IDÉZET(zejopy @ 2010-09-21 09:57)

Szép reggelt Önnek is!
(Mikor lesz nyár?)
Arra én is kíváncsi vagyok...
IDÉZET
Kérdezgetek. Jó? Aztán ha van ideje válaszol, nem sürgős, gondolom a változások miatt vannak "dolgok".
1. Amikor más kategóriába sorolok egy, már futó aukciót, akkor a népek kapnak róla aukciófigyelőt? Ugye jól gondolom, ha azt gondolom, hogy nem?

2. A személyes menüben az eladó áruknál egy oldalra ugye 100 cucc fér? Tudom, tudom, megszámolhatnám, kérem, nézze el nekem ezt a bűnös lustaságot. (Ez nekem most azért izgalmas, mert tegnap majdnem hanyatt estem, több, mint egy oldalon volt figyelt termék.

)
3. A hétvégén társalogtunk Benzzel, hogy vajon mekkora a legnagyobb szám itt a Vaterán az értékelések szempontjából. Ő Valserranora tippelt, de pontosításért Önhöz irányított.
4. Végezetül pedig: Hogy aludt? Hangulata? Elmaradt munkák? Kávézott már? Netán süti? Hiányoztunk múlt héten? (Nehogy azt mondja, hogy nem, mert akkor.... )
(Nahát, hogy ma mennyit kérdezek...

)
Válaszolok most, aztán délutánig mehet a móka, mert szerintem nem nagyon lesz időm benézni.

1. Ha valaki megfigyel egy aukciót (aukciófigyelő), akkor értesítést kap a megfigyelt aukció főbb módosításairól. Ezek között nem szerepel a kategóriaváltás, hiszen a termék szempontjából nem meghatározó. Emellett előfordulhat, hogy kategóriamoderátor vált kategóriát, pl. egy kategóriaidegen termék esetében. (Egyébként ezt most direkt kipróbáltam, feltöltöttem egy szép műtárgyat

)
2. Amennyire én emlékszem, igen, 100.
3. Egy felhasználónévhez tartozó adásvételek tekintetében Vallserranoé a legmagasabb szám. Az elképzelhető, hogy van olyan felhasználó, aki több néven együttesen meghaladná, de egy néven ő vezet.
4. Köszönöm kérdését, jól aludtam, csak keveset; hangulatom hétfői; déli kávé lassan kilátásban.

És igen, hiányoztak, de közelébe se jöhettem a fórumnak... volt dolog bőven, meg van is, de hát nem is számítottam másra.