után manuálisan beavatkoznak-beavatkozhatnak.
Ne felejtsük el, a tegnapi delikvens néhány tizeddel állt csak 80% felett, és rengeteg semleges értékeléssel rendelkezett - amelyeknek nagy része egyértelműen negatív hangvételű volt. Az ő értékeléseit nem lehet a két fentiéhez hasonlítani.
Én személy szerint nagyra értékelem a piacterünk "megtisztítása" érdekében tett erőfeszítéseit (erőfeszítéseidet), tehát a jelzéseket örömmel fogadjuk, azt azonban a tegnapi példa ellenére nem tudom megígérni, hogy minden ilyen esetben el tudunk járni.
Ezeket a jelzéseket továbbítjuk az adminoknak, akiket ugyanúgy kötnek a szabályok, tehát egy ilyen felfüggesztés esetén valóban nyomós érveket kell felmutatniuk.
Remélem azért nem vettem el a kedvedet, és nincs harag

ps. Hogy jót is írjak, azért ezeket a neveket mindig jól megjegyezzük és oda-odanézünk rájuk