Szép estét!
Kb. 2 hete eladtam 2 db színes litográfiát, hátulján eredet igazolással. Személyesen jött el a vevő átvenni az árut. Feltűnően sokáig nézegette forgatta, mire megkérdeztem Tőle,- "van valami probléma?" , Nem nincs semmi-, mondta és rögtön fizetett.
Ma értékelt pozitívval, de kifogásolta, hogy a két képnek semmi köze nincs a litográfiához. Ha így is lenne, de nem így van, miért vette meg!
Még jó hogy nem negatívval jutalmazott.
Kb. 2 hete eladtam 2 db színes litográfiát, hátulján eredet igazolással. Személyesen jött el a vevő átvenni az árut. Feltűnően sokáig nézegette forgatta, mire megkérdeztem Tőle,- "van valami probléma?" , Nem nincs semmi-, mondta és rögtön fizetett.
Ma értékelt pozitívval, de kifogásolta, hogy a két képnek semmi köze nincs a litográfiához. Ha így is lenne, de nem így van, miért vette meg!
Jaj már, nehogy foglalkozz vele.
Juj, de kiakadtam. Mert mi a fenének nem nézi meg a képet. Az ón tányérokat elölről, hátulról lefényképezem. Azt kapta, amit látott és amire licitált.
Aztán egy nálam sokkal higgadtabb és rutinosabb ember azt mondta, hogy nem kell vele törődni. A leendő partnerek még a semlegeseket sem nézik meg, a negatívokat is éppen csak átfutják, a pozitívra pedig rá sem néznek, nem ám, hogy a szöveggel foglalkozzanak.
Szóval továbbadtam ezt az életbölcsességet, ma is tettem valami jót.