IDÉZET(Dragunovhun @ 2010-05-16 15:06)

Attól még ugyanúgy használhatnád a picasa-t, csak mellé bevezetnél kerekítésre egy kifejezetten szerkesztésre való programot.
Látom Te se tudtál kimaradni a mai radírozásból

Soxor nem veszem észre, ha Benz kiradíroz, de ez nem baj, tényleg nem. Sőt, van amikor én kérem.

Tudod, nem csak akkor radíroznak ki, ha te vagy a hunyó, hanem akkor is, ha egy olyan postra reagálsz, amit radíroznak, mert önmagában a válaszod már nem mondana semmit.
Ha pedig egy ilyen delikvens akad, mint a szomszédban, jobb nem beleszólni, mert az lesz a vége, hogy kizárják, ugyanis sokszor olaj a tűzre a jótanács.
Ha úgy érzi valaki, hogy ártatlan áldozat, akkor önmaga igazságának tudatában sokkal agresszívebben kommunikál, mint a megfelelő mérték.
Ilyenkor túlszalad egy határon, ahonnan már nincs visszaút. Sokszor láttam ilyet és mindig biztosan megérzem azt a pontot, amit már nem kellett volna. De könnyű külső emberként okosnak lenni egy olyan helyzetben, ahol érzelmileg nem vagyunk érintettek.
Ő most azt érzi, hogy igaza van. Az érzelmei felől mindegy, hogy ez igaz-e, vagy nem. Ő ezt érzi és ennek tükrében ír, csapkod és lázadozik.
A kerekítést még átgondolom, mert a picasa összegyűjti a gépen található összes képet és nem tudom, hogy más programmal bele tudok-e már nyúlni. Szóval, mivel számítógépes ismereteim eléggé foghíjasak, ez kis gondolkodást fog igényelni, de most fényképeznem kell és a gyomrom is fáj, mert többet ettem ebédre a kelleténél. JAj, nekem. Pedig a gyerek többet evett, mint én. Így jár a ember, ha elszokik az evéstől. Kéne valami, amitől elmúlik. (Na mindegy, az idő minden sebet begyógyít

)