IDÉZET(Grobar @ 2009-06-29 13:21)

Dehogy, szódával itta.

A 30 éves fehérborba is azt önt.

Na nem, azt nem. Ritkán iszom bort, de akkor megbecsülöm. A bornak a szóda..... inkább nem mondok semmi hasonlatot.
Gondolkodtam a cuccaidon, amiket felettél most. Ez kótyavetye lesz. Nem kapod meg érte, amit érnek.
Asszem a vaterának a gyűjteményesekről kellene külön gondoskodni. Lenne 3-4 kategória, külön ezeknek, pl. képeslap, Neked kitűző, Kapdki-nak bélyeg, és esetleg más apróság. Lenne egy maximum, pl. egyszerre 50 tételnél nem lehetne fent több, ami ebbe az ingyen kategóriába esne. Amit efölött töltenének fel, azért már kellene fizetni. És csak olyan vaterások kapnák ezt a kedvezményt, akik már bizonyítottak, tehát nagyon jó százalékkal, pl. 98%. Ez szerintem méltányos lenne és mivel nem érintene túl sok embert, a sokat emlegetett szervereknek sem lenne túlságosan megterhelő. Még akár azt is el tudom képzelni, hogy maximálva lenne ezeknek a felhasználóknak a száma is. Tehát egyben ez rang is lenne: aki itt ingyen gyűjteményezik, az tuti megbízható. Persze plusz munka a Vatera részéről, viszont nem tűnnének el a piacról. És akit kettős regisztráción érnének ebben a kategóriában, azt úgy megröptetnék, hogy soha többet, még a szomszéd adataival sem tudna ide bejönni.
Szerintem ez járható út lenne, csak egy kicsit akarniuk kellene.