Nem tudom, amiket leírtak előzményként lehet tényleg nem lehetet erre számítani, nem úgy mint macinál, ahol már gyűlnek a negatívok és ott a levelezés is egyértelmű gyanakvásra adhatott okot, nem beszélve a 0-ás felhasználóról, mégis csapkodták a termékeit, mint a szúnyogot....
Itt ami számomra necces lett volna, hogy nem volt személyes átvétel...
Én biztos nem utalnék előre ennyi pénzt, de valószínüleg én vagyok túl gyanakvó
Itt ami számomra necces lett volna, hogy nem volt személyes átvétel...
Én biztos nem utalnék előre ennyi pénzt, de valószínüleg én vagyok túl gyanakvó
Úgy gondolom, hogy igaza van annak, aki ezt a dolgot szigorúbban látja, mint én. Mert nagyon sok esetben (most általánosságban, nem csak erről az egy konkrét esetről...) valóban lehet látni, és van egy csomó intő jel.
De akkor, amikor már megvan a baj, talán mindegy is, hogy a károsult mennyire volt hibás, vagy meggondolatlan. Bajba került, és innentől az én szememben más szabályok érvényesek rá. Tudom, hogy nem minden esetben van igazam. De el tudom képzelni, hogy elveszíti a pénzét.... elszúrta, segítségre van szüksége.
Annyi mindent elrontunk az életben és annyiszor segítenek rajtunk. Nem feltétlenül megfogható segítségre gondolok, de sokszor egy jó szó, vagy egy mosoly is lehet életmentő. És persze, hogy pattognak, mert a legnehezebb azt kimondani, hogy én voltam a hülye. Hát nem nehéz? De őszintén. Az ember keresi a kifogásokat, hogy ne kelljen ezt mondani. Hibás a szomszéd, a Vatera, a postás, mindenki, de én nem. Ha idáig eljut valaki, az már egy nagy dolog. Egy valaki volt is, a piros lámpával a feje fölött. Ő belátta...
Pocsék ez a helyzet úgy ahogy van... na és az emberek kifordulnak magukból. Teljesen normális, kellemes emberek válnak csattogó fogsorú, habzó szájú vadállattá, ha azt mondod nekik, tévedtél. Ha meg még rá is fizetett (anyagilag) és ezt ebben a helyzetben akarod letolni a torkán, az már Waterloo.