Kedves Benz! kissé meglep, hogy a véleményem el lett távolítva a csevegö topikból, a politikailag inkorrekt hozzászólás pedig még mindig ott csúfoskodik a szakmaiban. politikai tartalmú megjegyzéseknek szerintem nincs helye a fórumon. nekem vannak munkanélküli barátaim, tudom min mennek keresztül, és mennyire sértö számukra a cinikus megjegyzés, ha munkanélkülinek, ám nem munkát keresönek titulálják öket egy kedélyes kacsintás kíséretében.
Kedves bambooflower!
Többszöri átolvasás után sem sikerült politikai tartalmat találnom az idézett hozzászólásban. Ha lett volna benne ilyesmi, akkor a moderátor kolléga napközben nyilván megtette volna a szükséges intézkedéseket.
Ellenben az ön törölt hozzászólása erősen személyeskedő jellegű volt. Komolyan gondolkodtam egy figyelmeztetés kiküldésén is.
Talán nem volt egyértelmű a kérésünk a pár napja indított flame hadjáratával kapcsolatban: ENNEK ITT NINCS HELYE!
Nagy tévedésben van, ha azt hiszi, hogy a fórum "sötét múltjából" idecsődített csekély számú barátaival együtt újra elkezdhetik más fórumozók ellehetetlenítését, kikezdését. Ezek az idők elmúltak!
A következő hasonló kísérletért azonnal és végleg megvonjuk a fórumra írási jogát.